Duh sa sekirom wrote:Reakcija studenata na objavljivanje ove dodatne ispeglane dokumentacije će biti ključna i od nje zavisi uspeh celih protesta.
Domingoo wrote:Ako se nista ne promeni u narednih 2 godine ocekujem egzodus barem milion ljudi iz Srbije ovo su protesti u kojima je ekonomska situacija 5-6 rupa na sviralu .. Uglavnom ce to biti egzodus ovih mladih ljudi koji ce shvatiti da ovde nemaju sta da traze ali i svih drugih kojima je dokipelo da zive u ovom drustvenom svinjcu .
Manjak radne snage ce popuniti Albancima (potpisan sporszum) Sirijcima i ostalim imigracionim narodima ..
Drustveno ,bezbednosta,demografska slika drustva ce biti trajno promenjena ..
Bukvalno je ovo poslednji vapaj ,za spas ovog drustva .
Imam par prijatelja kojima je juce bilo prece trcanje ,fudbal ,dogorece i njima ali bice kasno jer nas nece biti vise ..
jupol wrote:ne bi me cudilo sa ovim novim pokretom da on tu upumpa sve pare koje je nakrao, pokupi drugare koji mu odgovaraju i pusti ostatak SNS niz vodu... nije da nismo to vec videli pre 17 godina...Duh sa sekirom wrote:Reakcija studenata na objavljivanje ove dodatne ispeglane dokumentacije će biti ključna i od nje zavisi uspeh celih protesta.
ma nema od toga nista, on je lupio nesto "objavite jos taj jedan ugovor" i "dajte im i tu projektnu dokumentaciju, iako je nebitna", nesto u tom stilu... to je samo delic onoga sto se trazi... izvuci ce jos par dokumenata pa ce opet da tvrde da su objavili sve, iako su objavili sve jos pre mesec danaa njihovi retardirani poslusnici ce da lupetaju evo vec dva puta je predsednik objavio sve, sta jos hocete
soniko wrote:Vlada Srbije će sutra ukloniti tajnost sa dokumentacije o padu nadstrešnice na Železničkoj stanici Novi Sad. Premijer Miloš Vučević izjavio je da Vlada Srbije nema šta da krije i da će sva dokumentacija biti objavljena.
Old school wrote:
Postoji i treća kategorija, najbrojnija i ona me najviše žulja i o njoj serem iz posta u post.
To su jajare, sitne duše, oportunisti i konvertiti poput one SNS smrdljuše iz kombija koja pokazuje srednji prst okupljenim studentima i protestantima.
To su razni opštinski i JKP pacovi koji su se dobrano nakrali za ovih 13 godina, to su botuše i botovi koji na portalima truju mržnjom komentarišući aktuelne vesti jer "moraju". Sami nastavite niz...
Users browsing this forum: Inzaghi and 3 guests