Board index Košarka Evropska košarka

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby AirBall » 27 Jan 2025, 09:23

Totalni kolaps u gradu, bice ovo dugacak dan...

Ajmo deco, uz vas smo :biggrin:
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby odabranisoj » 27 Jan 2025, 09:33

Bukvalno jedva cekam da zavrsim posao za danas i odem na autokomandu :okk:

AJMO STUDENTI AJMO MI
odabranisoj

Postby Cuburac » 27 Jan 2025, 09:36

Supruga se sprema da zamesi kiflice, ne mozemo da se odlucimo u koje vreme da ih pecemo i odnesemo ili da sacekamo da vidimo sta im drugo nedostaje.
Životnom veku kad bi mera bila-
iskrenost,vernost,ljubav il' dobrota
tvoj kratki vek bi,kuco moja mila
1000 ljudskih vredeo života.
Cuburac

Postby Ziks96 » 27 Jan 2025, 09:44

Autoput i sajam ka adi prazno :lollol:
Vidimo se posle :okk:
PKAŠ
Ziks96

Postby Inzaghi » 27 Jan 2025, 09:46

fontaneros wrote:Sat i pol mi je trebalo od gajbe do posla

Bolje da su mu ispred palate otisli nego ovako

Stari merkator vec zatvoren, pa da znate ako neko prolazi tu da ne moze

Zahvali Sapari a ne studentima. Tako je vec godinama.
PKAŠ AŠ AŠ
Inzaghi

Postby jaRule » 27 Jan 2025, 09:59

Imam jedno pitanje ? Ako Hulja podnese ostavku, po Ustavu RS vrsioc duznosti predsednika ce biti Ana Brnabic jel tako ? Ako Milos Vučevic podnese ostavku na funkciju premijera, cela vlada pada, ali tehnicka vlada nastavlja da radi dok se ne imenuje novi premijer i formira nova .
Ana Brnabic (kao v.d. predsednika Republike) ima ustavno pravo da predlozi mandatara za sastav nove vlade. Hipoteticki, ona moze predloziti AV kao mandatara za premijera, jer ustav to ne zabranjuje ? Mislim, ne iskljucujem neki manevar ovog tipa kako bi se se gradjani "prevarili" ...
jaRule

Postby Гроф Тинторето » 27 Jan 2025, 10:05

Samo se svadzate, da vi vodite ove proteste propali bi odavno :D

Dobro je sto to rade studenti.

Zamah je ogroman, za sada se hvala Bogu ne nazire da ce se umanjiti, naprotiv.
Pretpostavka je najlaksi nacin da se dodje do pogresnog zakljucka.

Spoiler: pokaži
Buzz' Beater wrote:
Peskir wrote:Videh malopre u gradu Rakicevica iz Zvezde, nosi neku grejalicu. :biggrin: :biggrin:

Zagreva se za Fener :okk:

Josep Pep Guardiola - GOAT
Гроф Тинторето

Postby Brat Sava » 27 Jan 2025, 10:07

Ajmo svi na ulicu....
JSD Partizan
Brat Sava

Postby BoleBarca » 27 Jan 2025, 10:15

Sa vama ni u crkvu ni na proteste.

Do petka ujedinjenje, a onda opet, ciji je veci...
09.10.24.
"Ovaj tim ce biti nagradjen bar play-in-om, ako nista, a ono zbog toga sto onaj koji je 56 god. u kosarci nije vise barem na papiru u klubu. Kada i fizicki ne bude mogao da prismrdi svlacionici i terenu, tada ce doci i veci rezultati."
BoleBarca

Postby Karelia slims » 27 Jan 2025, 10:19

od subote ce samo grobari i cvele pisati na nasoj temi :biggrin:
блокадерски терориста
Karelia slims

Postby Niko123 » 27 Jan 2025, 10:32

S obzirom da se danas obraca u vezi dokumenta, treba videti reakciju studenata.Da li ce progutati?Verovatno su izmenili skroz dokumentaciju
Niko123

Postby Johnny26 » 27 Jan 2025, 10:34

jaRule wrote:Imam jedno pitanje ? Ako Hulja podnese ostavku, po Ustavu RS vrsioc duznosti predsednika ce biti Ana Brnabic jel tako ? Ako Milos Vučevic podnese ostavku na funkciju premijera, cela vlada pada, ali tehnicka vlada nastavlja da radi dok se ne imenuje novi premijer i formira nova .
Ana Brnabic (kao v.d. predsednika Republike) ima ustavno pravo da predlozi mandatara za sastav nove vlade. Hipoteticki, ona moze predloziti AV kao mandatara za premijera, jer ustav to ne zabranjuje ? Mislim, ne iskljucujem neki manevar ovog tipa kako bi se se gradjani "prevarili" ...

