Board index Tenis Teniski miks

Izvan i iza turnira

Re: Izvan i iza turnira

Postby anantaram » 05 Apr 2012, 21:10

Milutinov Tata wrote:Finale WTF vratiti u tri dobijena, ostalo ostaviti kako jeste. To je po meni jedino logicno.

Trazim svoj post na ovom topiku, a sad vidim da sam kliknuo EDIT umesto QUOTE. :tap:
anantaram

Postby anantaram » 05 Apr 2012, 21:20

M.S. wrote:Baš je idiotski da je taj meč reper. Možda zato što je NOvak izgledao tradicionalno pečen na vrućini, pa se činilo da je mogao da "opruži papke" do petog seta.

Btw, mislim da bi best of 5 svakako promenio strukturu pobednika na mastersima i ne bi bilo dominacije jednog ili dvojice tenisera u najboljoj formi.

Jedino sto bi moglo da se promeni je da bi neki od ucesnika finala mogli biti preumorni za sledeci Masters. Ali ovo vazi samo za Masterse koji se igraju odmah nakon nekog drugog Mastersa, sto znaci samo Rim, Sinsinati i jos poneki ako ga potrefi los kalendar. Ostalo bi sve bilo isto.

PS Nisu samo finala Mastersa bila u 3 dobijena, nego i poneki prestizniji turniri nizih kategorija.
anantaram

Postby Gama » 07 Apr 2012, 23:57

Boris Becker and his family enjoyed a day at the pool in Miami yesterday. Boris and his wife Lilly sat poolside as the kids – Elias and the young (mini-Boris) Amadeus splashed around in the water.
ImageImageImageImage
Gama

Postby Delester » 09 Apr 2012, 20:01

ne znam gde ovo da stavim, pa nek modovi rasporede, cini mi se da na ovom forumu nemamo temu Devojke tenisera kao na proslom...(nisam se trudila da trazim, strasno me sada mrzi
dakle, ova zena je mnogo zgodna i elegantna (ovo je sa bloga koji vodi sa drugaricom, o modi), malo agresivno za moj ukus, ali jako lepo
http://lh6.ggpht.com/-24tU6J7gdyE/T4DcA ... 25255D.jpg
http://lh4.ggpht.com/-JK4aPkQIM_k/T4B0M ... 25255D.jpg
Spoiler: pokaži
Image
Image
Image
.......................................................................................
http://www.pic4ever.com/images/snapoutofit.gif
Delester

Postby Altair » 10 Apr 2012, 09:52

kad se zena toliko uteze da ne moze da dise, sigurno se ne moze nazvati elegantnom. eventualno atraktivnom i provokativnom. ovo je sve samo ne elegantno.
prelaz izmedju skupe sponzoruse i neceg malo stilizovanijeg , u fazonu viktorija bekam wannabe, koja je inace bog otac svih WAG ovog sveta
I don't give a damn how it's supposed to be
That might work for you, it don't work for me
You write your truth and I'll write mine
One man's ceiling's another man's sky high
Altair

Postby M.S. » 10 Apr 2012, 10:13

Meni se mnogo sviđa bela košulja (koje inače obožavam) na poslednjoj slici. Lepa žena, ali nemam pojma čija je devojka. Liči na Bilju Tipsarević, bar meni. O njoj baš i nemam neko mišljenje.

Meni nije baš jasan taj pojam WAG, u smislu-zašto se i žene koje su bile uspešne prethodno svrstavaju u tu grupu?
Najbolji je režim za sve ljude. Najgori su ljudi za sve režime.
M.S.

Postby Delester » 10 Apr 2012, 10:24

I meni je ta bela kosulja lepa, ovo sto ena kaze za druge slike gde je utegnuta I kazem da je agresivno. ona prva varijanta je ipak izvanredna, sa belo crnom haljinom, svecanom, ili je to suknja. da, bilja je to.
.......................................................................................
http://www.pic4ever.com/images/snapoutofit.gif
Delester

Postby georgina » 10 Apr 2012, 10:32

ja tu prvu varijantu ni ne vidim, izlazi mi ono 404 error

što se tiče one kombinacije sa čizmama sa resama, mogu samo da kažem :tap:
mislim, volim ja varijante '' ništa ni sa čim'' ali to onda mora da bude baš isterano žestoko. ovo je što bi rekle komšije ''ni v rit ni mimo'' :biggrin: . totalno odsustvo stila
georgina

Postby M.S. » 10 Apr 2012, 10:52

ja ko da sam pala sa marsa, pa još kažem da liči na Bilju :tap: .

meni se čini da je ona bila nešto prirodnija ranije nego po udaji. plus, čini mi se da je vršila neke estetske korekcije na licu, ne mogu da procenim koje. il je možda samo neka mezoterapija ili ona kiselina.

