Board index Tenis Teniski miks

Svaštara ili forumaši van terena

Re: Svaštara ili forumaši van terena

Postby georgina » 08 Dec 2011, 12:37

harper lee wrote:Uostalom, i veliki francuski filozof Rene Dekenjart ...

:blue: :laugh:
georgina

Postby Starsica » 08 Dec 2011, 12:45

harper lee wrote:
Sta, kako, koliko, zasto,...

Gde ne rece ranije, ja se ubih trazeci majstora koji zna da napravi dobru kobaju. To je mnogo dobar biznis ko zna da spakuje kako valja. Znam majstore koji ljubomornije cuvaju recepte za zacine nego sto Koka Kola cuva svoj recept za onu njihovu zasecerenu vodicu.

Kad ces da uprilicis degustaciju? :biggrin: Ima nas ovde koji bismo bili redovne musterije. :drool:

Cim se dogovorimo za neku terevenku a da to nije Beograd, neg' Vojvodina, eto mene sa caletovom kobajom, sunkicom i cvarcima :D Slanine obicno ne ostane :biggrin:

Liv wrote:Damn, Star pa ti imas citavu malu proizvodnju :)

Ma kakvi, to je kod mene u selu normalno, samo se cale prvi setio da Beogradjanima moz' prodavati domacu kobaju i te zajebancije koje su bolje od vecine onoga sto se prodaje u prodavnicama i mnogo jeftinije. Kad dodje zima, to bude fin izvor prihoda :) Ja se uvek javljam kad treba mesiti kobaje :D
Novi pristup učenju engleskog jezika, bez učenja gramatike i dosadnih časova, učenje jezika kroz konverzaciju. Potrebno je minimalno znanje jezika, sve ostalo prepustite meni :D
Stars drži časove engleskog, poruka u inboks za dogovor. Cimanje stop :D
Starsica

Postby harper lee » 08 Dec 2011, 12:56

Starsica wrote:Cim se dogovorimo za neku terevenku a da to nije Beograd, neg' Vojvodina, eto mene sa caletovom kobajom, sunkicom i cvarcima :D Slanine obicno ne ostane :biggrin:

OK je to (da je ovaj Air ball pravi gazda nesto bi vec organizovao :sakaosto: ) nego cenim da bi za prodaju imala zainteresovanih. Naravno, ukoliko ne uspevate da prodate sve, u sta sumnjam ako je kobaja dobra.

Kobasica je najpotcenjeniji proizvod nasih kuhinja. Nekako se smatra plebejskim jelom i generalno je uvek u senci raznih vesalica, bifteka, krmenadli i drugih kalibara teske kafanske artiljerije. Ali sve je to sviranje k...u, kad se napuni dobra kobasica to je gastronomski uzitak kakvom nema ravnog. Ja vec petnaestak godina kafane ocenjujem preko kvaliteta kobasice, ako to ne znaju da spreme tamo vise ne ulazim.

Na kraju krajeva, ne kaze se ni biftek do jaja, ni vesalica do jaja, vec kobaja do jaja. Bozanska priroda jezika, sto bi rek'o Hegel. S jezikom nema promasaja, uvek ti kaze sve sto treba. :biggrin:
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.
harper lee

Postby Delester » 08 Dec 2011, 12:58

jao harpere stomak me zabole :lol:
Cekala sam da se neko nastavi na kenjanje da je lako kenjati da je lako kenjati da je lako kenjati :lol:
Nisam mislila da ces biti ti jer kod tebe odgovor na to pitanje nece da proizvede misao- kenjam dakle postojim :lol:
Na tvoje pitanje odgovor je - nista tada jer taj koji kenja nije u depresiji, i kenja onom koji jeste
A ako onaj koji je u depresiji kenja onom koji nije, taj je bas u debelim g :D
Zato sam i postavila ono pitanje :P
Last edited by Delester on 08 Dec 2011, 13:08, edited 1 time in total.
.......................................................................................
http://www.pic4ever.com/images/snapoutofit.gif
Delester

Postby Starsica » 08 Dec 2011, 13:08

Pazi, ako ima zainteresovanih za kobaje, samo treba da mi kazes, posto je dogovor da ce deo ici meni ako mu nadjem musterije :D Imamo stalne musterije, ali uvek je dobro kad se nadju nove. Mozda i one postanu stalne :)
Novi pristup učenju engleskog jezika, bez učenja gramatike i dosadnih časova, učenje jezika kroz konverzaciju. Potrebno je minimalno znanje jezika, sve ostalo prepustite meni :D
Starsica

Postby harper lee » 08 Dec 2011, 13:14

Delester wrote:jao harpere stomak me zabole :lol:
Cekala sam da se neko nastavi na kenjanje da je lako kenjati da je lako kenjati da je lako kenjati :lol:
Nisam mislila da ces biti ti jer kod tebe odgovor na to pitanje nece da proizvede misao- kenjam dakle postojim :lol:
Na tvoje pitanje odgovor je - nista tada jer taj koji kenja nije u depresiji jer kenja onom koji jeste
A ako onaj koji je u depresiji kenja onom koji nije, taj je bas u debelim g :D
Zato sam i postavila ono pitanje :P

Rekoh da malo okrenem na salu i malo ofarbam neke tonove na topiku zivim i drecavim bojama. Uvek je tesko i cak pomalo nezahvalno baviti se tumacenjima onih odluka drugih ciji su cilj i posledica terminalni. Pretpostavljam da to covek mora da radi (tu ja duboko uzdahnuh) jer je smrt svakog zivog bica koja nas na neki nacin pogodi, ili nam skrene paznju, ili je samo primetimo iz nekog razloga, takodje i smrt jednog dela nase licnosti. Nesto malo u nama uvek ode kad neko do koga nam je iz bilo kojeg razloga stalo ode. Valjda sve vise postajemo svesni svoje smrtnosti, ko bi ga znao.

