Board index Tenis Teniski miks

Izvan i iza turnira

Re: Izvan i iza turnira

Postby jabukamen » 15 Jul 2012, 08:56

Vencali se Markos i Karolina. http://www.index.hr/black/clanak/ljubav ... 25879.aspx

Nista od mrsne pravoslavne svadbe, mladina strana izdominirala. Atmosfera na slikama neke podseca na sahranu, a mene na ovaj spot (mislim da je cak isto mesto radnje).

"Da imamo život, sport bi nam bio zabava a ne patologija." Sloba Milošević twitter.
jabukamen

Postby Opojni zumbul » 16 Jul 2012, 13:46

Kuerten i Kaprijati u Kući slave
Amerikanka Dženifer Kaprijati i Brazilac Gustavo Kuerten postali su članovi teniske Kuće slavnih u američkom gradu Njuportu.

Kaprijati ima 36 godina, a u karijeri je dva puta osvojila Australija open i jednom Rolan Garos. Pre 20 godina ova teniserka je došla i do zlatne medalja na Olimpijskim grama u Barseloni.

Amerikanka je ukupno osvojila 14 titula na WTA turnirima.

Brazilac Kuerten takođe ima 36 godina, a čak tri puta je osvajao titulu na Rolan Garosu. Pored toga, osvojio je još 17 trofeja na ATP turnirima.

Član Kuće slavnih postao je i Španac Manuel Orantes, nekadašnji šampion Ju-Es opena, kao i osvajač zlatne medalje na paraolimpijskim igrama 1992, Amerikanac Rendi Snou.

Program na ceremoniji u Kući slavnih vodila je Monika Seleš.
Opojni zumbul

Postby Milutinov Tata » 16 Jul 2012, 14:09

Image

Image Image

Image
#10 Gracias Dios, por el fútbol, por Maradona, por estas lágrimas.

#8 #24

OI 2016/2021/2024
SP 2009/2015
EP 2006/2012/2014/2016/2018
SK 2010/2014
SL 2007/2008/2010/2011/2013/2014/2015/2016/2017/2019
MI 2009/2018

OSVOJILI SMO SVEEEEEE!!!
Milutinov Tata

Postby Gama » 18 Jul 2012, 15:20

Alexandr Dolgopolov, pobjednik 22. ATP Vegeta Croatia Opena u Umagu, ove je godine prilikom izbora za miss hostesa na pozornici zapjevao hit pjesmu „I love the way you lie", koju u originalu izvode Rihanna i Eminem .Njegov duet s hostesom Mateom Dominiković iznenadio je i oduševio sve prisutne.

http://sportske.jutarnji.hr/nadal-gurnuo-ljubu-niz-stepenice---valjda-mu-smeta-sto-sam-dobar-s-federerom-/1041429/
Ivan Ljubičić borio se s Giorgom Di Palermom za mjesto predstavnika igrača u ATP boardu. Na kraju nije prošao, samo zbog politike i - Rafaela Nadala
- Nisam znao da se moram igrati s politikom. Mislio sam da će biti dovoljno i dobro ponuditi pravi program.

Trebao je to biti povratak tamo gdje je nekad bio. I to izrazito uspješan. Tamo gdje je puno toga promijenio i posložio. Predstavnik igrača u ATP Boardu. Natjecao s Giorgom Di Palermom koji mu je bio nasljednik na toj poziciji kad se Ivan, pri kraju karijere želio baviti samo igrom. Utakmica koju na kraju, nije dobio.

- Dobar je, dobar.

Ova prilično sarkastična rečenica odnosi se na Rafaela Nadala. Čovjeka koji je, ako ćemo iskrenuo, "gurnuo Ivana niz štenge". Politikom. I toga ima na ATP Touru.

- Znam samo da je Nadal napravio sve što je mogao protiv mene. Nadal nikad nije bio žešći. U Miamiju je dao ostavku, ali je nastavio lobirati za svoje. I nikad žešće.

Ivanu nije jasno otkud taj animozitet osim...

- Osim ako se nije uvrijedio kad sam 2006. rekao da bih želio vidjeti Rogera Federera pobjednikom Roland Garrosa. Ako je to, neka mu je.

Ili još bolje...

- Možda mu smeta što sam dobar s Rogerom.

Za sve one koji su mislili da su Nadal i Federer nerazdvojni.

- Dobro, to su priče. Odnos je korektan, ali ne i nikad više od toga. Sigurno je da ih nećete vidjeti zajedno na večeri. Toliko dobri nisu.

Uživa u teniskoj mirovini

Ivan uživa u teniskoj mirovini, priznanjima za koja nije znao da će doći, poput poziva u Kraljevsku ložu All England Cluba, novom životu u potpunom obiteljskom okruženju, "od 0 do 24 sa djecom". Osjeća se, tvrdi, super.

- Tenis mi nimalo nedostaje. Niti 1 posto. Ni igra, ni fizičke pripreme. Ništa. Nikad nisam pomislio "jesam li napravio pogrešku". Nisam.

Sada kao ispada da je Rafa uticajniji od Feda :laugh:
Gama

Postby ivana23 » 18 Jul 2012, 23:49

Alexandr Dolgopolov, pobjednik 22. ATP Vegeta Croatia Opena u Umagu

? :huh:

...........................................
ivana23

Postby Gama » 19 Jul 2012, 12:00

Ivana, prosle godine je Dolgo bio pobednik. Ovogodisnji Umag je 23., osvojio Cilic.
Gama

Postby Opojni zumbul » 20 Jul 2012, 10:27

Udala se Hose Martinez

Martínez Sánchez Gets Married In Barcelona

BARCELONA, Spain - María José Martínez Sánchez has been enjoying some of the best years of her career recently, but this may take the cake - the wedding cake, that is. The Spaniard got married in Barcelona last Saturday, July 14, 2012, to her boyfriend of nine years, Juan Domingo Pérez.

