Board index Košarka Evropska košarka

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby Domingoo » 27 Jan 2025, 12:48

Ima snimak ne mogu sada da nadjem po njemu se vidi da je bio prilicno udaljen od psa i da je dao gas u trenutku udarca .. Verovatno je u pitanju bes i frustracina jer ne moze da gazi okupljenu masu pa je isti izlio na psa ..
Da je pravna drzava dostavio bi se snimak izjave svedoka i vestacenje strucnog lica o brzini trenutku davanja gasa i preglednosti pa nek prodje po zakonu ..

Nazalost toga dok je ova vlasti nece biti jer je pravosudje selektivno i za ugrozsvanje ljudi a kamoli zivotinja ..

Potrebna nam je pravna drzava .

Generalno ti radnici hitne pomoci , urgentnog centra itd se ne ponasaju mnogo bolje ni prema ljudima barem ovde kod mene u Smederevu drski ,bezosecajni , grubi ..

Pre 3 godine me je jedna glupaca izbusila na 5 mesta dok nije nasla venu .. Inace nemamo vise ni jednog hirurga u bolnici decu za slepo crevo salju u BG ..
Opste rasulo i propast.

Odovativno 59% njih sa kupljenim diplomama i stranacke seme .. ljudi beze kod privatnika svako ko ima barem malo para..

Kad sam bio u cešku kod svastika ono je druga dimenzija Pašu ukocila ledja za 5 dana mu uradili i magnetnu i skener nikakve guzve redovi galama .. Bolnica im ne mirise na bolnicu ,doktori svi uljudni normalni ..

Prilikom porodjaja svaka porodilja ima svoju sobu odlicne obroke ,klimatizovanu prostoriju , prisustvo drugog lica se ne placa ..

Njihova koleginica se porodila drugo dete dobila tamo prvo u Srbiji bukvalno zena je u soku kaze "tek sad vidim gde je Srbija"..

Plate im nisu Bog zna sta mozda 30-40% iznad nasih ali drzavni sistem institucije rade jako dobro , prevoz organizovan i tacan .. nema ni jednog vozila parkiranog na trotoaru,putevi dobri ..

Ne mora Srbija da bude Monako ali neka bude kao Slovenija ili Ceska uredjena drzava dostojna zivota.
Portugalac bek za 200k ,22-28 god tehnicko-takticki pismen..
Od Gaćinovića da se napravi vrhunski desni bek.
Domingoo

Postby balkanski spijun » 27 Jan 2025, 13:04

Cuburac wrote:Nisam video sta se i kako se to dogodilo. Mozda je u pitanju nesrecan slucaj, nadam se da je tako, a moze biti frustracija i rezon , ljude ne mogu kaznjivo je, ali psa mogu (Nadam se da nije tako, zbog samog vozaca). Nisam video izjave svedoka, pa nemam ni minimum osnova da stvorim bilo kakav sud, ali ljudi koji su to videli, verovatno mogu da objasne da li je u pitanju nesreca, bahatost ili namera.

nista me ne bi cudilo od ovih idiota.

Meni na snimku deluje,da je nesrecan slucaj.On u punom gasu krece i pas podlece.Da manevrise u masi,bas i ne znam koliko bi bilo pametno.Mozd bi ga izbegao,a sta da izgubi kontrolu i uleti u masu koja je stajala sa strane.

Necu da gresim dusu i da tvrdim da je postojala namera.
balkanski spijun

Postby Buzz » 27 Jan 2025, 13:05

Ma meni nije jasno kako bas uvek kad su neke blokade ide hitna bez rotacije i juri kroz masu.

Zato bih ispitao putni nalog i nameru da se bas tu prodje.
Buzz

Postby Old school » 27 Jan 2025, 13:18

Ko živi u Beogradu mogao je primetiti u poslednjih 10ak godina da hitna pomoć maksimalno zloupotrebljava pojam rotacija i sirena jer su non stop pod rotacijom bez obzira da li je u pitanju intervencija ili samo kretanje.
Ne znam kako je u drugim gradovima ali ovde je to praksa.

Što se rotacija tiče a ima veze sa aktuelnom vlašću i lagarijom od pre 13 godina našeg dragog vođe (jednom od par hiljada) da će iste biti redukovane na minimum minimuma jer citiram: "Svaka šuša vozi pod rotacijama", treba sprovesti akciju trubljenja sirenama čim neki Audi krene pod rotacijom auto-putem. Neka se osećaju neprijatno, nepoželjno i kad se voze.
"Prvi znak ljudske gluposti je potpuno odsustvo stida." S.Frojd
Old school

Postby Domingoo » 27 Jan 2025, 13:22

Old school wrote:Ko živi u Beogradu mogao je primetiti u poslednjih 10ak godina da hitna pomoć maksimalno zloupotrebljava pojam rotacija i sirena jer su non stop pod rotacijom bez obzira da li je u pitanju intervencija ili samo kretanje.

