Board index Tenis Teniseri i teniserke

Roger Federer - Umetnik sa reketom

Re: Roger Federer - Umetnik sa reketom

Postby Nowitzki.ct » 21 Jan 2013, 15:52

Federer je čovjek kojem prosto sve savršeno stoji, kakvu vreću da mu prebače preko glave on će to opet gospodski da nosi :copa1: . Ja nisam nešto oduševljen ovom rozom kombinacijom, ali mu i ona dobro stoji. Suprotnost mi je recimo Marej na koga i najljepša oprema zna tužno da izgleda. Makar moj lični utisak je takav :beyond:
Black and white till the end of days, Gravediggers for all your prayers, Partizan reign to last for aeons.
Nowitzki.ct

Postby Hezonja » 21 Jan 2013, 16:11

Hezonja

Postby Delester » 21 Jan 2013, 16:50

ne znam, nike je u negativnom kontekstu po meni prevazisao sebe
prave rogera na ficfirica kao da on vec ne izgleda tako :D
.......................................................................................
http://www.pic4ever.com/images/snapoutofit.gif
Delester

Postby alcesta » 21 Jan 2013, 17:43

Meni su patike više za Serenu :D inače je OK, ali ona plava kombinacija od prošle godine mi je bila najbolja.
I will not walk your dusty path and flat,
denoting this and that by this and that,
your world immutable wherein no part
the little maker has with Maker's art.
I bow not yet before the Iron Crown,
nor cast my own small golden sceptre down.
alcesta

Postby Nowitzki.ct » 21 Jan 2013, 18:01

alcesta wrote:Meni su patike više za Serenu :D

Slažem se :crybaby: . Ali trudim se da žmurim na taj detalj :sleepy:
Black and white till the end of days, Gravediggers for all your prayers, Partizan reign to last for aeons.
Nowitzki.ct

Postby cecans » 21 Jan 2013, 20:34

Meni je ovogodisnja Fedova AO oprema bezveze a patike su mi katastrofa :thumbdown: , mada ga Nike uglavnom dobro skocka.
cecans

Postby VMJunior » 22 Jan 2013, 11:45

Najjaca mu je majica ispod majice protiv Raonica :biggrin:
Posle Vimbldona i OI u Londonu je zaokruzio najvecu karijeru ikada ali GS-ova nikad dosta ,tako da idemo po jos i jos :copa1:
Za sada ide fino...Sledi Conga.
VMJunior

Postby Nowitzki.ct » 22 Jan 2013, 15:19

VMJunior wrote:Najjaca mu je majica ispod majice protiv Raonica :biggrin:
Posle Vimbldona i OI u Londonu je zaokruzio najvecu karijeru ikada ali GS-ova nikad dosta ,tako da idemo po jos i jos :copa1:
Za sada ide fino...Sledi Conga.

Partizanovac, pa još fan Feda? :bravo: mislio sam da sam jedini takav na forumu :cheers:

A majica koju nosi ispod je termalna, zbog leđa. Nosi je u večernjim mečevima kad je temperatura nešto niža. Nosio je i protiv Tomića. Jedini znak godina na njemu ;)
Nowitzki.ct

Postby VMJunior » 22 Jan 2013, 16:10

Aha,e hvala na informaciji za terminalnu majicu,nisam znao ;)
VMJunior

Postby Nowitzki.ct » 22 Jan 2013, 16:22

VMJunior wrote:Aha,e hvala na informaciji za terminalnu majicu,nisam znao ;)

ne završna, ne dao Bog, termalna, od termos-temperatura ;)
Nowitzki.ct

Postby Nowitzki.ct » 22 Jan 2013, 16:54

1/4 finale: teniski Muhamed Ali

Žo Vilfred Conga. 188cm, 91 kg. 27-godišnji Francuz, zaradio je svoj nadimak kako zbog fizičke sličnosti sa bokserskom legendom, tako i zbog svog bum-bum stila igre. Razorni udarci sa osnovne linije, uglavnom u vidu forhenda, znaju biti ispraćeni i sa vratolomijama na mreži, gdje hvata legendarne voleje u stilu Bekera. Ako ima svoj dan, onda je jedan od najtežih protivnika na Turu. No, da je sve tako bajno u njegovoj igri, imao bi za pojasom nekoliko GS titula, što nije slučaj. Njegova igra zna često da izgubi svaki smisao, na terenu djeluje potišteno i pogubljeno, te postaje lak plijen i za mnoge lošije rankirane tenisere. To se uglavnom dešava kad ne stekne sigurnost sa servisa. Trenutni renking mu je 8. Najveća titula u karijeri mu je Masters u Parizu 2008, a u karijeri je još stizao i do finala AO 2008 i finala završnog Mastersa u Londonu 2011 (porazi od Đokovića i Federera). Međusobni skor protiv Federera ga ne čini favoritom i iznosi 3-8. Zanimljivo da su 2 od te 3 pobjede stigle na Roger's Cup-u, a treća u tzv. Rodžerovoj drugoj kući Wimbldonu u kultnom meču gdje je servirao kao mašina i uspio da pobijedi nakon 0-2 u setovima. To e ujedno i najveća pobjeda u Conginoj karijeri. Inače, u Australiji su se sastali u 1/2 finalu 2010 godine i Federer je slavio sa rutinskih 3-0. Interesantno da je te 2010. godine Federer osvojio svoju poslednju titulu na AO, a na putu do titule žrijeb mu je kao i ove godine dodijelio i Congu i Davidenka. Na putu do Federera Conga je savladao sunarodnika Ljodru, Japanca Soedu i Slovenca Kavčiča bez izgubljenog seta, te u još jednom francuskom okršaju Gaskea sa 3-1.
Nowitzki.ct

Postby georgina » 22 Jan 2013, 17:31

ne znam, meni roze kul na muškarcima, pogovo što se radi samo o detaljima.

meni patike skroz dobre i baš zato štu su na muškoj nozi, na ženskoj bi mi bile bzvz, isfurana stvar :biggrin:
georgina

Postby Delester » 22 Jan 2013, 17:37

cool, ali samo na muskarcinama :D
.......................................................................................
http://www.pic4ever.com/images/snapoutofit.gif
Delester

Postby Nowitzki.ct » 22 Jan 2013, 17:42

da preimenujemo topik u "Kutak za modni trenutak"? :confused: hahaha, šalim se, interesantni su mi vaši stavovi 8-)
Nowitzki.ct

Postby VMJunior » 22 Jan 2013, 17:50

Nowitzki.ct wrote:
VMJunior wrote:Aha,e hvala na informaciji za terminalnu majicu,nisam znao ;)

ne završna, ne dao Bog, termalna, od termos-temperatura ;)

Ma pisem brzo,davno su prosli dani kad sam citao svako slovo po tri puta :biggrin:
VMJunior

PreviousNext

Return to Teniseri i teniserke