Board index Košarka Evropska košarka

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby SemperIdem » 25 Jan 2025, 22:03

Juče sam bio na jednom manjem protestu (15 min ćutanja i podrška studentima), a vodja naprednjaka ,marke lojalista, je krišom slikao ljude, te ih posle kačio po društvenim mrežama.
Dobio sam etiketu ,,žutog ološa i plaćenika" :biggrin: Nidje veze, nemaju šta da mi prikače.

Naravno, gomila stranačkih poslušnika odmah seje brdo sličnih komentara na račun prisutne ,,bagre" sa slika. Za većinu znam da moraju da grizu za gazdu jer im je ova vlast dala poslove preko veze, diplome na brzinu, dobre dnevnice na sns okupljanjima...
Slatko sam se ismejao kad videh da su u pravoj frci.

Što bi rekao Sava iz Kikinde - da sam tužio opet sam milostiv, nisam hteo. Pa razmišljam da li da mu uživo kažem šta imam kad ga sretnem ili da im svima pogasim profile
pa neka se nerviraju kolektivno :roll: Druga opcija je svakako u igri.

Neverovatne scene. Sirotinja koja je prolazila pored nas, a njihovi su glasači, pognutih glava užurbano ide. Znaju da ih glavešine posmatraju sa prozora i zapisuju ko je odan, a ko izdajnik velikog vođe. Prodali su se za siću uvereni da ne zaslužuju više, plaše se da od njih ne zatraže još nešto.
Bukači su naravno obraz menjali za funkciju, pa sad grizu i haču... No, i ovo će se jednom lane zvati. Izlaz se nazire.
Zar lutajuć mi otac tu je zemlju video? I njoj me mati dojila, od prvoga plača?
SemperIdem

Postby Old school » 25 Jan 2025, 22:09

Nikako da se sklaviri važna činjenica da je Srbija leva ili desna pitanje koje dolazi pri kraju. Prvo se postave temelji u vidu vladavine zakona i prava, onda se kompletno revidiraju izborni uslovi (srede birački spiskovi, kamere na svakom izbornom mestu), uvede red u medijsko nebo ( zabrane štetočinske televizije i štampana glasila, RTS promeni koncepciju, prekine sa besmislicom nac. frekvencija), očist policija i vojska od štetočina, oporavi ekonomija i zaštiti domaći privatni sektor, spase šta se može u građevinskom sektoru, oporavi zdravstvo i školstvo, sudstvo dobro pročešlja, e onda možemo da se delimo na levo-centar-desno pa ko pobedi.
"Prvi znak ljudske gluposti je potpuno odsustvo stida." S.Frojd
Old school

Postby Woodoo » 25 Jan 2025, 22:11

Pre nekoliko dana mi je kolega koji se krece u medijskim krugovima (pre nego sto smo uopste znali kakav ce odjek da imaju dogadjaji u petak) ispricao info da Dragan Bujosevic nije postavljen na celo RTS-a od strane zvale vec stranih ambasada i da ga na taj nacin izmedju ostalog drze za jajca. Takodje je rekao da kada se RTS "otvori" to ce znaciti da ga pustaju niz vodu. I onda me sinoc pocetak dnevnika u 19:30 iznenadi, vidim da i veceras u dnevniku neki novi vetrovi duvaju. :okk:
Woodoo

Postby Cvele » 25 Jan 2025, 22:13

Vudu vudu...
Cvele

Postby Inzaghi » 25 Jan 2025, 22:16

Ova deca su nam jedina nada za bolju zemlju

"да једна мала група људи није хтела да одустане..."
Inzaghi

Postby Edge » 25 Jan 2025, 22:20

Edge

Postby Niksicanin » 25 Jan 2025, 22:29

Чуо сам се са једним другом, није хтио у Јагодину, најавили су му премештај на послу, на неко безвезно мјесто.
Иначе, избаци ми фејс 14 година од срамотне пресуде у случају Татон.
Niksicanin