Što se rotacija tiče a ima veze sa aktuelnom vlašću i lagarijom od pre 13 godina našeg dragog vođe (jednom od par hiljada) da će iste biti redukovane na minimum minimuma jer citiram: "Svaka šuša vozi pod rotacijama", treba sprovesti akciju trubljenja sirenama čim neki Audi krene pod rotacijom auto-putem. Neka se osećaju neprijatno, nepoželjno i kad se voze.

Kod mene ovde idu pod rotacijom da klopaju 200 m pre grila je iskljuce. Isto i pandurcine
Portugalac bek za 200k ,22-28 god tehnicko-takticki pismen..
Od Gaćinovića da se napravi vrhunski desni bek.
Domingoo

Postby SemperIdem » 27 Jan 2025, 13:25

,, Još očigledniji primer da srpski studenti žive u paralelnim, ako ne i u multiuniverzumima, dogodio se sinoć, u navečerje praznika Svetog Save.
Naime, kao da je režirao neki majstor filmske umetnosti, koristeći paralelnu montažu, dok su studenti Univeziteta u Beogradu u molitvenoj tišini na pretprazničnom bdeniju ispunili grandiozni Hram Svetog Save, zatim slušali veličanstvenu besedu Svetejšeg Patrijarha g. Porfirija, a potom uživali u Svetosavskoj akademiji, u Srpskoj Atini, u Matici srpskoj, hramu srpske nauke, kulture i umetnosti, grupa koja za sebe tvrdi da su studenti nasilno je prekinula tamošnju Svetosavsku akademiju u nameri da nametne svoj antisvetosavski, antihrišćanski i antisrpski narativ i koncept života.

Na studentima je da odluče u kom univerzumu žele da žive.
Da li je to onaj univerzum o kome im je sinoć govorio naslednik na prestolu Svetog Save ili u onom svetu u kome se izvrgavaju ruglu sve svetosavske vrednosti i sva srpska identitetska obeležja.

Kako odluče, tako će i biti. "

Dušan Stokanović,
službenik Srpske Patrijaršije

Oglasila se i SPC. Bolje da nije.
Zar lutajuć mi otac tu je zemlju video? I njoj me mati dojila, od prvoga plača?
SemperIdem

Postby Old school » 27 Jan 2025, 13:26

Domingoo wrote:
Old school wrote:Ko živi u Beogradu mogao je primetiti u poslednjih 10ak godina da hitna pomoć maksimalno zloupotrebljava pojam rotacija i sirena jer su non stop pod rotacijom bez obzira da li je u pitanju intervencija ili samo kretanje.

Kod mene ovde idu pod rotacijom da klopaju 200 m pre grila je iskljuce. Isto i pandurcine

To je nama borba dala...
"Prvi znak ljudske gluposti je potpuno odsustvo stida." S.Frojd
Old school

Postby Cuburac » 27 Jan 2025, 13:29

Videh malopre, BIA tretira nekog domacina, mislim u Sabackom Majuru,navodno zbog stabla koje je oboreno na putu kojim je trebalo da prodje Vucevic na povratku posle neke govorancije koju je drzao.

BIA dosla kolima sa celavim gumama i registracijom koja je istekla pre 2 dana.Naravno ne samo sa tim kolima, tu je ceo folklor i ansambl.
Mladic koga optuzuju ,sinoc slavio 26-ti rofdjendan, ima 30 svedoka sa proslave. Da li da kazem da on i porodica podrzavaju studente, a seljaci sa traktorima blokirali BIU. Ceka se advokat.
Životnom veku kad bi mera bila-
iskrenost,vernost,ljubav il' dobrota
tvoj kratki vek bi,kuco moja mila
1000 ljudskih vredeo života.
Cuburac

Postby Ziks96 » 27 Jan 2025, 13:29

SemperIdem wrote:,, Još očigledniji primer da srpski studenti žive u paralelnim, ako ne i u multiuniverzumima, dogodio se sinoć, u navečerje praznika Svetog Save.
Naime, kao da je režirao neki majstor filmske umetnosti, koristeći paralelnu montažu, dok su studenti Univeziteta u Beogradu u molitvenoj tišini na pretprazničnom bdeniju ispunili grandiozni Hram Svetog Save, zatim slušali veličanstvenu besedu Svetejšeg Patrijarha g. Porfirija, a potom uživali u Svetosavskoj akademiji, u Srpskoj Atini, u Matici srpskoj, hramu srpske nauke, kulture i umetnosti, grupa koja za sebe tvrdi da su studenti nasilno je prekinula tamošnju Svetosavsku akademiju u nameri da nametne svoj antisvetosavski, antihrišćanski i antisrpski narativ i koncept života.

