Board index Košarka Evropska košarka

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby jupol » 28 Jan 2025, 10:42

moguce da i Psiha vec buse njegovi iznutra, ovo nasilje mu nikako ne ide u prilog... mozda i sam Vucevic namerno izvodi huligane i pravi sebi razlog za ostavku i pokusava da se izvuce i zbrise...
PKAŠ
jupol

Postby AirBall » 28 Jan 2025, 10:49

Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby bhc_comp » 28 Jan 2025, 10:49

Ne zvuci mi realno da je ovo planirano, nemoguce je da su toliko glupi. I sto kaze Jupol, nikako mu ovo ne ide u prilog, samo pogorsava vec jako losu situaciju u kojoj se nalazi.
teglica wrote:Ja imam privilegiju da kritikujem i Ostoju

jedno ime wrote:Veliki Dule objasnio malom kariju
bhc_comp

Postby fontaneros » 28 Jan 2025, 10:50

Pitanje svih pitanja, mada se odgovor zna... Sta ce stangle u stranackim prostorijama?
MI SMO ZABRANJENI, SVI TO DOBRO ZNATE...
fontaneros

Postby Malkovic » 28 Jan 2025, 10:55

jupol wrote:moguce da i Psiha vec buse njegovi iznutra, ovo nasilje mu nikako ne ide u prilog... mozda i sam Vucevic namerno izvodi huligane i pravi sebi razlog za ostavku i pokusava da se izvuce i zbrise...

Не верујем да је то у вези напада у Новом Саду. Они су и убијали па не би трепнули. Онај је синоћ тражио реконструкцију Владе а та реконструкција ће почети од председника Владе. Угузљубије га је за ових годину дана уканалио колико Ана Брнабић није за оне силне мандате.
Данас пламсаш само од крви најбољих
што су мачу дали своја тела справна;
блештећи у духу и у чистој вољи,
божанствена света земљо Православна
Malkovic

Postby Ziks96 » 28 Jan 2025, 10:56

Prica je da je Bata Gasic krenuo da druka da bi spasio dupe. Njegovog brata je Vucevic prije par dana smijenio sa mjesta predsjednika Nadzornog odbora KC Nis, a u Krusevcu su se pojavile naljepnice sa natpisom "Ziveo Gasic, dole Vucic".
PKAŠ
Ziks96

Postby Eddie Brock » 28 Jan 2025, 10:57

Jel moze opet Brnaba za premijera? Kad ovaj da ostavku? Pa tako bude "rekonstrukcija"?
UPRAVA NAPOLJE!
Eddie Brock

Postby AirBall » 28 Jan 2025, 10:57

bhc_comp wrote:Ne zvuci mi realno da je ovo planirano, nemoguce je da su toliko glupi. I sto kaze Jupol, nikako mu ovo ne ide u prilog, samo pogorsava vec jako losu situaciju u kojoj se nalazi.

Okruzio se ljudima bez mozga koji su u ovome videli priliku da stranacki profitiraju...

Mozda je vilicu polomila neka XY osoba, ali iza ovoga stoji iskljucivo ON svojim konstantnim huskanjem i pretnjama...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Bogisa91 » 28 Jan 2025, 10:58

Ma naravno da nije ovo planirano nocas ali gajenje takvih batinasa takvog sloja ljudi nebitno klinaca ili starijih likova je proizvelo ovo sto se desilo. Jednostavno dao si im slobodu da rade sta zele i oni nemaju samokontrolu verovatno i nadrogirani. Tako da odgovornost je na vlasti bez obzira da li je neko direktno naredio ili nije nebitno.
Bogisa91

Postby murinjo80 » 28 Jan 2025, 10:59

Sve je izrezirano.Ne znaju kako da se izvuku .Nece da dozvole da padnu pod pritiskom na ulici pa hoce da se pokazu da su moralni .Ej nisu otisli zbog gomile zrtvi a idu zbog polomljene vilice.Pa da se ide opet na namestene izbore .
"Te ljude treba zauvek proterati sa istoka,ali zauvek. Dozivotno im zabraniti ulazak."
murinjo80

Postby Mikisha » 28 Jan 2025, 11:01

Pomiluj mi muda Ostoja
Mikisha

Postby Johnny26 » 28 Jan 2025, 11:02

Sinoć najavio hitnu rekonstrukciju Vlade, i već sutra ujutru premijer podnosi ostavku. Sve je režirano. Verovatno će kičmu rekonstruisane Vlade činiti do sada nestranački kadrovi, ljudi od "integriteta", možda po neki "student" a koji su svi skupa budući prvoborci Pokreta za narod i državu. Ovo će iskoristiti kao povod za promociju novog pokreta i njegovih budućih nosilaca.
Johnny26

Postby Mikisha » 28 Jan 2025, 11:03

fontaneros wrote:Pitanje svih pitanja, mada se odgovor zna... Sta ce stangle u stranackim prostorijama?

Imali u rezervi za secu badnjaka, ako im se pojebe koje sikirce da zamene nasad.
Pomiluj mi muda Ostoja
Mikisha

Postby Stefanm992 » 28 Jan 2025, 11:03

Ziks96 wrote:Prica je da je Bata Gasic krenuo da druka da bi spasio dupe. Njegovog brata je Vucevic prije par dana smijenio sa mjesta predsjednika Nadzornog odbora KC Nis, a u Krusevcu su se pojavile naljepnice sa natpisom "Ziveo Gasic, dole Vucic".

vidis ja vucica ne podnosim , bukvalno nemamo dodirnu tacku u razmisljanju ALI kad cujem da ce se svi ti silni biznismeni , ministri , poslanici , botovi , sekretarice , lazne diplome i ostali izvuci muka mi dodje

te pedercine koje kriju svoj kriminal i svoj robovski mentalitet iza imena vucic na koje peni svako normalan su mi najgori soj i njima bih voleo da vidim kraj mnogo vise nego samom vucicu ( a kraj vucicu bih voleo da vidim vise nego Partizanovu evrotitulu )
Stefanm992

Postby Ziks96 » 28 Jan 2025, 11:07

Stefanm992 wrote:
Ziks96 wrote:Prica je da je Bata Gasic krenuo da druka da bi spasio dupe. Njegovog brata je Vucevic prije par dana smijenio sa mjesta predsjednika Nadzornog odbora KC Nis, a u Krusevcu su se pojavile naljepnice sa natpisom "Ziveo Gasic, dole Vucic".

vidis ja vucica ne podnosim , bukvalno nemamo dodirnu tacku u razmisljanju ALI kad cujem da ce se svi ti silni biznismeni , ministri , poslanici , botovi , sekretarice , lazne diplome i ostali izvuci muka mi dodje

te pedercine koje kriju svoj kriminal i svoj robovski mentalitet iza imena vucic na koje peni svako normalan su mi najgori soj i njima bih voleo da vidim kraj mnogo vise nego samom vucicu ( a kraj vucicu bih voleo da vidim vise nego Partizanovu evrotitulu )

Jbg nazalost je tako, daj boze da iz citave masinerije 3 ljudi robija pa je vajda, kamoli nesto vise.
PKAŠ
Ziks96

PreviousNext

Return to Evropska košarka