Stoga mislim da bi trebalo izbegavati (bar se ja trudim da to radim) javne diskusije u kojima neko necim izazvan iznese nesto iz svog emotivnog i mentalnog prtljaga i tresne time na sto kao argumentom. Nije to dobra "argumentacija" i uvek se zavrsi na tome ko ima koliko prava da drugima kenja. Iskreno, ja tu onda ne vidim nikakvu narocitu korist od rasprave.

I za svaki slucaj da se ogradim da ne bih slucajno bio pogresno shvacen. Ovo se nimalo i uopste ne odnosi na tvoje ili necije druge postove. Govorim generalno.
harper lee

Postby harper lee » 08 Dec 2011, 13:16

Starsica wrote:Pazi, ako ima zainteresovanih za kobaje, samo treba da mi kazes, posto je dogovor da ce deo ici meni ako mu nadjem musterije :D Imamo stalne musterije, ali uvek je dobro kad se nadju nove. Mozda i one postanu stalne :)

1.

Cim je doslo do kobaja na trenutak mi puce forum. :biggrin:
harper lee

Postby Delester » 08 Dec 2011, 13:24

harper lee wrote:

potpuno saglasna
znas sta je tu problem
kada neko tresne emotivni prtljag, to nije slucajno, to je zov za paznjom, savetom, razumevanjem i slicno. on to trazi, ali mu u isto vreme smeta.
zato i rekoh u startu, sta ako to sve nije tako? meaning ovo tvoje-
Nije to dobra "argumentacija"

i jako je bitno da onaj koji kenjanje pominje, nauci da razlikuje feces od kvalitetnog/dobronamernog gesta

@starsice, ogladneh bogte! :laugh: da ne bude zabune, mislim na kobasice :laugh:
@georgina, I see you, sto bi rekli u avataru
.......................................................................................
Delester

Postby Starsica » 08 Dec 2011, 13:28

Del, osh da kupis kobaje? :lollol:
Starsica

Postby Delester » 08 Dec 2011, 13:28

opasna si more, mogla bi i na ekonomiju, imas i tamo sociologije :laugh:
Delester

Postby Starsica » 08 Dec 2011, 13:35

Pre ce biti da sam za trgovca :D
Starsica

Postby harper lee » 08 Dec 2011, 13:38

Delester wrote:kada neko tresne emotivni prtljag, to nije slucajno, to je zov za paznjom, savetom, razumevanjem i slicno. on to trazi, ali mu u isto vreme smeta.

Tacno, bar u najvecem broju slucajeva. Ipak to je zov, kao sto sama rece "za paznjom, savetom i razumevanjem" a ne za diskusijom. Forumi su malo nezgodni kad je komunikacija u pitanju. Na njima ne mozes da odcutis kad treba a da onaj sa kim si odcutao zna da si odcutao sa namerom. A covek cesto trazi i kad ne zna sta trazi pa se naljuti kad ne dobije i kad ne zna sta mu je potrebno. Ljudi su i dragi zato sto su nepredvidljivi i ponekad reaguju krajnje neocekivano. Nikad ne znas sta ce da odigraju. Dobro kriju udarce zato sto i sami ne znaju gde bi poslali lopticu. :biggrin:

Ala kenjam za sve pare. :tap: Bolje da odem da radim nesto pre nego sto postanem Draga Saveta.
harper lee

Postby Delester » 08 Dec 2011, 13:46

ma ovo su ti sve refleksije jedne iste stvari i svaka je u obliku diskusije jer su na forumu i izazvane
zapravo postoje i neke strucne diiskusije koje su izazvane cisto emotivnim prtljagom
ni njima nije mesto u javnosti, ali su se uspesno odigrale
a znam pouzdano da su makar malo pomogle
nekada je forma sustina jer je samo kao takvu neko prepoznaje, pa sa tim u skladu, nekada je nezahvalna forma jedina u okviru koje moze do interakcije doci

kretati se, fizicki i umom. srz resenja
Delester

Postby Liv » 08 Dec 2011, 13:48

Jao ljudi, otvorite prozor :lollol: a Harper resio da napuni spajz :lol:... Star, bizNis cemo da ti napravimo, samo da smislim kako da doslepam shljivu, Harper i Co kobaje i da vidis kako je selo profitabilno :D
Liv

Postby Starsica » 08 Dec 2011, 13:52

Pa ja resila da demantujem sebe po smislu profita, pa sam nagazila djonom. Odma' da se razjasnimo da sam ovde da zaradim :lollol: Samo, ne nudite mi se jos uvek.. :lol:
Starsica

PreviousNext

Return to Teniski miks