Board index Košarka Evropska košarka

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby Inzaghi » 26 Jan 2025, 09:58

PKAŠ AŠ AŠ
Inzaghi

Postby Gerzovo » 26 Jan 2025, 10:07

Trebaju đukabizon i slčne perjanice SNS-a što češće gostovati na AV medijima, oni svojim gostovanjem tjeraju ljude da izđu na ulice.
Gerzovo

Postby soniko » 26 Jan 2025, 10:31

Vlada Srbije će sutra ukloniti tajnost sa dokumentacije o padu nadstrešnice na Železničkoj stanici Novi Sad. Premijer Miloš Vučević izjavio je da Vlada Srbije nema šta da krije i da će sva dokumentacija biti objavljena.

:lollol:
soniko

Postby Ćoba » 26 Jan 2025, 10:41

Čuj tajnost, šta piše tamo da su vanzemaljci krivi pa je tajnost.
Ćoba

Postby Old school » 26 Jan 2025, 10:44

Taj ugovor posle dva meseca je "kompromitovan" i nije više dokazni materijal jer je verovatno ispravljan i štelovan.
"Prvi znak ljudske gluposti je potpuno odsustvo stida." S.Frojd
Old school

Postby DeniBer » 26 Jan 2025, 10:50

Houdini wrote:I drugo je to, da strane sile ne samo da ne zanima šta će biti sa Srbijom, već zapravo nemaju ni problem da propadne do kraja..

Bilo bi lepo da je ovo tačno... Ako im Vučić toliko prija svima, urediće sve da ga zadrže. Ako je pušten niz vodu, bilo bi zanimljivo znati zašto je to tako i šta dolazi posle toga (nećemo saznati, ali da bi bilo korisno - bilo bi). Da su kompletno dignute ruke od jednog potencijalnog žarišta u sred Evrope, meni je teško u to da poverujem.
DeniBer

Postby Inzaghi » 26 Jan 2025, 10:58

Ma spor im upload
PKAŠ AŠ AŠ
Inzaghi

Postby Brat Sava » 26 Jan 2025, 11:17

Old school wrote:Taj ugovor posle dva meseca je "kompromitovan" i nije više dokazni materijal jer je verovatno ispravljan i štelovan.

Ma da...samo pad ovog nakaradnog rezima treba da bude uslov
JSD Partizan
Brat Sava

Postby Domingoo » 26 Jan 2025, 11:19

Morate da shvatite da strane sile ne zanima ni ds otvori konc logor za neistomisljenike sve dok ispunjava njihove zahteve u vezi spoljne politike..
Kao sto nikome ne smeta ni krsenje ljudskim prava u Saudijskoj Srabiji ..Nasa tragedija je sto mi ocekujemo da ce neko spolja da nam pomogne pogotovo Rusija ..
Portugalac bek za 200k ,22-28 god tehnicko-takticki pismen..
Od Gaćinovića da se napravi vrhunski desni bek.
Domingoo

Postby AirBall » 26 Jan 2025, 11:21

Domingoo wrote:Morate da shvatite da strane sile ne zanima ni ds otvori konc logor za neistomisljenike sve dok ispunjava njihove zahteve u vezi spoljne politike..
Kao sto nikome ne smeta ni krsenje ljudskim prava u Saudijskoj Srabiji ..Nasa tragedija je sto mi ocekujemo da ce neko spolja da nam pomogne pogotovo Rusija ..

Koje strane sile?

Oni su trenutno vise podeljeni nego mi u Srbiji, ne zna se ni ko pije ni ko placa...

Boli ih uvo trenutno za nas, zato se i ne mesaju...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Baxter Stockman » 26 Jan 2025, 11:23

Avangarda FPL Champion (2021)
Avangarda NFL Fantasy Champion (2023)
Baxter Stockman

Postby AirBall » 26 Jan 2025, 11:32

Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Domingoo » 26 Jan 2025, 11:47

Ako se nista ne promeni u narednih 2 godine ocekujem egzodus barem milion ljudi iz Srbije ovo su protesti u kojima je ekonomska situacija 5-6 rupa na sviralu .. Uglavnom ce to biti egzodus ovih mladih ljudi koji ce shvatiti da ovde nemaju sta da traze ali i svih drugih kojima je dokipelo da zive u ovom drustvenom svinjcu .

Manjak radne snage ce popuniti Albancima (potpisan sporszum) Sirijcima i ostalim imigracionim narodima ..