čitam ponegde o onoj Monakovoj devojci kako je najatraktivnija itd. mene ona nije nešto impresionirala.
Najbolji je režim za sve ljude. Najgori su ljudi za sve režime.
M.S.

Postby Houdini » 10 Apr 2012, 11:03

po cenu da me isplljujete, reci cu da je meni kombinacija br. 2 najbolja :D

nego jedno pitanje iz teniskog zutila. jel Viktor bio sa onom starletom aka pratnjom iz Survivora Stanijom ili je ipak uspeo da preskoci neku "starletu"?
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby georgina » 10 Apr 2012, 11:16

ja sam pored travice čula samo još za olju crnogorac ...
pre toga nisam bila čula ni za jednu ni za drugu. tek o toj staniji da ne govorim. mislim, gde se uopšte čuje za te starlete :confused:

@houdini, ja više ne znam šta je kombinacija 2, ako je to ova gde se vidi cela figura (a koju sam baš popljuvala :roll: ) onda ok, mogu da te razumem, zgodna je bilja cura :biggrin:
georgina

Postby Altair » 10 Apr 2012, 12:18

M.S. wrote:Meni se mnogo sviđa bela košulja (koje inače obožavam) na poslednjoj slici. Lepa žena, ali nemam pojma čija je devojka. Liči na Bilju Tipsarević, bar meni. O njoj baš i nemam neko mišljenje.

Meni nije baš jasan taj pojam WAG, u smislu-zašto se i žene koje su bile uspešne prethodno svrstavaju u tu grupu?

da, bela kosulja je bas lepa
al ona cela i citav stajling koji pokusava da fura u fazonu malo sanel, pa ga kombinujem sa slutty cizmama, mi je :sick:
sto kaze djordja, to spajanje nespojivog moze mnogo dobro da izadje, al bilja nije primer
po kombinovanju stvari se realno vidi dal neko ima stila ili ne
btw, i ja imam utisak da je ona nesto na licu radila, definitno je u jednom trenutku prestala da lici na staru sebe

nemam pojma to oko wag-a. al realno ko je cuo za bilju pre tipse. a i viktorija bi odavno bila medijski pokojna da nije supruga bekamova. u 95 posto slucajeva zene sportista su se proslavile preko jace polovine. silne neke mankenke za koje niko ne zna dok ne sednu na tribine
I don't give a damn how it's supposed to be
That might work for you, it don't work for me
You write your truth and I'll write mine
One man's ceiling's another man's sky high
Altair

Postby CherieBgd » 10 Apr 2012, 20:11

Houdini wrote:nego jedno pitanje iz teniskog zutila. jel Viktor bio sa onom starletom aka pratnjom iz Survivora Stanijom ili je ipak uspeo da preskoci neku "starletu"?

Prema "Scandalu", koliko iskopah na netu, bio je ... :biggrin:

Tešili se zbog uragana: Stanija Viktoru Troickom pokazala Njujork i ko zna šta još…
http://www.scandal.rs/tesili-se-zbog-ur ... a-sta-jos/

ali ovo: - Tačno je da provodimo vreme zajedno, Viktor je divan dečko i bilo mi je zadovoljstvo da mu pravim društvo. Prilično sam se uplašila uragana, ali on me je smirio i utešio – rekla nam je Stanija kada smo je pozvali za komentar. :lollol: :lollol: :lollol:

Ne moz' Vica da omane neku sponzorusu, sanse nema :)
CherieBgd

Postby Houdini » 10 Apr 2012, 23:40

bravo Cherie, meni bilo u glavi kao da su negde spojeni bili, ali nisam mogao da se setim kako. posle sam se setio da kad smo igrali sa Hrvatima DC i ona je bila tamo.

bice da je Vica na vreme shvatio da ova nije marriage materijal za razliku od recimo... Sunny Grass :roll:
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby Starsica » 10 Apr 2012, 23:44

Sunny Grass :lollol:

Glede Bilje.. Ja bi' sa svake slike (ili outfit - a) mogla da uzmem po jednu stvar koja mi se dopada. Ovako mi izgleda prenatrpano na svakoj slici, ne svidza mi se.
Novi pristup učenju engleskog jezika, bez učenja gramatike i dosadnih časova, učenje jezika kroz konverzaciju. Potrebno je minimalno znanje jezika, sve ostalo prepustite meni :D
Stars drži časove engleskog, poruka u inboks za dogovor. Cimanje stop :D
Starsica

PreviousNext

Return to Teniski miks