ExEr wrote:Mikisha wrote:Ma nemam nalog jebani jer sam furao huavej bez gugl servisa do skoro..
Dusmani, jos pandur ulazi u vc i govori mi ne radi vc za gradjanstvo..Ocena 1
Ne daju ljudima u WC, samo žandarima.
Stavio ih moj brat Mikiša u tefter, poručite im
Stefanm992 wrote:bitno da kompletni idioti nisu oni koji su pisali o zavetnici isto ovo sto sad pricaju o sarovicu - nacionalna opcija , proruska , vernik , nije za lgbt ....
pretpostavljam da se isto pisalo za seselja dok je bio u hagu![]()
jednom radikal uvek radikal - pljacka , odrzavanje duhovnog i materijalnog siromastva , "branjenje" Srba tako da ih vise nikad tu ne bude i politika kao profesija
KiM izdaje vucic koji je radikal , nijedan bitan desnicarski protest ne postoji za ovih 12 godina , narocito ne masovan tkd ne pomazite vise sa vasim "nacionalnim opcijama" ko boga vas molim , ubiste zemlju i drustvo od silne brige i biranja radikala
Brat Sava wrote:Pancevo I Zr pokidali. To je kao kad bi u bg izaslo 400000 ljudi
Everton804 wrote:Koja vam je najbolja opcija posle psiha? Francuz mi se cini kao najmanje zlo
AirBall wrote:Everton804 wrote:Koja vam je najbolja opcija posle psiha? Francuz mi se cini kao najmanje zlo
Ja imam info da ce Proglas da lansira predsednickog kandidata koga ce svi podrzati
AirBall wrote:Ja imam info da ce Proglas da lansira predsednickog kandidata koga ce svi podrzati
Users browsing this forum: Applebot [Bot], jomi and 8 guests