Milutinov Tata wrote:Mada mislim da Raonica malo suvise uzdizu
Pobogu Tata, pa kako neće?

Nisu imali nikog ni blizu na tom polju otkako se ljudi sećaju, a mislim da je i Rusedski najveće uspehe postigao tek pošto je promenio državljanstvo. Valjda je normalno da se uhvate za Miloša kad nikog drugog u singlu nemaju, a pretpostavljam da je Nestor za dubl dobijao zasluženo priznanje u nedostatku singl konkurencije
Što se tiče pisanja o Federeru generalno, jasno mi je kako to njegovim fanovima može da smeta, ali stvarno ne vidim po čemu su srpski mediji tu gori od drugih. Na kraju krajeva nije Federer jedini na tapetu u tom smislu, pogotovo u listovima kao što su Novosti (što je doduše više stvar pisanja jasno prepoznatljivih pojedinaca). A valjda nećemo računati ono što se piše po forumima kao merodavno
Crnogorski novinari ne pišu dovoljno o tenisu da bi se uzimali u obzir za poređenje

kod njih me nervira više kako pišu o ženskom tenisu, uz Anu i Mašu obavezno ide epitet "ljepotica" a igra i rezultat je u drugom planu skroz
Inače, ovaj konkretan tekst ne vidim zašto je loš za Federera, on ima svako pravo da igra ili ne igra gde hoće i kad hoće. Kako će ko to da tumači individualna je stvar, a kad izjava dolazi od direktora turnira naravno da on neće biti oduševljen