Board index Tenis Teniseri i teniserke

Ana Ivanovic

Re: Ana Ivanovic

Postby Liv » 05 Aug 2011, 12:56

Prevrnuo mi se zheludac kad sam videla ovu gore sliku. Koliko se raduje pobedi.
Slatka joj je nova haljinica, super je boja. Chini mi se da je josh smrshala.
Liv

Postby Gama » 05 Aug 2011, 14:43

:bravo:
ImageImage
Gama

Postby Dejan » 06 Aug 2011, 10:14

...riječi su isto kao i gomile ljudi, nije nužno znati za sve, odaberi za sebe samo one prave...
Dejan

Postby Liv » 06 Aug 2011, 12:50

Image
Image
Image
Image
Image
Liv

Postby Dejan » 06 Aug 2011, 16:25

:laugh:

Image
...riječi su isto kao i gomile ljudi, nije nužno znati za sve, odaberi za sebe samo one prave...
Dejan

Postby vanjabarsa » 06 Aug 2011, 16:34

vanjabarsa

Postby lord_slawe_ » 06 Aug 2011, 19:53

o da, bolje i ovakva energija k'o na slici gore nego ono hronicno potiskivanje emocija.
I ova ranica na laktu je dokaz da se trenira, neka neka.

Kako je mrsava :huh:
lord_slawe_

Postby Liv » 06 Aug 2011, 23:38

Ono malo shto sam videla na snimku Ana deluje kao da se super zabavlja. I sve bolje i bolje izgleda.
Liv

Postby Gama » 07 Aug 2011, 14:23

Ipak poraz :( . Aug. 6, 2011, in Carlsbad, Ivanovic-Zvonareva 75 46 46
ImageImage
Gama

Postby vanjabarsa » 08 Aug 2011, 11:31

vanjabarsa

Postby vanjabarsa » 08 Aug 2011, 22:32

mozda nova aljina donese vise srece :)

Ana Ivanovic US Open 2011 tennis fashion from adidas
http://ow.ly/5YcBb
vanjabarsa

Postby Milutinov Tata » 10 Aug 2011, 16:21

Dok ne okacim svoje slike, evo jedne "zvanicne" sa jucerasnjeg meca

Image
#10 Gracias Dios, por el fútbol, por Maradona, por estas lágrimas.

#8 #24

OI 2016/2021/2024
SP 2009/2015
EP 2006/2012/2014/2016/2018
SK 2010/2014
SL 2007/2008/2010/2011/2013/2014/2015/2016/2017/2019
MI 2009/2018

OSVOJILI SMO SVEEEEEE!!!
Milutinov Tata

Postby Maki » 10 Aug 2011, 21:44

Aj da mu verujemo... :manikir:

Sirs: Ana može ponovo da osvoji grend slem!

Prihvatio sam da budem trener, jer verujem da Ivanovićeva može da ponovi uspeh iz Pariza 2008. - otkriva za „Novosti“ ambicije novog tima britanski stručnjak

KADA ga je Ana Ivanović pozvala da preuzme glavno mesto u njenom stručnom timu, Najdžel Sirs, najbolji britanski trener poslednje decenije, nije se mnogo dvoumio.

Napustio je udobno i mirno mesto prvog čoveka LTA federacije i selektorsku funkciju FED kup tima Velike Britanije, i to najviše zbog ogromne vere u kvalitete i mogućnosti „srpske teniske kraljice“.

U prvom razgovoru za neke srpske medije od kako je postao šef Anine ekipe, Najdžel za „Novosti“ poručuje da je samo pitanje vremena kada će Ivanovićeva opet podići neki grend slem pehar.

- Uvek sam želeo da radim s nekim ko ima kvalitet da osvoji grend slem titulu u singlu. Ana je to već uradila i verujem da je moguće da ponovi takav uspeh - kaže Najdžel.

Kako konkretno planirate da pomognete Ani da se vrati u top formu?

- Važno je da nastavimo da gradimo njen očigledni talenat i radimo na dizanju nivoa osnove njene igre, kao i drugih kvaliteta. To će joj doneti veću sigurnost i dati samopouzdanje. Reč je o timskom pristupu. Kondicija je jako bitna, a ako želi da pobeđuje u kontinuitetu moraće da bude maksimalno spremna, čega je i sama svesna.

Koliko će vam trebati vremena da počnete da ostvarujete najbolje moguće rezultate?

- Često nikada ne znate kada će najbolji rezultati da dođu. Najvažnije je da radite svakodnevno kako biste bili bolji. Svi smo strpljivi i shvatamo da je ovo dugoročan proces. Još smo u ranoj fazi, radimo tek oko tri nedelje zajedno.

