Board index Košarka Evropska košarka

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby AirBall » 28 Jan 2025, 12:43

gladijajator wrote:Да се огласим и ја после 7 година читања форума, подршка студентима из Власенице, нису сви Власеничани исти за Пијесак не гарантујем :biggrin:

Da sam znao da ce te tako nesto aktivirati ranije bih napisao... :biggrin:

Dobrodosao nam brate i ne zameri, nemam nista protiv ljudi sa druge strane Drine, stavise volim vas puno, ali nemam trpeljivost ni za ove odavde sto ovu marvu guraju i unistavaju nam zivote :biggrin:
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Hendrix » 28 Jan 2025, 12:43

Mislim da ce ici na izbore. Baci ce mu njegova opozicija pojas za spasavanje. Ima poddrsku zapada, rusije, kine tako da ce ici na izbore da proba da dobije jos neki mandat. Bice spektakularnih hapsenja, verovatno ce i neke njegove pustiti niz vodui i pokusace da valorizuje tu situaciju. Jedino nema poddrsku naroda. I narod ne sme popustiti.
Hendrix

Postby Niko123 » 28 Jan 2025, 12:44

Nego, gde je Vesic?ni traga ni glasa od njega
Niko123

Postby MEHMEDOVSKI » 28 Jan 2025, 12:46

Moja teorija, ne mora da znaci da je tacna:

Sve one navodne podrske Rusije i Amerike rezimu koje smo mogli da vidimo prethodnih dana, gde su spominjali kako protestanti ne smeju da budu nasilni i kako ne sme da se desava nasilje - u mojoj teoriji to nije bila poruka studentima, niti podrska ovima, nego packa svima, celom drustvu. U fazonu "aj ne zajebavajte se tamo, smirite se, resite to sta imate bez nasilja, ulice, problema... da vam mi ne bi resavali". Zato su ovi naglo krenuli da smiruju strasti i traze smirivanje i dijalog i zato odjednom posle onoga nocas krecu ostavke da bi mogli da se peru pred strancima "eto, nismo mi za nasilje, vidite da smo mi protiv".
MEHMEDOVSKI

Postby rabesandratana » 28 Jan 2025, 12:46

Vucicu pederu ne damo ti titulu !

Dacha
Deda
NBG
Cuburac i cerka
Dexi
Angus Young
Don i kum
Jedno ime
Chinaski
rabesandratana

Postby Cuburac » 28 Jan 2025, 12:47

Sad sam cuo Vucevicevo objasnjenje, on kao i Vesic obrazlaze ostavku kao da je u pitanj studentski cef, a ne bilo kakav osecaj odgovornosti koju je pomenu kao nebitniju stvar od lanjskog snega.

Ne bi me iznenadilo da ga studenti odjave.
Životnom veku kad bi mera bila-
iskrenost,vernost,ljubav il' dobrota
tvoj kratki vek bi,kuco moja mila
1000 ljudskih vredeo života.
Cuburac

Postby zvezdaraking » 28 Jan 2025, 12:47

soniko wrote:Gumiflex ga je ukopao za sve pare, od prozivanja nastavnika za sina, pritiska na direktora, pa sramotnog izvinjenja direktora upucenog gumiflexu poslije kojeg se pobunila Jovina gimnazijau NS od čega je sve krenulo, do sad ovog premlaćivanja.

On neka radi šta hoće, poziva na izbore, šta god, sad je vrijeme da se krene na REM i RTS, pa da vidim kako će da laže narod kako je ekoomski tigar nikad jači.

Gumiflex da. Nikakoda se sjetim na kog lika iz alan gorda me podsjeca. Mada baca i na tri vijecnika
zvezdaraking

Postby Malkovic » 28 Jan 2025, 12:48

Вучевић звучи као да је надстрешница пала на њега.
Данас пламсаш само од крви најбољих
што су мачу дали своја тела справна;
блештећи у духу и у чистој вољи,
божанствена света земљо Православна
Malkovic

Postby soniko » 28 Jan 2025, 12:49

Mada baca i na tri vijecnika

Meni čak i više vuče na njih ali vidim da se gumiflex zapatilo u narodu pa da ne odstupam :biggrin:
soniko

Postby Dexi » 28 Jan 2025, 12:49

Opasne su jako i ove Oskarove falange,ovi njihovi SS odredi(batinasi),ako bog da da se ovaj rezim skine ,svakako ne treba ni njih zaboraviti.

