Board index Tenis Teniski miks

PDF Tenis-dogovori, pitanja, odgovori

Re: PDF Tenis-dogovori, pitanja, odgovori

Postby AirBall » 22 Feb 2012, 18:39

Lepo sam napisao da su pojedinci poneli duh fb92 i ovde...

Optuzbe, bez ikakvih dokaza koji spadaju u domen klevete...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Delester » 22 Feb 2012, 18:41

koji pojedinci i koji tacno duh, ima ih mnogo i svi su poltergejsti?
air ne bogohuli kad te molim
jebo nas b92 sve da nas jebo
kad i krocih na tu radioaktivnu prokletinju raspalu
.......................................................................................
http://www.pic4ever.com/images/snapoutofit.gif
Delester

Postby AirBall » 22 Feb 2012, 18:46

Draga moja Del, ovo je nista drugo nego kleveta, ne zelim da upotrebim termin laz, jer je ipak jedna dama u pitanju...

Liv wrote:ja ne zelim da budem deo urednistva gde se pozivi na nasilje i bedna opravdanja smatraju legitimnim misljenjem.

Niko i nikada od moderacije nije aminovao ovome...

Da, ovo je duh politike fb92 gde se u svakom zbunu vidi po neki fasista, tu su oni slepi koji ne prepoznaju zlocine i koji aminuju istima...
AirBall

Postby georgina » 22 Feb 2012, 18:48

AirBall wrote:Lepo sam napisao da su pojedinci poneli duh fb92 i ovde...

grešiš ako misliš na bilo koga sa tenisa.
ja sam bila u većini ratova tamo i znam kako ko diše.

edit:
ok, sad vidim i na koga i zašto to misliš.
eh brate, kad krenu ovakve rasprave niko više nikoga ne čita kako treba, više čita svoju predstavu o tome šta je neko drugi napisao i onda ode sve dođavola
Last edited by georgina on 22 Feb 2012, 18:51, edited 1 time in total.
georgina

Postby AirBall » 22 Feb 2012, 18:49

Procitaj Georgina post koji sam citirao iznad tvog...

Kao da ga je Kinik napisao...
AirBall

Postby Delester » 22 Feb 2012, 18:52

air, znam da nas je sve bivsi forum ostavio pomalo paranoicnim, a ko nas i moze kriviti, ono je trebalo izdrzati zarad nekog cilja a to je da se okupe ljudi koji vole sport i diskutuju bez primesa koje mu ne pripadaju
ali isto kao sto tvrdis da postoji slobodno tumacenje i sloboda govora, tako se i vasa (ne)reakcija moze uzeti za podrsku
kapiras sta zelim reci?
ne kazem da podrzavate, nego da ste se doveli u poziciju da neko to pomisli i to samo zato sto niste na vreme reagovali i navigirali repove gde treba

i cela ova diskusija se najpre bazira na nerazumevanju jer ja i dalje stojim na tome da se ukupna misljenja uopste skoro i ne razlikuju

i sta je sada prokleto tesko reci da...

ma sta ja opet ponavljam vec sam napisala!
.......................................................................................
http://www.pic4ever.com/images/snapoutofit.gif
Delester

Postby Liv » 22 Feb 2012, 18:53

Upravo ste vi ti koji taj duh nose, dragi Air, jer u svemu vidite nekog sa dvojke. Dobru nameru ne biste prepoznali da vas lupi po nosu. I sad vec stvarno smarate. Ako je nesto nejasno jos uvek, olovke u boji mi trenutno nisu pri ruci, vratite se unazad pa iscitajte sta smo pisali na moderacijama, pa opet ovde. Pa onda svoj odgovor na sve to.

Vidim da ste resili cvrsto da nadjete krivca, izvrcete i pritom preskacete konkretna objasnjenja i pitanja. OK. Evo, izvinjavam se na pometnji i sto mi je palo na pamet da zatrazim da me skinete sa moderacije pored svih ovih sloboda. Hvala i dovidjenja.
Liv

Postby alcesta » 22 Feb 2012, 19:09

Znate li vi koliko mi je trebalo sve ovo da iščitam? :tap:
Sad mi je jasno zašto dosadašnji modovi ne žele više to da budu, ali se nadam da će svi o kojima je reč i dalje pisati na ovom delu foruma. Dok stigoh do kraja prošla me volja da išta dopisujem, samo da se složim sa svim što je Del napisala. Mislim da raspravu nema smisla produžavati jer su svi ponovili svoje mišljenje po nekoliko puta, ko je hteo razumeo je, ko nije razumeo dosad, neće ni da mu se ponovi još deset puta isto.
I will not walk your dusty path and flat,
denoting this and that by this and that,
your world immutable wherein no part
the little maker has with Maker's art.
I bow not yet before the Iron Crown,
nor cast my own small golden sceptre down.
alcesta

Postby Unexpected » 22 Feb 2012, 19:48

Delester wrote:i cela ova diskusija se najpre bazira na nerazumevanju jer ja i dalje stojim na tome da se ukupna misljenja uopste skoro i ne razlikuju

