Board index Košarka Evropska košarka

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby rabesandratana » 25 Jan 2025, 14:41

Probili se do Novog Sada, parkirani ispred kampusa i tamo ce ostati do sledece subote.
Vucicu pederu ne damo ti titulu !

Dacha
Deda
NBG
Cuburac i cerka
Dexi
Angus Young
Don i kum
Jedno ime
Chinaski
rabesandratana

Postby Bojdo » 25 Jan 2025, 14:42

Houdini wrote:Jel ovo novosadska Žandarmerija danas otkazala poslušnost?

Nego Air, jel Šarović jedini iz vrha stranke da nije prešao u SNS na ovaj ili onaj način?

Nije ni Dragan Todorovic.
Република Српска је Пијемонт српства!
Bojdo

Postby Houdini » 25 Jan 2025, 14:44

I Božidar Delić nije ja mislim?
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby grobar_Zvornik » 25 Jan 2025, 14:47

Ако памтим Божа Делић је био један од оснивача СНС-а, па је врло брзо изашао.

Било је ту још неких људи попут Тодоровића, Мировића, покојног Красића и осталих који су исказали часност.

Што се Шаровића тиче ту треба имати голему резерву... то што он прича оно што уши воле да чују је једно, а сасвим друго зашто прича то што уши воле да чују.
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
grobar_Zvornik

Postby Zlaja » 25 Jan 2025, 14:48

Duh sa sekirom wrote:Izgleda da je Vučić rešio da ,,da Batu", istina prvo Batinog batu.
Ako se ne varam nedavno se pisalo ovde da je pukla tikva između Gasica i Vucica .

https://n1info.rs/vesti/boban-gasic-kon ... -u-kc-nis/

Dok ne krene oduzimanje ili apsana, nista ne racunam.

Imaju istoriju premestanja sa funkcije na funkciju ili isplate u slucaju izlaska.
Zlaja

Postby Bojdo » 25 Jan 2025, 14:49

Houdini wrote:I Božidar Delić nije ja mislim?

Bio je kratko.

Činjenica je da su dva najperspektivnija političara u Srbiji (tu mislim da nemaju preko 50 god) zapravo desno orijentisani. Sarovic (porijeklom iz Hercegovine) i Jovanovic.
Bojdo

Postby ExEr » 25 Jan 2025, 15:00

Houdini wrote:Onaj Šarovićev lajv će ostati za vjeke vjekova.. Prvo mi je bilo smešno, a onda tužno.. Nisu ti ljudi krivi, kriva je ova i prethodne vlasti što su "zalivali"..

Svaka čast svima koji su učestvovali u akciji.. Deluje mi da je ovo sad biti ili ne biti.. Ako ovo propadne, neću ni da mislim o tome..

Dodje covek sa jadnim kamermanom, i usere mu se i u miting i u zivot
Kiselinu sipam u oči kakve sve pičke navijaju za Partizan
ExEr

Postby Domingoo » 25 Jan 2025, 15:31

Hajzenberg wrote: te cigani (romi), namerno malim slovom, koji su mi već decenijama trn u oku i umreću a neću doživeti da ih ne gledam na ulicama, bilo kako prose bilo da kao nakupci varaju narod na pijacama. Oni bi i armagedon preživeli i nastavili da rade ono što rade od kako se rode pa do kraja njihovih mizernih života

Zbog ovoga ovo treba da ti bude prvi i poslednji upis na forumu ,izguglaj nesretniku jedan ko je Ahmed Ahmedovic i sta je uradio za Srbiju odlikovan Karadjordjevom zvezdom..

Romi nikada ni u jednoj drzavi nisu pravili separatizam ,nikoga fizicki ne ugrozsvaju sem pojedinacnih izuzetaka koje ima svuda i u svakom narodu..

Za razne Sirijce ,Pakistance koji siluju zene po evropi Romi su male mace i pitomi ljudi.

Mnogo Roma je bilo i devedesetih u ratovima za ovu drzavu ovi sto su bili na skupu su izmanipulisani kao vecina Srba koja je tamo ..

Fasistoidne ideje treba da ostavis za neku drugu priliku i neki drugi forum ,ako ti smeta narod koji ne ucestvuje i ne obitava u javnom zivotu onda omas problem sam sa sobom ..
Portugalac bek za 200k ,22-28 god tehnicko-takticki pismen..
Od Gaćinovića da se napravi vrhunski desni bek.
Domingoo

Postby ExEr » 25 Jan 2025, 15:40

Videh jednu lepu misao, dosad je uvek vlast uvek iznurivala i iscrpljivala demonstrante, sad demonstranti (citaj studenti) iscrpljuju vlast

Ako mu sad kraj ne bude, ako narod ne nastavi i odredjena govna prodaju, to ce biti moje poslednje razočarenje...
Uinat cu da ga glasam ispred svih...on mora da padne, studentima se mora pomoci, jebes sve ako ovo stane, kenjace po svima...