Postby Buzz » 25 Jan 2025, 22:31

Svaka cast Sarovicu na ovome sto sada radi, ali sto se tice Radikala, nikada ni cistacici stranke ne dati bilo kakvu vlast, a kamo li vidjenijim licnostima iste, ovu zemlju su toliko u istili da vise zaista nema potrebe bilo ko od njih da se nesto pita.
Sifra ko se na mleko opece i u jogurt duva.
Buzz

Postby Edge » 25 Jan 2025, 22:32

Last edited by Edge on 25 Jan 2025, 22:40, edited 3 times in total.
Edge

Postby rabesandratana » 25 Jan 2025, 22:32

Nema nam nesto Covica u zadnje vreme po jutarnjim programima.
Vucicu pederu ne damo ti titulu !

Dacha
Deda
NBG
Cuburac i cerka
Dexi
Angus Young
Don i kum
Jedno ime
Chinaski
rabesandratana

Postby Houdini » 25 Jan 2025, 22:43

Taj će biti prvi vesnik promena..
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby Cvele » 25 Jan 2025, 22:45

Houdini wrote:Taj će biti prvi vesnik promena..

Vesnik, hehe
Cvele

Postby Stefanm992 » 25 Jan 2025, 22:52

Rodni Troter wrote:
Stefanm992 wrote:bitno da kompletni idioti nisu oni koji su pisali o zavetnici isto ovo sto sad pricaju o sarovicu - nacionalna opcija , proruska , vernik , nije za lgbt ....
pretpostavljam da se isto pisalo za seselja dok je bio u hagu :lollol:

jednom radikal uvek radikal - pljacka , odrzavanje duhovnog i materijalnog siromastva , "branjenje" Srba tako da ih vise nikad tu ne bude i politika kao profesija

KiM izdaje vucic koji je radikal , nijedan bitan desnicarski protest ne postoji za ovih 12 godina , narocito ne masovan tkd ne pomazite vise sa vasim "nacionalnim opcijama" ko boga vas molim , ubiste zemlju i drustvo od silne brige i biranja radikala

Да неко овако нешто напише за неког прозападног опозиционог политичара био би етикетиран као вучићевац, сендвичар и шта све не, јер или си с нама или си за вучића, нема треће. Овако кад је неки десно оријентисани, не политичар, него бивши политичар онда је дозвољено поливање говнима

mozes i ti meni da kazes da sam za vucica , sendvicar i slicno zato sto zelim da vucic i ostali radikali odjebu zauvek , mislim ako nekom nije jasno nakon zavetnice i pre toga seselja i pre toga vucica i pre toga svih njih na okupu zajedno sa crvenima sta ta stranka predstavlja njemu nema pomoci

desno orijentisan je jovanovic , bosko obradovic pa i do neke mere radulovic za koga sam glasao sve ove godine , jeremic za koga sam hteo da glasam ali sam pred izbore na osnovu nekih informacija bio siguran da nece preci cenzus i odustao od toga da bacim glas - pa o njima nista lose ne govorim
Stefanm992

Postby jupol » 25 Jan 2025, 22:57

Tek sad videh ovo, ima i drugih snimaka, interesantno da hitna mora da prodje bas kroz masu, iako joj je odrediste negde van mase, gde moze duplo brze da stigne ako paralelnom ulicom zaobidje masu... Sinoc sam bio i na Autokomandi i posle kod RTS-a, i na oba mesta se pojavila neka hitna koja je bas kroz masu morala da prodje...

Tako i 2023. za vreme protesta, puna K.Milosa i ide hitna kroz masu, a paralelna Resavska vodi pravo do Urgentnog.

I eto, u NS je juce neduzan pas uginuo u mukama, moglo je tako ne daj boze i dete da izleti, mada je svakako i taj pas vrednija dusa od vecine prodanih dusa iz Jagodine... Cak je mozda svojim zivotom spasio nekoga jer im sad valjda nece pasti na pamet vise te bolestine sa laznim kolima hitne pomoci...
Kad se Rajs na forum vrati
jupol

Postby Kreanga » 25 Jan 2025, 23:18

Na blokadama kod nas su 3 puta prolazila kola hitne sa NP tablicama :laugh:
Kreanga

PreviousNext

Return to Evropska košarka