by Goca_64 » 06 Jun 2011, 11:44
Ja ovih dana nemam izrazenu potrebu da citam bilo sta sto je vezano za Noleta. Znam da se sebicno branim od dodatnog bedaka, ali sto cu... Da ne mracim previse, ali od petka sam kao neki ranjeni pas... zavucena u svoju "jazbinu" bez zelje da komuniciram s bilo kim i da se druzim. Jos uvek me ne popusta. Misljah da ce, kako dani prolaze, biti lakse, ali, avaj... i dalje tuga. Toliko mi je taj RG bio blizu, toliko sam smatrala (i dalje smatram) da je uspah na RG-u presudan za trajniju dominaciju nad Rafom, da mi sad ovaj poraz pada izuzeno tesko. Znam, sad ce neko reci "nismo ni ovoliko ocekivali za ovu godinu", ali to mi nije uteha. Nismo, ali kad je vec pocelo da se "desava" zasto ne iskoristiti sve adute. A ja, prokleto mislim da ih Nole u petak nije iskoristio. Niko me nece ubediti da bi mu cak i onakav Federer mogao nauditi, da je Novak smogao poslednji atom snage, da je upotrebio malo vise mozdane vijuge i na kraju da se pripremio psihicki za mech. Jest mu bilo tesko, jest ulog bio pregolem, ali, smatram da je morao da ulozi, ama bas sve da odigra ono polufinale na vrhunskom nivou. On, iz razloga koje smo naveli, to nije bio u stanju da uradi i desilo se to sto se desilo. Da me se ne shvati pogresno, nista ja njemu ne zameram, ja njega posle ovakvih tragicnih poraza volim jos vise (ako je to uopste moguce, vise), samo prebirem i preturam po glavi segmente onog nesrecnog mecha i iznova dolazim do ovih zakljucaka.
Napisah poodavno da, sto se Wimbija tice nemam nekih preteranih ocekivanja, tako da cu i te kako biti zadovoljna ako odbrani i svoje bodove, sve preko toga ce me uciniti beskrajno srecnom, utoliko pre sto i njemu taj trofej mngo znaci.
Ne mogu da razmiljam o tome sta treba da se desi da Rafa ode na mesto broj 2. Iskreno ni ne ocekujem da ce Novak na prvo mesto pre americkog betona. Pri tom, ja po vokaciji, ne da nisam pesimista, nego sam cak optimista do budalastine.
"Ja sam ono što nema cenu - pošten i siromašan"
M. Selimović
"Sve ce proći. Ali, kakva je to utjeha?
Proći će i radost, proći će i ljubav, proći će i život.
Zar je nada u tome da sve prođe? "
M. Selimović