Ma u pravu ste vas cetiri skroz, posle ovoliko vremena svakako vas razumem, zasto se pravdati i klati kad imate svoje harmonicno mesto gde mozete bez problema da pisete sta zelite.. Zato sam tu ja pomalo da drzim neki prirodni balans

ali malo ste i imali neprijatnosti u poslednje vreme od strane coveka koji stoji na rampi i naplacuje .. ima samo jedna stvar koja mi ne ide u glavu - zasto i dalje osmatrate oko main road-a, i dalje drzite dvoglede otvorene.. Ja sam mislio da vas to vise ne zanima, a u stvari ljudi znaju i kad serem..

glupo mi je svaki put da se citiram kad ostavim trag od gume na tom putu, da se taj trag pominje ovde pa jedno cetvrti, peti put od pravljenja novog autoputa. Ne branim ja vama da vi drzite svoje dvoglede u pripravnosti, ali sam dobijao odgovore "Sram te bilo delgado, ogovaras nas" , "Sram te bilo delgado, koristis fore sa tudjih sajtova" , "Sram te bilo delgado, druzis se sa Kinikom i Melankolicem" .. delgado no like it

Bicu iskren - volem vas, al ne mogu da odolim da se malo zajebavam oko Djokovica, a iznenadili biste kad bi stvarno saznali koliko mi je on nebitan u zivotu i koliko sam zapravo ravnodusan oko njegovih meceva.. Al jednostavno jace od mene..
i zato nekad mislite da sam ovakav
al zapravo me znate u dusu da vas gotivim i zato sve dobri prema meni