balkanski spijun wrote:Mikisha wrote:Hahahahahahahhaha, daj deda ispricaj sta je fora sa penom, jesam samo ja propustio neku super pricu jebem mu misa
Kad je dolazio svima kupio po nesto.Majci neku ogrlicu,zeni sat i telefon.
Meni penu za brijanjeKao na testu najbolja.
Svaki put kad dolazi,on penu za brijanje.
![]()
To je zato sto je hteo da pusta bradu,sad je ima.Ja sam bio protiv i stalno sam ga terao da se brije.Sad mi vraca
Monogamija wrote:Pojavila se glasina da su juče za TOK dobili poziv Glišić, Gojkovićka, Vučević i Zoranahhh. Pišem opet da je neproverena informacija, već par nekih objava na društvenim mrežama.
Mikisha wrote:Helikopter iznad Zr upravo.
pikanterije wrote:Obeliks idi nadji Asteriksa.
pikanterije wrote:Sad ce i Leo bice komplet lepinja na prolece
Mikisha wrote:Deda pravi domacin, uposlio familiju i ubira plodove, kad dodje vreme malo pece rakiju, prikolje prasice, oduvek sam govorio da je najveci gospodin ovde.
Komentarišući poruke na društvenim mrežama koje negativno govore o Glišiću, Vučić je rekao da, kada je premijer Srbije Zoran Đinđić preminuo neki su se tome radovali, a da mnogi njega lažno optužuju da se radovao, a da su se neki radovali i kada je preminuo bivši predsednik Jugoslavije Slobodan Milošević.
„Problem je što ti ljudi nemaju elementarnog vaspitanja i pristojnosti“, ocenio je Vučić.
Niko123 wrote:Baš pre neki dan pričao sa jednom mojom starijom sugrađankom u Kamenci(opet sam zaglavio na 5 dana, zbog manjeg problema) Da pare koje zarađuju sportisti; treba treba dati doktorima, ljudi spašavaju živote, a zarađuju malo, naspram sportista. Na grudnoj hirurgiji, oni glavni doktori, osim u Kamenici, rade i u privatnim klinikama, obični doktori, koliko mogu da zarađuju?
Users browsing this forum: balkanski spijun, kiza369 and 16 guests