Na studentima je da odluče u kom univerzumu žele da žive.
Da li je to onaj univerzum o kome im je sinoć govorio naslednik na prestolu Svetog Save ili u onom svetu u kome se izvrgavaju ruglu sve svetosavske vrednosti i sva srpska identitetska obeležja.

Kako odluče, tako će i biti. "

Dušan Stokanović,
službenik Srpske Patrijaršije

Oglasila se i SPC. Bolje da nije.

Hohstaplercine na celu sa Porfirijem. Desna ruka pickoustog.
PKAŠ
Ziks96

Postby balkanski spijun » 27 Jan 2025, 13:34

Sve bolje,od boljeg.Bia,SPC

Porfirije je najaci.Zalosno,kakvog patrijarha imamo.

Tek ce da bude ludilo.
balkanski spijun

Postby Kreanga » 27 Jan 2025, 13:35

ИлићКапитен22 wrote:Подршка студентима. Само јако против напредне балеге и њеног вође.

А градоначелника Краљева ћу лично да јашем једног дана.

Dobro nam se vratio.
Jebali smo im mater u cevrtak.
Gradonacelnika stite 4 osudjena kriminalca pod maskama sa nacelnikom policije.
Nadrealisti ne bi ono smislili.
Nadam se da delis moje misljenje da su LF teski prevaranti.
Kreanga

Postby Lester Bo » 27 Jan 2025, 13:36

Neki naprednjaci su mudro zaćutali i čekaju dalji razvoj situacije, ali mu je SPC baš dala po gasu.
Lester Bo

Postby ПАОК-Партизан-ЦСКА » 27 Jan 2025, 13:43

balkanski spijun wrote:
Cuburac wrote:Nisam video sta se i kako se to dogodilo. Mozda je u pitanju nesrecan slucaj, nadam se da je tako, a moze biti frustracija i rezon , ljude ne mogu kaznjivo je, ali psa mogu (Nadam se da nije tako, zbog samog vozaca). Nisam video izjave svedoka, pa nemam ni minimum osnova da stvorim bilo kakav sud, ali ljudi koji su to videli, verovatno mogu da objasne da li je u pitanju nesreca, bahatost ili namera.

Meni na snimku deluje,da je nesrecan slucaj.On u punom gasu krece i pas podlece.Da manevrise u masi,bas i ne znam koliko bi bilo pametno.Mozd bi ga izbegao,a sta da izgubi kontrolu i uleti u masu koja je stajala sa strane.

И онда није стао ни после тога него лагано даље као да ништа није било само да побегне што пре :puke:
ПАОК-Партизан-ЦСКА

Postby Baxter Stockman » 27 Jan 2025, 13:44

Avangarda FPL Champion (2021)
Avangarda NFL Fantasy Champion (2023)
Baxter Stockman

Postby jupol » 27 Jan 2025, 13:47

balkanski spijun wrote:

Kacili smo i ovde snimke. Takodje mislim da nema namere, ali jeste bahato i bezobzirno. Ljudski je zaustaviti se i pokusati da nekako pomognes. Pre 15ak godina je Dule udario nekog psa koji mu je istrcao ispred auta, izasao iz auta, uvio psa u cebe i odvezao ga do veterinara. Moja majka svojim ocima gledala.

Ali ovde se ne moze to ni ocekivati, jer to vozilo nije slucajno prolazilo. To nije hitna pomoc, nema razloga da prolazi kroz demonstrante, nego se zloupotrebljava sanitetsko vozilo jer se ljudi sklanjaju cim vide crveni krst zbog postovanja prema zdravstvu. Tako da je jasno i ko je vozio i zasto i po cijem nalogu. Ako prislonis pusku nekome na celo da mu pretis i ona slucajno opali, nije isto kao da si cistio pusku i ona slucajno opalila. Ubio si u oba slucaja, ali ti nece suditi za isto krivicno delo.
PKAŠ
jupol

PreviousNext

Return to Evropska košarka