:blue:
Preporuka svima, preskočite celu diskusiju i pročitajte samo postove ove dame.
The End.
Unexpected

Postby Unexpected » 22 Feb 2012, 19:49

georgina wrote:kad krenu ovakve rasprave niko više nikoga ne čita kako treba, više čita svoju predstavu o tome šta je neko drugi napisao i onda ode sve dođavola

:bravo:

Delester wrote:i cela ova diskusija se najpre bazira na nerazumevanju jer ja i dalje stojim na tome da se ukupna misljenja uopste skoro i ne razlikuju

:blue:
Preporuka svima, preskočite celu diskusiju i pročitajte samo postove ove dame.
The End.
Unexpected

Postby harper lee » 22 Feb 2012, 20:14

AirBall wrote:Procitaj Georgina post koji sam citirao iznad tvog...

Kao da ga je Kinik napisao...

Air, sad si vec poceo, u nameri da se "opravdas", da ulazis na veoma klizav teren koji ce, bojim se, mnogi shvatiti kao uvredu. Nemoj. Ova rasprava moze da bude i na tvoju dobrobit ali i na dobrobit foruma, moze takodje i da ode u tri lepe pizde materine pa da ti ljudi odavde odu ljuti i razocarani. Vrlo je prirodno da neko stav moderacije da nema kriterijuma kad je u pitanju sloboda misljenja dozivi kao podrsku onim misljenjima zbog kojih su ti kriterijumi do te mere inkluzivni da prihvataju cak i ono sto nije direktna podrska zlocinu ali se moze lako podvesti pod racionalizaciju ili relativizaciju tog zlocina.

Nema ovde niko losu nameru, niti je iko od ucesnika glup pa nije shvatio sta u tom inkriminisanom postu tice. Daleko su ove kritike od pseudo-religijskog fanaticnog laprdanja od kojeg ste ovamo pobegli.
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.
harper lee

Postby irriducibili » 22 Feb 2012, 20:57

harper lee wrote:Air, sad si vec poceo, u nameri da se "opravdas", da ulazis na veoma klizav teren koji ce, bojim se, mnogi shvatiti kao uvredu.

Ne, naterani smo da izadjemo na takav teren. U najboljoj nameri nam je crtano dok je bilo bojica, da smo apologete zlocina, da ne reagujemo na militantne ekstreme koji su zaposeli forum, da deklarativno osudjujemo nasilje, a i to pod teskim pritiskom, da smaramo i izvrcemo, da prenosimo dobri duh sa fb92...

A mi sve to ne razumemo. Bice da se nasa stvarnost bolje vidi iz Londona. Nije ni cudo, sto mi se pred ocima opet ukazao Jamie Shea... :sick:
irriducibili

Postby Milutinov Tata » 22 Feb 2012, 21:14

Irr verujem da si malo prenaglio sa spominjanjem doticnog, jer Liv sigurno ne zasluzuje da se spominjem u bilo kakvom kontekstu sa istim. Daj da nekako smirimo situaciju i pokusamo da iz svega izvucemo neke pozitivne stvari, da bi ubuduce ovde bilo jos bolje, a ne da sada krenemo sa licnim prozivanjima, jer to moze da vodi samo u jednom smeru.
#10 Gracias Dios, por el fútbol, por Maradona, por estas lágrimas.

#8 #24

OI 2016/2021/2024
SP 2009/2015
EP 2006/2012/2014/2016/2018
SK 2010/2014
SL 2007/2008/2010/2011/2013/2014/2015/2016/2017/2019
MI 2009/2018

OSVOJILI SMO SVEEEEEE!!!
Milutinov Tata

Postby harper lee » 22 Feb 2012, 21:18

irriducibili wrote:
harper lee wrote:Air, sad si vec poceo, u nameri da se "opravdas", da ulazis na veoma klizav teren koji ce, bojim se, mnogi shvatiti kao uvredu.

Ne, naterani smo da izadjemo na takav teren. U najboljoj nameri nam je crtano dok je bilo bojica, da smo apologete zlocina, da ne reagujemo na militantne ekstreme koji su zaposeli forum, da deklarativno osudjujemo nasilje, a i to pod teskim pritiskom, da smaramo i izvrcemo, da prenosimo dobri duh sa fb92...

A mi sve to ne razumemo. Bice da se nasa stvarnost bolje vidi iz Londona. Nije ni cudo, sto mi se pred ocima opet ukazao Jamie Shea... :sick:

Stanimire, seres pored rupe.

Pola od ovog sto si nabrojao su interpretacije a druga polovina odbranastvo uvredjene mlade. Ovo sa Dzejmi Sejom necu ni da komentarisem, bespotreban i nizak udarac na racun forumasice koja je mnogo toga dobrog donela ovom forumu svojim pisanjem.

