Riquelme wrote:Spahija trenutno u sastavu ima Ukica , Tomasa i Bogdanovica ... nemoj molim te da mi kazesh da je sve to slucajna geografska(nacijonalna) podudarnost ... Ukic ove sezone u odnosu na partije koje pruza (na obe strane terena) ima nezasluzeno vecu minutazu i ja to moram da povezem sa protekcijom trenera (ili eventualno rezonom da ga vecom minutazom uvedeu bolju formu , makar po cenu rezultata )... Sve u svemu bitno je da smo rascistili ko Feneru trenutno vidno pravi raliku na terenu a kome se koji igrac vishe po igri(kvalitetu) svidja je individualna stvar i glupo je raspravljati o tome ...
je. puno je bitnije sto su oni igraci sibenskog menadjera jablana, gazde xl agencije, spahijinog kuma kao i jos neki igraci fenera. ljetos je spahija preko fenera promovirao luku drezgu koji je zavrsio u turskoj. sto se tice kurte i roka oba su za mene indijanci. zavisi sve kakav ce ko dan imati
inace stvara se neka cudna veza izmedju sibenske i turske kosarke. neka tvrtka dogus grupa kupuje je sve po sibeniku, a u toj grupi je turska legenda ibrahim kutluay. prije par dana bio u sibeniku na utakmici a2 lige gkk sibenika (iz koje je drezga zavrsio u turskoj) i poslje izjavio "pobjedili smo". spomenuo na presici da ce u sibeniku izgradit izgraditi novu dvoranu i da ima velike planove sa gkk sibenik