Milutinov Tata wrote:Irr verujem da si malo prenaglio sa spominjanjem doticnog, jer Liv sigurno ne zasluzuje da se spominjem u bilo kakvom kontekstu sa istim. Daj da nekako smirimo situaciju i pokusamo da iz svega izvucemo neke pozitivne stvari, da bi ubuduce ovde bilo jos bolje, a ne da sada krenemo sa licnim prozivanjima, jer to moze da vodi samo u jednom smeru.
Iz tog razloga i zelim da se povucem iz bilo kakve rasprave, ali zbilja mislim da nije korektno na mestu gde je ukazano maksimalno gostoprimstvo se domacini optuzuju da podrzavaju zlocine...
Mozda Liv nije znala da se izrazi, ali ako se bolje zagleda u ono sto pise jasno je koja poruka je poslata...
Ovo je poslednje sto cu napisati na ovu temu i necu se ni po koju cenu vise osvrtati, jer zelim da sacuvamo ovaj forum u najboljem mogucem obliku...
1) ''Legitimna navijacka akcija'' je naziv koji je upotrebio jedan od clanova ovog foruma za napad na pripadnika druge navijacke grupe koji je vidno obelezen bojama svog kluba i to ne iz ugla nas koji se toga
gnusamo i koji svako nasilje
osudjujemo, vec iz ugla pripadnika navijackih grupa...
2) Niko nije dao blagoslov takvom govoru na forumu, vec su moderatori sa fudbala
opomenuli korisnika da je to terminologija koja
nije dozvoljena na forumu...
3) Nije banovan zbog blage uredjivacke politike koja je bazirana na tome da se kazne dobijaju kumulativno, to jest da kaznjavamo iskljucivo one koji su vec imali opomene... On se do tog trenutka ponasao sasvim pristojno i vrlo je produktivan na americkoj kosarci...
4) Problem je nastao, jer Harper
trazi da se odredi jasna uredjivacka politika i posto nismo pristali na to da menjamo postojeca pravila on je odlucio da se povuce
5) Liv je pocela da istrazuje na fudbalu sta se to dogodilo i usprotivila se uredjivackoj politici foruma i ako do tada nije imala nijednu jedinu zamerku, bar ne vecu koja bi uzdrmala temelje foruma...
I recite vi meni sta mi da radimo u situaciji kada nas optuzuju da smo sigurna kuca za zlocince...
Da napravimo pravila takva da kada neko krene da halace evo ga fasista, evo ga huligane da odma idemo sa motkama i sa rasljama da ga bijemo i da ga odstranujemo sa foruma...
Mi smo sa onog mesta i otisli zbog prekog suda, zbog politbiroa koji donosi odluke ko je podoban, a ko ne...
Ne ocekujte od nas da tu politiku sprovodimo ovde...
Kome ovo nije jasno, ja zbilja vise ne mogu da crtam...