Ja razumem da i ti Air zbog iskustva dozivljavate navijacku scenu na malo kompleksniji nacin nego mi koji predstavljamo obican navijacki plebs za koji je sport zabava, kratkotrajna radost i tuga, a ne bojno polje koje ne samo da je iznad sporta vec ponekad i iznad zivota kad su prioriteti u pitanju. Razumem i da imate potrebu da "odvojite zito od kukolja" i da se izborite za stav da nisu svi navijaci isti (mada bespotrebno, ovde to niko i ne misli). Takodje, mogu da se potrudim pa da razumem i ideju da se licnim primerom i edukacijom moze uraditi nesto sa tim mladim fejsbuk mozgovima koji se pune raznoraznim smecem. Sve ja to razumem.

Medjutim, morate i vi razumeti da legitimisanje navijackog nacina razmisljanja kroz formu zastite slobode misljenja moze stvoriti opravdanu zapitanost kod clanova ovog foruma sa vise hiljada postova (sto je trud na kojem bi svaka forumska administracija trebalo da bude makar minimalno zahvalna) da li takva navijacka logika ima svoje mesto na ovom forumu. Pri cemu, da ne bude zabune, ja ne govorim o podrsci ubistvu ili dokumentovanom nasilju, govorim o "podrsci" ideji da je grupni odlazak na Obilicev venac kako bi se pretukao izvesni XY legitimna navijacka akcija. Ako jeste, onda zaista nemamo o cemu da razgovaramo, ne zato sto ja tako hocu vec zato sto se u zivotu neke stvari podrazumevaju. Ako nije, zasto to onda nije jasno i glasno receno tamo na tom topiku umesto sto su se pravile neke nemuste paralele sa nekim drugim postovima i jos nemustija tandrkanja o slobodi misljenja i postovanju razlicitosti.

Forum, kao i covek, mora i treba da ima stav o nekim stvarima. Ne mozes nekome objasniti da nesto radi pogresno ako nemas stav da je to sto radi pogresno, jer nemas ni motiv, ni priliku ni argumentaciju.

A sad odoh kod Spanca na pivo. Osusilo mi se grlo od ovolike price. :biggrin:
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.
harper lee

Postby AirBall » 22 Feb 2012, 21:26

Milutinov Tata wrote:Irr verujem da si malo prenaglio sa spominjanjem doticnog, jer Liv sigurno ne zasluzuje da se spominjem u bilo kakvom kontekstu sa istim. Daj da nekako smirimo situaciju i pokusamo da iz svega izvucemo neke pozitivne stvari, da bi ubuduce ovde bilo jos bolje, a ne da sada krenemo sa licnim prozivanjima, jer to moze da vodi samo u jednom smeru.

Iz tog razloga i zelim da se povucem iz bilo kakve rasprave, ali zbilja mislim da nije korektno na mestu gde je ukazano maksimalno gostoprimstvo se domacini optuzuju da podrzavaju zlocine...

Mozda Liv nije znala da se izrazi, ali ako se bolje zagleda u ono sto pise jasno je koja poruka je poslata...

Ovo je poslednje sto cu napisati na ovu temu i necu se ni po koju cenu vise osvrtati, jer zelim da sacuvamo ovaj forum u najboljem mogucem obliku...

1) ''Legitimna navijacka akcija'' je naziv koji je upotrebio jedan od clanova ovog foruma za napad na pripadnika druge navijacke grupe koji je vidno obelezen bojama svog kluba i to ne iz ugla nas koji se toga gnusamo i koji svako nasilje osudjujemo, vec iz ugla pripadnika navijackih grupa...

2) Niko nije dao blagoslov takvom govoru na forumu, vec su moderatori sa fudbala opomenuli korisnika da je to terminologija koja nije dozvoljena na forumu...

3) Nije banovan zbog blage uredjivacke politike koja je bazirana na tome da se kazne dobijaju kumulativno, to jest da kaznjavamo iskljucivo one koji su vec imali opomene... On se do tog trenutka ponasao sasvim pristojno i vrlo je produktivan na americkoj kosarci...

4) Problem je nastao, jer Harper trazi da se odredi jasna uredjivacka politika i posto nismo pristali na to da menjamo postojeca pravila on je odlucio da se povuce

5) Liv je pocela da istrazuje na fudbalu sta se to dogodilo i usprotivila se uredjivackoj politici foruma i ako do tada nije imala nijednu jedinu zamerku, bar ne vecu koja bi uzdrmala temelje foruma...

I recite vi meni sta mi da radimo u situaciji kada nas optuzuju da smo sigurna kuca za zlocince...

Da napravimo pravila takva da kada neko krene da halace evo ga fasista, evo ga huligane da odma idemo sa motkama i sa rasljama da ga bijemo i da ga odstranujemo sa foruma...

Mi smo sa onog mesta i otisli zbog prekog suda, zbog politbiroa koji donosi odluke ko je podoban, a ko ne...

Ne ocekujte od nas da tu politiku sprovodimo ovde...

Kome ovo nije jasno, ja zbilja vise ne mogu da crtam...
AirBall

PreviousNext

Return to Teniski miks