Board index Tenis Teniski miks

Svaštara ili forumaši van terena

Re: Svaštara ili forumaši van terena

Postby georgina » 15 Oct 2011, 09:18

M.S. wrote:čestitam, nadam se da te lepo služi.

iako nisam pojma imala šta znače ti paneli, pa sam morala da guglam :D .

hvala visnjice i ms

nisam ni ja imala pojma o tome dok nisam počela da se bavim time koji monitor da kupim.

posle mnogo muke s raznoraznim ''stručnjacima'' i prodavcima kompjuterske magle, nakon što sam postala totalno zbunjena oko svega, setim se da se registrujem na forum sveta kompjutera. to mi je bio jedan od pametnijih poteza u poslednje vreme :biggrin: .

tamo ima par ''manijaka'' (ovo mislim u najpozitivnijem smislu) koji sve živo što ih pitaš znaju i što je još važnije, hoće da pomognu.
tako sam ja uz njihovu pomoć sklopila konfiguraciju i naručila je bez ikakvih levih posrednika. pri tom sam birala gde mi je najjeftinije, naravno.

ista priča je bila i sa monitorom, postavila sam temu, rekla šta mi treba i odmah su se likovi javili sa sugestijama. na sva pitanja su mi odgovorili i sve nedoumice razrešili.
mnogo koristan taj forum, preporučujem ga svima koji imaju sličan problem, tj. da im treba nešto u vezi kompa a nemaju pojma o hardveru :beyond:
takođe, imaju podforum i za softver samo ovaj hardverski mislim da je bolji.
georgina

Postby M.S. » 15 Oct 2011, 09:36

mislim da sam išla tamo kad sam napravila glupost i pokupila neki virus. nije pomoglo ništa, morali smo da reinstaliramo. međutim, videla sam da ima zaluđenika većih nego nas na tenisu :D .
Najbolji je režim za sve ljude. Najgori su ljudi za sve režime.
M.S.

Postby harper lee » 15 Oct 2011, 11:25

CherieBgd wrote:Lupus in fabula :) Ovo moje macece cudoviste samo se opruzi po tastaturi kad preteram ... Zato i pitam harpera da mu pufna nije preuzela tastaturu :)

Image

:biggrin:

Moracu boljoj polovini da pokazem ovu sliku da vidi sta je ceka kad Ona Koja Je Bila Momcilo poodraste do ove velicine. Narocito sto je Lady M pljunuti izdanak ove tvoje macke, samo ima malo vise bele brade.

Alcesta, moj lapa-topa je bezbedan u futroli, pa u torbi, pa u rancu, pa zakljucan sa sedam brava u sedam kovcega, a kljucevi su na sigurnom zajedno sa kremama za ruke, sredstvima protiv sitnih ogrebotina, preostalim saksijama sa cvecem, vaznim dokumentima, papirnim novcem, obveznicama, abazurima sa lampi i generalno svim drugim stvarima koje suskaju i mogu da se pocepaju i pocupaju, u prostoriji koju cuvaju dva evnuha sa dugackim krivim sabljama, koji su od glave do pete obuceni u oklop od titanijuma. Posto mi bolje dve trecine trenutno spavaju snom pravednika dao sam evnusima postedu da skinu oklop i pocesu se gde ih svrbi, pa onda nazad u nove radne pobede. Ovo kucam iz bunkera koji je u totalnom mraku i zvucno izolovan. Testament sam predao irriducibiliju za svaki slucaj.
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.
harper lee

Postby alcesta » 15 Oct 2011, 12:40

Mi smo morali da ugradimo rezu svojevremeno na vrata od takvih soba, pošto je naša Lili naučila da skače na kvaku čim je dovoljno porasla. Ne znam koliko će tvoj sef potrajati, ali držim palčeve. :D
I will not walk your dusty path and flat,
denoting this and that by this and that,
your world immutable wherein no part
the little maker has with Maker's art.
I bow not yet before the Iron Crown,
nor cast my own small golden sceptre down.
alcesta

Postby Delester » 15 Oct 2011, 15:01

georgina wrote:
M.S. wrote:čestitam, nadam se da te lepo služi.

iako nisam pojma imala šta znače ti paneli, pa sam morala da guglam :D .

hvala visnjice i ms

nisam ni ja imala pojma o tome dok nisam počela da se bavim time koji monitor da kupim.

posle mnogo muke s raznoraznim ''stručnjacima'' i prodavcima kompjuterske magle, nakon što sam postala totalno zbunjena oko svega, setim se da se registrujem na forum sveta kompjutera. to mi je bio jedan od pametnijih poteza u poslednje vreme :biggrin: .

tamo ima par ''manijaka'' (ovo mislim u najpozitivnijem smislu) koji sve živo što ih pitaš znaju i što je još važnije, hoće da pomognu.
tako sam ja uz njihovu pomoć sklopila konfiguraciju i naručila je bez ikakvih levih posrednika. pri tom sam birala gde mi je najjeftinije, naravno.

