Board index Tenis Teniski miks

Svaštara ili forumaši van terena

Re: Svaštara ili forumaši van terena

Postby Liv » 08 Dec 2011, 01:21

Ma ne sumnjam ja da ce i on biti odusevljen, kad se usudi da proba :D A posle, videcemo :lollol:
Liv

Postby AirBall » 08 Dec 2011, 01:26

Osnovni problem nas Srba je sto ne znamo da cenimo ono sto imamo... Slusao sam jednog Amera kako je hvalio KFC, a ja nesto razmisljam dok su nase babe pohovale batake, Amerika nije ni postojala... :P

Imam drugare iz Zagreba koji dolaze u Beograd samo da bi klopali... Posto im ja znam fore onda pocnem da ih prozivam kako nije zdravo da uvece jedu tesku hranu, a oni ce meni na to, nista se ti ne brini, jedemo ribu svaki dan, nece danas nista da nam fali da pojedemo nesto masno... :D

U hrani su najveci resursi ove zemlje... Moja zena je pocela da pravi dzem i zbilja je savrsen, sad samo da nadjem neki model da ga izvozim preko... :P
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Starsica » 08 Dec 2011, 01:28

E to, moj cale je skoro skontao foru sa domacim kobasicama. Kad dodje ovakav spich od vremena, pravi se disnotor svake nedelje, i nekih 95% kobasica prodaje po Beogradu i Novom Sadu. Nesto ostane kod kuce, ali on mesecno zaradi oko.. Pa, necu da pisem cenu, mislicete da lazem :D
Novi pristup učenju engleskog jezika, bez učenja gramatike i dosadnih časova, učenje jezika kroz konverzaciju. Potrebno je minimalno znanje jezika, sve ostalo prepustite meni :D
Stars drži časove engleskog, poruka u inboks za dogovor. Cimanje stop :D
Starsica

Postby harper lee » 08 Dec 2011, 03:08

Starsica wrote:E to, moj cale je skoro skontao foru sa domacim kobasicama. Kad dodje ovakav spich od vremena, pravi se disnotor svake nedelje, i nekih 95% kobasica prodaje po Beogradu i Novom Sadu. Nesto ostane kod kuce, ali on mesecno zaradi oko.. Pa, necu da pisem cenu, mislicete da lazem :D

Sta, kako, koliko, zasto,...

Gde ne rece ranije, ja se ubih trazeci majstora koji zna da napravi dobru kobaju. To je mnogo dobar biznis ko zna da spakuje kako valja. Znam majstore koji ljubomornije cuvaju recepte za zacine nego sto Koka Kola cuva svoj recept za onu njihovu zasecerenu vodicu.

Kad ces da uprilicis degustaciju? :biggrin: Ima nas ovde koji bismo bili redovne musterije. :drool:
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.
harper lee

Postby Delester » 08 Dec 2011, 09:20

ja moram da se vratim samo jos jednom na onu tmurnu pricu o depresivcima koje niko ne razume i kako njima zapravo nema leka do onog da nauce da zive sa sobom i eventualno se afirmisu :roll:

neko rece lako je kenjati a tesko razumeti
a sta ako je lako kenjati da je lako kenjati a tesko razumeti
sta ako onaj koji trazi razumevanje zapravo ne ume da prepozna jedno
sta ako je sve obrnuto
sta onda?
i da li je sve sto zvuci neizvodljivo kenjanje?
ko kenja onda :biggrin:
.......................................................................................
http://www.pic4ever.com/images/snapoutofit.gif
Delester

Postby Delester » 08 Dec 2011, 09:37

dobrodoslica za maki!
.......................................................................................
Delester

Postby Liv » 08 Dec 2011, 10:14

Joj bre Del, tek sam se probudila morala sam tri puta da procitam post :D i slazem se da je lako k* da je lako k* :lollol:

Damn, Star pa ti imas citavu malu proizvodnju :)

Euforijo! Ne zezaj nego pisi slobodno, bolje i kasnije nego nikako. Vidis kako Alcesta, nema je nema a onda se vrati i proceslja sve teme mesec dana u nazad u xy quotova :D taman da se i mi podsetimo sta smo prosipali :P
Liv

Postby Delester » 08 Dec 2011, 10:37

alcesta se taman vrati da nam kaze koliko smo nenormalni jer detaljisemo, a onda uredno sve procita :D. I ja onda uvek pomislim kako sledeci put definitivno treba da skratim izlaganje jer i meni deluje pomalo nenormalno :lol:
Delester

Postby georgina » 08 Dec 2011, 10:41

evo ću na brzaka da vam ostavim malo leka za dušu, sada nemam vremena ali ću kasnije malo da elaboriram blagodeti sela, zapravo zemlje, na čoveka

sasvim u dubini se vidi naša kuća (nm 1150 m)
Image

ovo moj muž proverava nivo vode u čatrnji ... voda mora da se štedi
Image

naš šapo, tj. pas naših rođaka, ali kad mi dođemo, preseli se kod nas, zna da će biti ''poslastica''. dosta je mator ali je jako pametan i dobrica je prava. fetiš mu je traktor
Image

i sledeće dve, baš za dušu
ImageImage
georgina

Postby Altair » 08 Dec 2011, 10:49

delgado wrote:Vi kazete lako se predati tesko se boriti
ja kazem lako je kenjati,tesko je razumeti.