Below are a few photos of the happy couple at the wedding... enjoy!

Image

Image
Opojni zumbul

Postby Gama » 20 Jul 2012, 23:40

Image
Gama

Postby Gama » 08 Aug 2012, 09:41

ITF Press Release
Decision in the case of Dr Luis Garcia del Moral
London, UK, 07 Aug 2012 - Decision in the case of Dr Luis Garcia del Moral

The International Tennis Federation announced today that it recognises and respects the lifetime ban imposed on Dr Luis Garcia del Moral by the United States Anti-Doping Agency (USADA) for various Anti-Doping Rule Violations. Dr Garcia del Moral practices sports medicine in Valencia, Spain, and in that capacity has worked with various tennis players.

The Anti-Doping Rule Violations for which Dr Garcia del Moral was banned by USADA included:

(1) Possession of prohibited substances and/or methods including EPO, blood transfusions and related equipment, testosterone, hGH, corticosteroids, and masking agents.

(2) Trafficking of EPO, blood transfusions, testosterone, hGH, corticosteroids and masking agents.

(3) Administration and/or attempted administration of EPO, blood transfusions, testosterone, hGH, corticosteroids, and masking agents.

(4) Assisting, encouraging, aiding, abetting, covering up and other complicity involving one or more anti-doping rule violations and/or attempted anti-doping rule violations.

As a Signatory to the WADA Code, the ITF (and, therefore, its member National Associations) is obliged to recognise and respect decisions of other Code Signatories that are consistent with the Code and within that Signatory’s authority (Article 15.4).

The Tennis Anti-Doping Programme is a comprehensive and internationally recognised drug-testing programme that applies to all players competing at tournaments sanctioned by the ITF, ATP, and WTA. Players are tested for substances prohibited by the World Anti-Doping Agency and, upon a finding that a Doping Offence has been committed, sanctions are imposed in accordance with the requirements of the World Anti-Doping Code. More background information on the Programme, sanctions, tennis statistics and related information can be found at http://www.itftennis.com/antidoping.

- ENDS -

Media enquiries:
Communications Department, International Tennis Federation
Tel: +44 (0)20 8392 4632; Email: communications@itftennis.com.

http://www.itftennis.com/antidoping/news/pressrelease.asp?articleid=23574

Bice zanimljivo videti kako ce posle ovoga izgledati igra Ferera i Sare Erani posto su oni dovodjeni u vezu sa Dr. Del Moralom
Gama

Postby Gama » 24 Aug 2012, 12:36

Players Attend 13th Annual Taste Of Tennis

Tonight in New York City, players attended the 13th Annual BNP Paribas Taste of Tennis, benefitting New York Junior Tennis & Learning at the W Hotel. The Bryan brothers (with their gold medals in tow), Serena Williams, Victoria Azarenka, Feliciano Lopez, Fernando Verdasco and more posed on the green carpet before attending the event that combines tennis pros and some of food’s finest chefs!

Janko fino izgleda
Image
Serena se stvarno stesala
Image
Dan pre toga je gostovala u nekoj emisiji i super izgleda
Spoiler: pokaži
ImageImage

U zadnje vreme uvek kad vidim neku sliku Verdaska ne mogu a da se ne zasmejem :laugh:
Image
Gama

Postby Altair » 24 Aug 2012, 14:04

janko se super obukao
a i serena u toj haljini dobro izgleda. bas dobar kroj za nju
I don't give a damn how it's supposed to be
That might work for you, it don't work for me
You write your truth and I'll write mine
One man's ceiling's another man's sky high
Altair

Postby Milutinov Tata » 29 Aug 2012, 03:35

Dzon Isner odgovarao na pitanja za zvanicni sajt US Opena

Which tennis player…

Would make the funniest tour guide on a sightseeing bus?
Novak Djokovic.

Is most likely to shop until they drop on 5th Avenue?
Serena Williams.

Could have a second calling on Broadway?
Andy Roddick.

Do you trust most to get you around the city on the subway?
James Blake.

Would be the best talk show host?
That’s a good one… Sam Querrey. Yes!

Are you most likely to find reading in the New York Public Library?
Roger Federer.

Would ask you to go see a New York sports team play a game?
Mardy Fish and it would be the Yankees.

Is most likely to be the next Donald Trump?
Myself, of course!

Is most likely to moonlight as the Naked Cowboy in Times Square?
Sam Querrey.

Would you buy a hot dog from on the street?
Leander Paes.
#10 Gracias Dios, por el fútbol, por Maradona, por estas lágrimas.

#8 #24

OI 2016/2021/2024
SP 2009/2015
EP 2006/2012/2014/2016/2018
SK 2010/2014
SL 2007/2008/2010/2011/2013/2014/2015/2016/2017/2019
MI 2009/2018

OSVOJILI SMO SVEEEEEE!!!
Milutinov Tata

Postby AirBall » 31 Aug 2012, 12:22

Sasha Vujacic of Anadolu Efes Istanbul said that his love story with Maria Sharapova ended three months ago
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Houdini » 31 Aug 2012, 13:16

Srdjan Djokovic likes this post.
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby Gama » 31 Aug 2012, 13:30

Bas cudno da su se razisli posle tolikih priprema za vencanje :huh: ali izgleda to tako ide sa milionerima .
Mada mi je bilo malo zbunjujuce sto ga nije bilo na RG-u da proslavi njen veliki uspeh, a i ona ga nije pominjala u svom pobednickom govoru. Verovatno su se pre toga razisli.

Znaci snajka je 'slobodna' :biggrin:
Gama

PreviousNext

Return to Teniski miks