ista priča je bila i sa monitorom, postavila sam temu, rekla šta mi treba i odmah su se likovi javili sa sugestijama. na sva pitanja su mi odgovorili i sve nedoumice razrešili.
mnogo koristan taj forum, preporučujem ga svima koji imaju sličan problem, tj. da im treba nešto u vezi kompa a nemaju pojma o hardveru :beyond:
takođe, imaju podforum i za softver samo ovaj hardverski mislim da je bolji.

nek je sa srecom Djina! :biggrin:
i to ti je najpametnije, regas se i popricas sa ljudima koji znaju znanje i ponesto sama naucis i ostane ti.
ja sam tako uspesno par godina bila mobilmanijak (regala se da pitam i ostala :biggrin: ), posle sam to zamenila necim drugim :biggrin:
.......................................................................................
http://www.pic4ever.com/images/snapoutofit.gif
Delester

Postby alcesta » 15 Oct 2011, 21:56

Jaoooooo Del kakav divan avatar! :inlove: Obožavam sove :inlove:
alcesta

Postby delgado » 16 Oct 2011, 01:04

sove,macke,pse, Novaka,Tipsu,Zikija,Lodru,Rafu.. Ima li nesto sto ti ne volis :biggrin:
Kako mozes da zivis sa toliko ljubavi i topline u sebi :laugh:
Teske price iz hooda!
delgado

Postby harper lee » 16 Oct 2011, 12:13

delgado wrote:sove,macke,pse, Novaka,Tipsu,Zikija,Lodru,Rafu.. Ima li nesto sto ti ne volis :biggrin:
Kako mozes da zivis sa toliko ljubavi i topline u sebi :laugh:

Probaj, mozda ti se dopadne.
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.
harper lee

Postby alcesta » 16 Oct 2011, 12:55

delgado wrote:sove,macke,pse, Novaka,Tipsu,Zikija,Lodru,Rafu.. Ima li nesto sto ti ne volis :biggrin:

Pa eto, ne volim Serenu, Feda i Rodika :biggrin: ali nije da ih mrzim, to je traćenje energije. :biggrin:
Inače sove i mačke volim više od pasa, evo na polici iznad kompa stoji mi nekoliko figurica sova-suvenira iz raznih krajeva, kad već ne mogu da imam pravu kao u Hariju Poteru. :laugh:
alcesta

Postby Delester » 16 Oct 2011, 13:03

alcesta wrote:Jaoooooo Del kakav divan avatar! :inlove: Obožavam sove :inlove:

hvala :biggrin: i ja
to je cini mi se najmanja na svetu
za tebe
Image
.......................................................................................
http://www.pic4ever.com/images/snapoutofit.gif
Delester

Postby alcesta » 16 Oct 2011, 13:22

Aawwwwwww :sad3: :inlove:
alcesta

Postby delgado » 16 Oct 2011, 16:57

Kod mene u komsiluku macak od komsije ubio sovu od komsije :biggrin:
Teske price iz hooda!
delgado

Postby karambol » 16 Oct 2011, 19:26

A ja se čudim što si ti takav :facepalm:
Pravih se reči uvek kasno setim,
odgovor znam kad ostanem sam...
karambol

Postby alcesta » 16 Oct 2011, 20:10

delgado wrote:Kod mene u komsiluku macak od komsije ubio sovu od komsije :biggrin:
To mora da je bila ili jako mala sova ili jako velika ili hrabra mačka. :( Btw, kako misliš da je bila komšijina sova, nisu je valjda držali u kući?
Sećam se pre godinu ili dve kako mi je bilo žao kad sam čula za onaj besmisleni pokolj sova negde u Vojvodini. :(

A meni ne rade zvučnici :mad2: sutra ću probati na poslu da čujem, ako uspem da uhvatim komp nasamo, pretpostavljam da nije baš za slušanje u društvu. :laugh: Ovo je valjda kao ono kad protivnički navijači donesu transparente Kosovo republika i tome slično.
Btw, interesantno je da su skoro svi ovdašnji listovi u prikazima utakmice počinjali nazivajući Bazel gradom Rodžera Federera. :biggrin: Pošto je on izgleda za nas najveća atrakcija Bazela, nije ni čudo što je i ovima sa snimka prvo pao na pamet.

Inače naši fudbalski navijači su male mace u poređenju s onim što se u zadnje vreme očekuje na stadionima. :) Jako sam ponosna na njihovo ponašanje kad su strana gostovanja, divno je kad ideš kroz grad i vidiš buljuke domaćih i gostujućih navijača sa svim mogućim rekvizitima kako se druže i pevaju zajedno (dobro, i tamane neverovatne količine pića, ali valjda bez toga ne može :biggrin: ), i ne brineš ni o kakvim nasilnim incidentima. :cheers:

P. S. I kao da je nekog briga ko je dobio tu revijalnu utakmicu u Bazelu :jos:
alcesta

PreviousNext

Return to Teniski miks