Evo idealne prilike da svi mi indirektno pruzimo otpor ovom rezimu ,kada deo drzave stane bice prinudjen da ode .. Ja u petak svakako necu ici ni u prodavnicu.. Malo su prenaglili sa obustavom rada trebaju manje radikalne mere kako bi ljudi ispostivali .. nek pozovu ljude da u petak ne idu u kafice teretane kladinice po mogucstvu i prodavnice neka to bude korak za sledecu fazu
Dakle, dokazali su da su pametni, dokazali su da su pametniji od nas.
E sad, i meni djeluje malo previse radikalno, ne zato što mislim da je loša ideja već zato što mislim da je neprovodiva i da će biti prva poslije koje ce im popularnost pasti.
Pozvati ljude da ne dolaze na posao, slažem se, akcija koja sad pa sad ruši vlast, ipak u ovako zaduženoj i demokratski neosvješćenoj zemlji to će biti čisti promašaj, ne sporim da će se dio ljudi odazvati ali pazite, velika većina je zaposlena u državnoj službi i privatnim firmama bliskim sns-u, bukvalno ne znaš koji su gori, privatnici ili bahati članovi partije.
nadam se da griješim ali se bojim da neće proći, po meni dovoljno je držati ovaj tempo, pritisak, vidi se da postaje sve luđi i luđi, s tim da bih ja malo više pritisnuo RTS jer bez osvjescivanja idiota koji vjeruju da smo ekonomski tigar nema pada vlasti a vidjeli ste koliko se novinara oglasilo poslije jednog protesta ispred njihove kuće.
Dodao bih zahtjev za smjenu REM i RTS, mislim da ovaj protest to ima snagu da uradi, a onog momenta kad bi RTS postao za 30% objektivniji njemu bi podrška pala za isto toliko.
@deda, provjeri da li grobari podržavaju proteste, možda ne bude sahrane