Hipotetički to je moguć scenario pošto je naš Ustav, koji inicjalno uređuje Republiku Srbiju kao parlamentarnu republiku zasnovanu na uzajamnoj kontorli i odgovornosti grana vlasti po principu "može a ne mora", u suštini podmuklo krojen za najdominantniju političku ličnost a što je lider njaveće političke stranke. Po dosadašnjem iskustvu to je po nepisanom pravilu bivao predsednik Republike (Tadić a sada i Murat) koji i povrh svih ceremnojalnih nadležnosti po šapom drži mediokritetsku Vladu sastavljenu od jjemu potčiwenih partijskih kolega, dok najvažnije kontrolno telo prema Ustavu čini više 50% poslanika potčinjenih (ne po Ustavu ali politički 100% zavisni) upravo tom istom predsedniku. Otuda taj tvoj scenario sa Muratom na čelu "prelazne" Vlade se savršeno uklapa u koncept novog pokreta i sveopšte borbe protiv korupcije. A sa koje pozicije je najbolje voditi borbu korupcije? Pa naravno sa mesta premijera jer ga u tom slučaju Ustav neće kočiti. Inače mislimda na svaku drugu prelaznu Vladu oni neće pristati jer bi to bio poslednji ekser... Sve dok imaju monopol nad državnom upravom i medijskim prostorom nekako će se koprcati. Stoga prelazna Vlada po aršinu opozicije deluje nadrealno i nemoguće iz ugla interesa ovog režima.
Johnny26

Postby Brat Sava » 27 Jan 2025, 10:35

Niko123 wrote:S obzirom da se danas obraca u vezi dokumenta, treba videti reakciju studenata.Da li ce progutati?Verovatno su izmenili skroz dokumentaciju

Jok poslace vucko svoje sve u zatvor I sebe :biggrin:
JSD Partizan
Brat Sava

Postby Niko123 » 27 Jan 2025, 10:42

Pa znam da nece, samo se bojim da ne nasednu na tu njegovu priču

Kako da postavim stori?pokusavam, nesto mi ne ide.Mada razmisljam da li da postavim.Uznemiravajuci je prilog

Spoiler: pokaži
Obesili su zeca ispred Osnovne škole
Niko123

Postby balkanski spijun » 27 Jan 2025, 11:03

Produzenisamlekom wrote:
balkanski spijun wrote:
Nije mi jasno podrska iz Hrvatske.Da li su dali podršku ljudima iz Vukovara kad su izbacili ćirilicu,brisali nazive ulica,Oli ljudima na Kosovu.

Malo mi je to ljigavo.Vise mi lici u fazonu,evo i nas.

Mnogi ,,Srbi" nisu dali podrsku ljudima sa Kosova ili ljdima iz Vukovara,pa sad treba da se pitamo zašto nisu to uradili Hrvati.
Postoje ljudi kojima se sere od nacionalizma ,medju njima sam i ja,a ovo što se trenutno dešava nema veze sa nacionalizmom i sličnim sranjima....
Jer u ovoj državi se prave problemi od Severine,Želimira,zastava,poreskog duga KKP-a ,a ono sto je bitno se prekriva sa ovim glupostima i mažu se oči narodu.
A za Kosovo,Jadar,Danku Ilić i td niko ni da pita....
Da nije ove dece,do sada bi i Novi Sad zaboravili,ali ajmo mi o zastavama i svećama.

Seri ko ti brani,ali nemoj da seres po drugima.Zabole me ona stvar da li si nacionalista ili nisi.Nikad se nisu oglasili ni po jednom pitanju,sad su kao dobrice i dobro je dosla njihova podrska.

Pun mi je kufer vise dupljaka,koji koriste priliku,eto da i oni pokazu da su dobrice.

Ovde se resava ,a ne napolju i podrska se daje ovde, a ne u Zanzibaru.
balkanski spijun

PreviousNext

Return to Evropska košarka