Drustveno ,bezbednosta,demografska slika drustva ce biti trajno promenjena ..

Bukvalno je ovo poslednji vapaj ,za spas ovog drustva .

Imam par prijatelja kojima je juce bilo prece trcanje ,fudbal ,dogorece i njima ali bice kasno jer nas nece biti vise ..
Portugalac bek za 200k ,22-28 god tehnicko-takticki pismen..
Od Gaćinovića da se napravi vrhunski desni bek.
Domingoo

Postby Duh sa sekirom » 26 Jan 2025, 12:04

Reakcija studenata na objavljivanje ove dodatne ispeglane dokumentacije će biti ključna i od nje zavisi uspeh celih protesta.
Duh sa sekirom

Postby Koridor » 26 Jan 2025, 12:13

Apropo dozivanja inzagija

Tu sam ja, vec ne mogu doci do izrazaja od velikih boraca za demokratiju, pravdu, istinu, slobodu, Kosovo I Metohiju, gradjansko pravo I bez podjela jel tako. Pa necu onda stalno da smetam u tom rusenju Vucica I da narusavam harmoniju.
Samim time I ne procitam dosta toga, ali ono sto procitam je u principu po jedna laz po stranici ove teme. Prosjek po danu u zadnjih 5 dana je nekih 1,5 lazi dnevno. Lazi od kojih se pokusavaju praviti istine.

Mozda sam ja bosanski balvan, a nazalost nisam srpski hrast, ali koliko god bio balvan, ne mogu a da na primjetim kako se lazima pokusava doci do cilja. A hrast to ne radi, eventualno mucena mahovina.

Ne znam od cega bih prije krenuo. Pa cu ovako iz glave
- Napad na Pravnom fakultetu, poslao ih SNS, prva verzija. Napadaci kolege (drugi faks) onih koje su napali,a napali ih jer su se prethodno nadrogirali I napili dok su spremali transparente. Pa kad su se predali materijali s kamere. Cutnja.
- Napad SNS huligana ispred Promenade. Potukli se lokalni novosadski ultra narkomani izmedju sebe. Jednom cale…
- Neko mudo iz Opstine Palilula pokusalo ubistvo djevojke u Beogradu. Covjeku pomjesali identitet, skroz drugi lik vozio.
- Ubise neduzna covjeka SNS ultrasi u Indjiji. Pa imamo da je u pitanju obracun zbog droge.
- Neki gremlin posao na utakmicu hvali Vucica, kaze da je iz Priboja, konstatacija bilmez bosanski iz Doboja. Covjek iz Priboja, Republika Srbija.
- Vucic poslao huligane da ganjaju student u 3 po noci. Potukli se navijaci Zvezde I Psv.

Ima toga sigurno jos puno, vec nemam ti vremena… Mnogo je to lazi da bih pomislio kako je ta borba iskrena I kako nije slucajno da svako drugacije misljenje docekujete na noz. Volite laz. Zivite laz. Zato I ocekujete da vam se neko Pravda. Istinoljupci…

Zbog par bilmeza koji su se prodali Vucicu karakterises ljude iz Republike Srpske. Izmisljas price da pored tebe zive neki sumari i seljacine.

I za kraj, da ti kazem, nemoj legendo ljude navoditi na ban, ruzno je to sto radis danima. Ja razumijem da ti ne volis ljude iz Republike Srpske to je tvoje pravo, al nemoj iz ljudi istjerivat ono najgore da bi zadovoljio neke svoje niske pobude, znamo I mi balvani uzvratiti, ali necu da se spustam na taj nivo. Kada bih se ja spustao na taj tvoj nivo, mene bi mozda I trajno banovali, kad ti napises moderator se valjda prave da ne vide. Kada je trebalo branit ovaj narod, ja sam ostao ratni vojni invalid, doduse laksa kategorija, da bi sebi dozvolio da se spustam na taj nivo. I ne bih ti se ovoliko ni ovaj put posvecivao vec mi bode oci da ljude vec danima ovdje etiketiras I vrijedjas I navodis na ban, doslovno navodis. I navesces nekog od njih sigurno, ali nisam siguran da ce te to usreciti. Ja sam vec matoriji konj I dovoljno kajmaka sam pojeo da vidim kad se nesto svjesno radi I kad se ljudi sluze udarcima ispod pojasa.
Koridor

PreviousNext

Return to Evropska košarka