Ljudi koji seju strah sirom Srbije i maltretiraju obican svet gde stignu.
Last edited by Dexi on 28 Jan 2025, 12:50, edited 1 time in total.
Dexi

Postby Brat Sava » 28 Jan 2025, 12:49

MEHMEDOVSKI wrote:Moja teorija, ne mora da znaci da je tacna:

Sve one navodne podrske Rusije i Amerike rezimu koje smo mogli da vidimo prethodnih dana, gde su spominjali kako protestanti ne smeju da budu nasilni i kako ne sme da se desava nasilje - u mojoj teoriji to nije bila poruka studentima, niti podrska ovima, nego packa svima, celom drustvu. U fazonu "aj ne zajebavajte se tamo, smirite se, resite to sta imate bez nasilja, ulice, problema... da vam mi ne bi resavali". Zato su ovi naglo krenuli da smiruju strasti i traze smirivanje i dijalog i zato odjednom posle onoga nocas krecu ostavke da bi mogli da se peru pred strancima "eto, nismo mi za nasilje, vidite da smo mi protiv".

Moguce ..onda protesti ne smeju stati. Pa ce sa zapada reci ok vucicu haos je u srbiji narod te nece.. menjamo te
JSD Partizan
Brat Sava

Postby Marcus » 28 Jan 2025, 12:50

Niko123 wrote:Nego, gde je Vesic?ni traga ni glasa od njega

Mađarska
"Cesto nam put donese vise radosti nego dostizanje samog cilja.Borba koja se trenutno vodi u Srbiji je velicanstvena i nezaboravna i kako god se zavrsi,samo ucestvovanje nas ispunjava i unosi vise smisla u moj,a verujem i u zivot mnogih drugih".
Marcus

Postby Cvele » 28 Jan 2025, 12:55

soniko wrote:
Mada baca i na tri vijecnika

Meni čak i više vuče na njih ali vidim da se gumiflex zapatilo u narodu pa da ne odstupam :biggrin:

Meni je npr. baš markantan.
Cvele

Postby White Mamba » 28 Jan 2025, 13:00

Jel se opet Predsednik obraca vcrs?
Uzeleo sam se nesto, dugo nije
Deb'o. Sujetan. Oce kadrira. Ne vodi treninge. Oce stan u BGH2O. Dov'o asocijalnog Korija
NECE STEFI DA IGRA ZA NJEGA
Stop hibridnom ratu!!!
White Mamba

Postby Lester Bo » 28 Jan 2025, 13:01

Bogun wrote:
Misliš da ćemo uspeti da obezbedimo da nema izborne krađe po selima? Ma šta selima, gradovima do 10.000 stanovnika?

Da se održe sutra izbori, gradove bi verovatno pukao sve u nekom odnosu 60-40 ili čak 65-35, ovde uzimam u obzir i rasipanje glasove tipa: neću da glasam za ovoga jer tera kosu u levo, neću da glasam za onoga jer tera kosu u desno i meni omiljeni, protiv sam Vučića, ali mi niko iz opozicije ne odgovara.
Na selima će biti 5 naspram 95 i izvući će opet njegova koalicija tesnu pobedu. Ima sela gde svi sa biračkog spiska glasaju za Vučića, ne kažem da su svi stvarno glasali, već da ako birački spisak ima 200 ljudi, imaš 200 biračkih listića sa zaokruženim brojem 1. Ko će to da kontroliše kada u većini sela imaš kontrolore samo SNS-a i evenutalno dođe i SPS.

Ako raspiše izbore: bojkot. Ili da se studenti nekako organizuju pa za njih da glasamo.

Jedino rešenje je da se on natera da se skloni,nikakvi izbori.

Samo što jači pritisak.

Naravno da i dalje može da našteluje većinu,samo trenutno su drugačije okolnosti i ljudi itekako znaju sve njegove folove i šta bi potencijalno raspisivanje novih izbora donelo.

A siguran sam da je i on svestan da nikoga umirio ne bi,već bi samo još više izazvao revolt kod ljudi.

Sve mu manje opcija ostaje,a na ulicama i dalje ima haos.
Lester Bo

PreviousNext

Return to Evropska košarka