Nema vise stajanja, nema nazad...NAZAD JE SRBIJA BRACO !
Ako ikad pomislite da odustanemo, setite se staraca nasih sa Kajmakčalana, da li su stali da li su gubili veru i nadu

Do pobede, do sloma rezima, do hapsenja svakog govneta
Kiselinu sipam u oči kakve sve pičke navijaju za Partizan
ExEr

Postby Bojdo » 25 Jan 2025, 15:47

Domingoo wrote:
Hajzenberg wrote: te cigani (romi), namerno malim slovom, koji su mi već decenijama trn u oku i umreću a neću doživeti da ih ne gledam na ulicama, bilo kako prose bilo da kao nakupci varaju narod na pijacama. Oni bi i armagedon preživeli i nastavili da rade ono što rade od kako se rode pa do kraja njihovih mizernih života

Zbog ovoga ovo treba da ti bude prvi i poslednji upis na forumu ,izguglaj nesretniku jedan ko je Ahmed Ahmedovic i sta je uradio za Srbiju odlikovan Karadjordjevom zvezdom..

Romi nikada ni u jednoj drzavi nisu pravili separatizam ,nikoga fizicki ne ugrozsvaju sem pojedinacnih izuzetaka koje ima svuda i u svakom narodu..

Za razne Sirijce ,Pakistance koji siluju zene po evropi Romi su male mace i pitomi ljudi.

Mnogo Roma je bilo i devedesetih u ratovima za ovu drzavu ovi sto su bili na skupu su izmanipulisani kao vecina Srba koja je tamo ..

Fasistoidne ideje treba da ostavis za neku drugu priliku i neki drugi forum ,ako ti smeta narod koji ne ucestvuje i ne obitava u javnom zivotu onda omas problem sam sa sobom ..

Da se pretvorim u liberalnog borca protiv sirenja mržnje pa da kažem:

Zanimljivo je kako pozivaš na zaustavljanje širenja "fašistoidnih ideja" a glavna asosijacija na razne Sirijece i Pakistance u Evropi ti je silovanje žena i da su zbog te u tvojim očma istaknute odlike, Romi u odnosu na njih male mace i pitomi. Dakle, u samom startu si upao u zamku stereotipizacije dva naroda kroz poredjenje putem isticanja dominantnih kolektivnih negativnih osobina kod jednog naroda, na osnovu čega si drugi narod ocjenio boljim(male mace i pitomi).

Sociologija kao nauka o tome da je jedan narod sklon silovanju a drugi nije je vrlo oštra i takve teorije naziva fašistoidnim.
Last edited by Bojdo on 25 Jan 2025, 16:02, edited 7 times in total.
Bojdo

Postby Niko123 » 25 Jan 2025, 15:49

Žandari se povukli!
Niko123

Postby AirBall » 25 Jan 2025, 15:51

Houdini wrote:Nego Air, jel Šarović jedini iz vrha stranke da nije prešao u SNS na ovaj ili onaj način?

Nije, bilo je tu jos casnih i postenih ljudi, general Delic, sada vec pokojni, Igor Mirovic, ovaj advokat Ivan Ninic sto je poprilicno aktican sad na opozicione teme itd

To su sve bili vidjeni radikali kad se Seselj vratio iz Haga...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby rabesandratana » 25 Jan 2025, 15:59

Danas su u Zemunu blokirane dve raskrsnice, standardno u Glavnoji na kojoj sam i sam bio, odlazeci sa blokade sam video masu ljudi koja dolazi iz suprotnog prvaca i shavtio da je blokirana i raskrsnica kod Ekonomske skole.
Osetno je porastao broj ljudi na blokadi u Zemunu, mislim da su iz tog razloga studenti prosirili blokadu na dve raskrsnice.
Vucicu pederu ne damo ti titulu !

Dacha
Deda
NBG
Cuburac i cerka
Dexi
Angus Young
Don i kum
Jedno ime
Chinaski
rabesandratana

Postby Bojdo » 25 Jan 2025, 16:16

AirBall wrote:
Houdini wrote:Nego Air, jel Šarović jedini iz vrha stranke da nije prešao u SNS na ovaj ili onaj način?

Nije, bilo je tu jos casnih i postenih ljudi, general Delic, sada vec pokojni, Igor Mirovic, ovaj advokat Ivan Ninic sto je poprilicno aktican sad na opozicione teme itd

To su sve bili vidjeni radikali kad se Seselj vratio iz Haga...

Ja sam tek skoro saznao da je Ninic bio radikal.

Kako je on bio pozicioniran u stranci? Koje funkcije?
Bojdo

Postby Mikisha » 25 Jan 2025, 16:20

Zrenjanin je krcat
Pomiluj mi muda Ostoja
Mikisha

PreviousNext

Return to Evropska košarka