Mnogi kažu da je Anin problem u nedostatku kontinuiteta, jer ne može da napravi dobar plasman na nekoliko turnira zaredom?

- To je jedan od naših prioriteta. Nema tu magičnog štapića. Trebalo bi na sve gledati racionalno i učiti iz svakog iskustva, pozitivnog ili negativnog. Kontinuitet je Anin veliki cilj, a krenula je sa njegovim ostvarenjem time što je prijavila dosta turnira, evo u SAD već četiri zaredom.

Anini navijači maštaju o njenom povratku na prvo mesto VTA liste. Da li je moguće da se to i desi?

- Pre nego što počnete da sanjate o mestu broja jedan, morate da se vratite u top 10 i da budete redovan učesnik druge nedelje na grend slemovima. Mora se ići korak po korak i Ana to zna.

Australijan open 2012. može da bude Anin prioritet posle Ju-Es opena?

- Velika je šansa da ćemo rano da odemo u Australiju na pripreme. Ana voli tamo da bude, ima rođake, a i Skot je odatle. Čeka nas vrlo naporan rad, ali oboje se radujemo tome i siguran sam da će dočekati taj grend slem, ali i celu narednu sezonu u dobroj formi. Doduše, naš fokus je trenutno Njujork - zaključuje Sirs.

TVRDOGLAVI PERFEKCIONISTA
SIRS je otvoreno govorio i o plusevima i minusima Anine igre i karaktera.
- Anino veliko oružje je njen forhend. Dobra je na mreži i ima prirodne instinkte na voleju. Ne plaši se da napadne. Ima veoma snažne udarce i odličnu konstituciju. S druge strane, ona je perfekcionista i tvrdoglava, što i sama priznaje. Ti kvaliteti su neophodni za velikog šampiona, ali znaju i da otežaju stvari. Takođe, svi oni koji misle da će Ana uvek da bude na istom nivou, moraće da budu razočarani, međutim, to je jedna od stvari koja je i najuzbudljivija kod nje.

RADUJEM SE SRPSKOJ HRANI
KADA ćete doći u Beograd, da trenirate ovde i provedete neko vreme u Srbiji?
- Nisam dugo bio u Srbiji, otkako sam jednom doveo juniorski tim u vašu zemlju. Radujem se povratku, jer pamtim da su svi bili prijateljski nastrojeni i gostoljubivi. Probaću ponovo i neka vaša lokalna vina i hranu, svakako.

ANA I KIM SU SLIČNE
DA li je teško biti otac Kim Sirs, čiji dečko je Endi Marej? Koliko je vaša ćerka slična Ani?
- Njih dve su isto godište i stalno komentarišu kako se ova druga lepo oblači. To što je Kim vršnjakinja sa Ivanovićevom dosta mi pomaže da je razumem na pravi način.
Maki

Postby Goca_64 » 10 Aug 2011, 21:57

KADA ga je Ana Ivanović pozvala da preuzme glavno mesto u njenom stručnom timu, Najdžel Sirs, najbolji britanski trener poslednje decenije, nije se mnogo dvoumio.

Napustio je udobno i mirno mesto prvog čoveka LTA federacije i selektorsku funkciju FED kup tima Velike Britanije, i to najviše zbog ogromne vere u kvalitete i mogućnosti „srpske teniske kraljice“.

Ha, bas me nasmeja ovaj deo :laugh:
Zagrabila je Anci duboko u budjelar cim se on ni trenutka nije dvoumio da napusti svoje udobno i mirno mesto.

- To je jedan od naših prioriteta. Nema tu magičnog štapića. Trebalo bi na sve gledati racionalno i učiti iz svakog iskustva, pozitivnog ili negativnog. Kontinuitet je Anin veliki cilj, a krenula je sa njegovim ostvarenjem time što je prijavila dosta turnira, evo u SAD već četiri zaredom.

Ovde mu definitivno verujem, uostalom to smo i mi, kao ne bas preterano strucni, pricali od onomad... Ani treba dosta mecheva, dosta turnira. Kad moze sadasnji broj 1 da igra turnire i u nekom tamo svetskom Prokuplju, sto ne bi i Anci.
"Ja sam ono što nema cenu - pošten i siromašan"
M. Selimović
"Sve ce proći. Ali, kakva je to utjeha?
Proći će i radost, proći će i ljubav, proći će i život.
Zar je nada u tome da sve prođe? "
M. Selimović
Goca_64

Postby vanjabarsa » 11 Aug 2011, 00:11

RT @GVTennisNews Ana smiled when asked her about only losing 6 points off her 1st serve in first 2 matches "my coach will be happy to hear"
vanjabarsa

PreviousNext

Return to Teniseri i teniserke