Sad sam cuo Vucevicevo objasnjenje, on kao i Vesic obrazlaze ostavku kao da je u pitanj studentski cef, a ne bilo kakav osecaj odgovornosti koju je pomenu kao nebitniju stvar od lanjskog snega.
Ne bi me iznenadilo da ga studenti odjave.
soniko wrote:Gumiflex ga je ukopao za sve pare, od prozivanja nastavnika za sina, pritiska na direktora, pa sramotnog izvinjenja direktora upucenog gumiflexu poslije kojeg se pobunila Jovina gimnazijau NS od čega je sve krenulo, do sad ovog premlaćivanja.
On neka radi šta hoće, poziva na izbore, šta god, sad je vrijeme da se krene na REM i RTS, pa da vidim kako će da laže narod kako je ekoomski tigar nikad jači.
Mada baca i na tri vijecnika
MEHMEDOVSKI wrote:Moja teorija, ne mora da znaci da je tacna:
Sve one navodne podrske Rusije i Amerike rezimu koje smo mogli da vidimo prethodnih dana, gde su spominjali kako protestanti ne smeju da budu nasilni i kako ne sme da se desava nasilje - u mojoj teoriji to nije bila poruka studentima, niti podrska ovima, nego packa svima, celom drustvu. U fazonu "aj ne zajebavajte se tamo, smirite se, resite to sta imate bez nasilja, ulice, problema... da vam mi ne bi resavali". Zato su ovi naglo krenuli da smiruju strasti i traze smirivanje i dijalog i zato odjednom posle onoga nocas krecu ostavke da bi mogli da se peru pred strancima "eto, nismo mi za nasilje, vidite da smo mi protiv".
Niko123 wrote:Nego, gde je Vesic?ni traga ni glasa od njega
soniko wrote:Mada baca i na tri vijecnika
Meni čak i više vuče na njih ali vidim da se gumiflex zapatilo u narodu pa da ne odstupam
Bogun wrote:
Misliš da ćemo uspeti da obezbedimo da nema izborne krađe po selima? Ma šta selima, gradovima do 10.000 stanovnika?
Da se održe sutra izbori, gradove bi verovatno pukao sve u nekom odnosu 60-40 ili čak 65-35, ovde uzimam u obzir i rasipanje glasove tipa: neću da glasam za ovoga jer tera kosu u levo, neću da glasam za onoga jer tera kosu u desno i meni omiljeni, protiv sam Vučića, ali mi niko iz opozicije ne odgovara.
Na selima će biti 5 naspram 95 i izvući će opet njegova koalicija tesnu pobedu. Ima sela gde svi sa biračkog spiska glasaju za Vučića, ne kažem da su svi stvarno glasali, već da ako birački spisak ima 200 ljudi, imaš 200 biračkih listića sa zaokruženim brojem 1. Ko će to da kontroliše kada u većini sela imaš kontrolore samo SNS-a i evenutalno dođe i SPS.
Ako raspiše izbore: bojkot. Ili da se studenti nekako organizuju pa za njih da glasamo.
Users browsing this forum: No registered users and 33 guests