Board index Košarka Evropska košarka

Evroliga

Re: Evroliga sezona 2011/2012

Postby KKP » 16 Dec 2011, 17:17

Aleksa wrote:
bekrinjo wrote:Predsednik Sarloa je izjavio da Mallet napusta klub i da prelazi u Makabi...

jebao mu pas mater,cuvali su ga od povrede u Milanu na zahtev MTA.

Ja reko da nema veze s povredom. I još pukli 35 razlike... :ajdejebote:
KKP

Postby AirBall » 17 Dec 2011, 01:57

Ty Lawson je izjavio da je njegov saigrac iz Zalgirisa Robertas Javtokas imao obicaj da pusi cigarete u svlacionici...

Izgleda da je za njega epizoda u Zalgirisu nesto najgore sto mu se u zivotu desilo, jer se zalio i na rasizam zbog koga je i ranije hteo da se vrati u Ameriku...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby CrniGuja » 17 Dec 2011, 13:41

Sta bi crni bez zalbi na rasizam, kao i Kolo Ture, sta ima veze sto se drogira, dopinguje, bitno da njega mrze jer je crn :ajdejebote:
CrniGuja

Postby AirBall » 19 Dec 2011, 17:18

Po svoj prilici Kirilenko broji poslednje dane u CSKA, jer je ruska novinarka koja tradicionalno ima odlicne izvore informacija na svom twitteru objavila da je izabrao klub za koji ce nastupati u NBA ove sezone...

Steta... Jos jedno veliko ime napusta evropsku kosarku... Pokazao je koliko je dobar i dominantan u EL... Bukvalno mu niko nije bio ni prici...

Ovim potezom mislim da su sanse CSKA svedene na minimum kada je osvajanje EL u pitanju...
AirBall

Postby Bodi Bond » 19 Dec 2011, 17:48

AirBall wrote:Ovim potezom mislim da su sanse CSKA svedene na minimum kada je osvajanje EL u pitanju...
Kad je teško tu je Teo. :triprsta:
Ja volim taj sex.
Bodi Bond

Postby AirBall » 19 Dec 2011, 17:53

Bodi Bond wrote:Kad je teško tu je Teo. :triprsta:

Strasno su tanki u reketu... Ostaju im samo Khryapa i Krstic... Lavrinovich, Kaun, Sokolov i Vorontsevich tesko da mogu u kontinuitetu da igraju dobro...

Previse je jaka Barsa u reketu, a i Pao ce se dizati kako sezona bude prolazila...

Uz to Teo i Shved ce tesko pokriti bekovske pozicije... Gordon je nestabilan, dok je Siskauskas gotov... Na zalasku je karijere ni sena igraca od pre neku godinu...

Previse su tanki...
AirBall

Postby AirBall » 19 Dec 2011, 19:45

Kao sto sam i ocekivao... Izgleda da se Kirilenko dogovorio sa New Jersey-em i po poslednjim vestima trebao bi da potpise visegodisnji ugovor...

Nastavlja da igra za Ruse, umesto Vatutina igrace za Prokhorova, ali sve je to ista ekipa... :P
AirBall

Postby CrniGuja » 19 Dec 2011, 21:09

AirBall wrote:
Bodi Bond wrote:Kad je teško tu je Teo. :triprsta:

Strasno su tanki u reketu... Ostaju im samo Khryapa i Krstic... Lavrinovich, Kaun, Sokolov i Vorontsevich tesko da mogu u kontinuitetu da igraju dobro...

Previse je jaka Barsa u reketu, a i Pao ce se dizati kako sezona bude prolazila...

Uz to Teo i Shved ce tesko pokriti bekovske pozicije... Gordon je nestabilan, dok je Siskauskas gotov... Na zalasku je karijere ni sena igraca od pre neku godinu...

Previse su tanki...

Ma krs najobicniji...
CrniGuja

Postby AirBall » 19 Dec 2011, 21:12

CrniGuja wrote:Ma krs najobicniji...