i ja moram da se vratim na delgadov biser
lako je kenjati, sto jes- jes. i meni i tebi, i svakom
tesko je razumeti, i to je tačno. niko ne zna kako je tebi
mnogi se trude da shvate kako je tebi, malo ko uspeva jer si kompleksan lik. zapanjujuće je u stvari koliko se mnogi trude da shvate kako je tebi uzevši u obzir kako tretiraš ljude. al ljudi su puni empatije, ima stvarno dobrih likova i ovde i na drugim mestima.

ono što meni bode oči svaki put kad kreneš sa očajavanjem je što tebe nimalo ne zanima kako je drugima.
svako radi najbolje što zna i svi se najbolje nose sa onim što im je servirano. al naravno nikom nije servirano tako grozno kao tebi... sudeći po onom kako pričaš
s druge strane pošto već razumeš sta je očaj, šta je crnilo , mogao bi da skapiraš da nisi jedini, samo drugi možda ne saopštavaju to na netu i ne prazne dušu pljuvanjem i pražnjenjem po forumima. u stilu ako je meni loše sad ću i vama da zagorčam život.
o kako bi bilo strava kad bi svi bili mizerni ne bi onda imao koga da zajebavaš. najlakše je kenjati, teško je razumeti
I don't give a damn how it's supposed to be
That might work for you, it don't work for me
You write your truth and I'll write mine
One man's ceiling's another man's sky high
Altair

Postby AirBall » 08 Dec 2011, 11:16

georgina wrote:i sledeće dve, baš za dušu
ImageImage

A jel trebaju vama komsije... :D

Ovo u svakom slucaju prelepo izgleda...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Liv » 08 Dec 2011, 11:33

Fantasticno izgleda. Obozavam da posecujem takva mesta, ali ne verujem da bih mogla da se odlucim da zivim tako negde. :)
Liv

Postby georgina » 08 Dec 2011, 11:34

AirBall wrote:A jel trebaju vama komsije... :D:

ma ima slobodnih kuća (sa srušenim krovom, doduše) kol'ko 'oćeš :D: ..... selo se prazni, nažalost :crybaby:

Fantasticno izgleda. Obozavam da posecujem takva mesta, ali ne verujem da bih mogla da se odlucim da zivim tako negde.

ne može se tu ni živeti preko cele godine. nema škole , pre par godina je zatvorena jer više nije bilo đaka. pri tom, i ta je škola bila cca 10 km udaljena i 600 m visinske razlike. tu je moj dragi završio osnovnu i svaki dan i po kiši i po snegu šipčio gore dole i nije mu to bilo teško. to je danas nemoguće razumeti. naši prijatelji koje smo vodili gore to uopšte ne mogu da shvate, njima se ta relacija oduži i kolima kada se ide.

osim toga, tamo su zime teške. ponekad i po mesec dana selo bude odsečeno od ostatka sveta.
georgina

Postby karambol » 08 Dec 2011, 12:09

s druge strane pošto već razumeš sta je očaj, šta je crnilo , mogao bi da skapiraš da nisi jedini, samo drugi možda ne saopštavaju to na netu i ne prazne dušu pljuvanjem i pražnjenjem po forumima. u stilu ako je meni loše sad ću i vama da zagorčam život.
o kako bi bilo strava kad bi svi bili mizerni ne bi onda imao koga da zajebavaš. najlakše je kenjati, teško je razumeti

:goodpost:
To je to
Pravih se reči uvek kasno setim,
odgovor znam kad ostanem sam...
karambol

Postby harper lee » 08 Dec 2011, 12:29

Delester wrote:neko rece lako je kenjati a tesko razumeti
a sta ako je lako kenjati da je lako kenjati a tesko razumeti

A sta ako je lako kenjati da je lako kenjati da je lako kenjati, a tesko razumeti? :biggrin:

Primecujem ovdi zalosnu tendenciju da se marginalizuje i ospori znacaj plemenitom procesu kenjanja. Ta izvanredna ljudska delatnost , teorijski oblikovana naporima uglednog kenijskog drzavnika i naucnika Dzomo Kenjate, ukoliko je pracena odgovarajucom metodoloskom strukturom i potvrdjena laboratorijskim istrazivanjima (cuveni postupak kenjaze) od velike je upotrebne koristi u citavom procesu uklanjanja i odlaganja nepotrebnog smeca i samim tim je jedan od najvecih izuma u oblasti ekologije. Proizvodi kenjanja se odvajkada u poljoprivredi koriste za oplemenjivanje obradivih povrsina (i danas je to slucaj u tzv. pasivnim krajevima gde se ti proizvodi pretpostavljaju hemijskom djubrivu) i deo su ciklicnog procesa kretanja kenjoproizvoda koji je jedini pravi perpetuum mobile u prirodi. U antickoj Grckoj se opravdano smatralo da je svet srecniji onde gde onaj ko je nesto pokenjao sam to na kraju i pojede. U usmenom predanju taj logicki proces je ostao u obliku izreke "kako radis tako i dobijes".

Uostalom, i veliki francuski filozof Rene Dekenjart je svojevremeno izjavio "Sumnjam, kenjam, dakle jesam". A taj je znao sta govori. Bio je svestenik. :biggrin:
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.
harper lee

PreviousNext

Return to Teniski miks