irriducibili wrote:@ Liv & Starsica (pretpostavljam i Dejan)
Konstantno apostrofirate da je vas pdf deo ovog foruma, a ne poseban slucaj. Zasto ste onda trazili i dobili mnogo veca prava od moderacije na drugim pdf-ovima? Zato jednostavno niste prihvatili vec ustanovljena pravila, vec ste ustanovili svoja? Ne kazem da ste bilo sta lose uradili, naprotiv, nego samo ukazujem na razlicite arsine pripadnosti forumu kao celini...
Ako ti mozes da pitas zasto smo trazili, ja mogu da pitam zasto ste nam ih dali.
Sa moje strane, lakse je uredjivati pdf kad sam drzis konce u rukama, a opet, pitali sm ovas svaki put kad bi iskrsao neki veci problem.
I htela sam jos na pocetku diskusije da pomenem jedan primer ali sam se suzdrzavala.
Kad je, pre nekog vremena, pokrenuta diskusija o Djokovicu, njegovom ocu i politiziranju, ti si bio prvi koji je rekao da je ovo sportski forum i da nema mesta politici. Nemam pristup tom delu sada da vidim sta se tacno pisalo, ali je nas odgovor bio da nema potrebe toliko se osvrtati na to ovde jer smo mi tu diskusiju ZAVRSILI tada (pod mi, mislim na forumase koji su se tada ukljucili u diskusiju) a nismo je gurnuli pod tepih. I onda je bilo prozivki na racun duha prethodnog foruma, ali se zavrsilo tada jer je, osim argumentima, tome na vreme stavljena tacka.