Vrlo tesko ce sa ovom ekipom osvojiti EL... Barsa je po mom misljenju jaca...
AirBall

Postby mali_buda » 19 Dec 2011, 23:39

Ne bih bas rekao da je Barsa toliko jaka u reketu. Imaju dosta igraca na tim pozicijama, ali ne odskacu previse. Posle duze vremena cemo imati nekoliko ekipa koje imaju, moze se reci, ravnopravne sanse za osvajanje EL (CSKA, Real, Barsa, PAO + jos par koje mogu da iznenade, npr: Makabi, Kaha, Efes i sl.). Ko zna kako ce izgledati ekipe nakon last cut-a u NBA.
Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

Postby AirBall » 19 Dec 2011, 23:58

mali_buda wrote:Ne bih bas rekao da je Barsa toliko jaka u reketu. Imaju dosta igraca na tim pozicijama, ali ne odskacu previse. Posle duze vremena cemo imati nekoliko ekipa koje imaju, moze se reci, ravnopravne sanse za osvajanje EL (CSKA, Real, Barsa, PAO + jos par koje mogu da iznenade, npr: Makabi, Kaha, Efes i sl.). Ko zna kako ce izgledati ekipe nakon last cut-a u NBA.

Ma gde nisu jaki... Lorbek jedna od najboljih cetvorki u Evropi... Vazquez jedan od najboljih defanzivnih centara u Evropi... Ndong odlican igrac na obe strane terena... Tu jos kad se doda ovaj kusur u vidu Wallace-a i Perovica i dalje su daleko iznad CSKA... Uz to imaju mnogo vise upotrebljivih niskih igraca i mnogo su jaci nego CSKA na krilima... Mickeal i Eidson su klasa za Siskauskasa u ovom trenutku...
AirBall

Postby mali_buda » 20 Dec 2011, 00:03

AirBall wrote:Ma gde nisu jaki... Lorbek jedna od najboljih cetvorki u Evropi... Vazquez jedan od najboljih defanzivnih centara u Evropi... Ndong odlican igrac na obe strane terena... Tu jos kad se doda ovaj kusur u vidu Wallace-a i Perovica i dalje su daleko iznad CSKA... Uz to imaju mnogo vise upotrebljivih niskih igraca i mnogo su jaci nego CSKA na krilima... Mickeal i Eidson su klasa za Siskauskasa u ovom trenutku...

Jesu jaki, to nisam porekao, ali nisu nadmocni u odnosu na protivnike. Od navedenih igraca, trenutno samo Lorbek igra na vrhunskom nivou. Ndong je vec u godinama i odlicno dodje kao back up, da pokrije nekoliko minuta. Slicno i sa Kostom. Wallace se vise seta oko trojke, nego sto je pod kosem ;) Mickeal i Eidson jesu trenutno klasa za Siskauskasa, ali ima mnogo igraca u EL koji ih mogu zaustaviti, jer ni oni nisu na zeljenom nivou igre.

Barsa igra atomsku odbranu i to im je najjaci adut trenutno, napadacki me nisu bas odusevili, iako imaju dosta ofanzivnog potencijala.
mali_buda

Postby AirBall » 20 Dec 2011, 00:07

mali_buda wrote:Barsa igra atomsku odbranu i to im je najjaci adut trenutno, napadacki me nisu bas odusevili, iako imaju dosta ofanzivnog potencijala.

Videces kako ce sve to izgledati u drugom delu sezone, samo ce Navarro da podigne svoju igru na duplo visi nivo, uz podrsku Mickeala i Eidsona koji realno do sad nisu mnogo pokazali bice oni prvi kandidat za osvajanje titule...

Sam si spomenuo odbranu, a Chuck Daly je govorio da odbrana osvaja titule... Svi mi znamo koliko su Teo i Krle talentovani napadaci, ali takodje znamo kakve su rupe na drugoj strani terena... Barsa takvih problema nema... Oni su kompaktna celina gde se zna ko razvlaci odbranu, ko skace i slicno...

Ja zbilja od njih ne vidim dublji roster u Evropi... Odlicno su pokriveni, a i Huertas ce vrlo brzo podici stepen svoje igre...
AirBall

Postby mali_buda » 20 Dec 2011, 00:20

AirBall wrote:Ja zbilja od njih ne vidim dublji roster u Evropi... Odlicno su pokriveni, a i Huertas ce vrlo brzo podici stepen svoje igre...

Nisam dovodio u pitanje kvalitet njihovog rostera, razmisljao sam o trenutnoj formi.

Videcemo nakon promena u ekipama pred TOP 16 kako ce sve to izgledati, pa cemo verovatno moci tada jos preciznije ocene izneti. Nesumnjivo je Barsa medju glavnim kandidatima za trofej.
mali_buda

Postby 71:70 » 20 Dec 2011, 07:49

Ocekujem da real konačno napravi iskorak u evropi!
71:70

PreviousNext

Return to Evropska košarka