Top 7 - vece Majkl Dzeksona. Da budem iskren, nisam bio uopste odusevljen, ipak je jedan kralj popa

. Svako od takmicara je i to vece pokusao da izgura svoj fazon, ali najgore je prosla Dru. Izvodila je Bili Dzin, a Sajmon ju je "prikovao" za stolicu, nastup bez energije, i opet po meni dosta jednolicna izvedba (ima odlican glas, ali retko menja ritam). Cenio sam i da ce Astro i Kris Rene lose proci jer ne ide rep uz MJ, ali Rene je izabrao dobru pesmu, I'll be there koja je mogla da prodje uz njegov fazon, dok je Astro izvodio Black and white, i opet ubacio svoj tekst na koji je isao samo refren pesme. Dzos je izvodio Dirty Dajanu, mada sam ja mislio da ce mozda izabrati Beat it. Ipak zvezda veceri Melani Amaro, odlican izbor pesme, i izvanredan nastup gde su njene vokalne mogucnosti maksimalno dosle do izrazaja, plus je i poslednja nastupala, tako da se moze reci da je pocistila sve te veceri.
Tu je bila skoro citva porodica MJ, majka je bila najsimpaticnija i bas iskrena i otvorena kada je odgovorala na pitanja, deca su bila u fazonu sve je kul, uzivamo i tako to, najmladji nije ni rec progovorio.
Eliminaciono vece: opet je dvoje moralo kuci i prvi ispada Astro sa najmanje glasova gledalaca, ovog puta prihvata to dostojanstveno. U poslednjih dvoje ostaju Markus Kanti i na opste iznenadjenje Dru. Otpevase oboje za "spas", krenu rec sudija, L.A. "teska" srca bira Dru, Sajmon naravno Markusa, izvinjava se Dru zbog svog propusta i preuzima odgovornost, i bukvalno moli Polu i Nikol da joj pruze jos jednu sansu. Medjutim Nikol hladna srca posle "srceparajuceg" pogrebnog govora i spustena pogleda salje kuci Dru koja je u tom trenutku vec na ivici da se srusi od suza, a Pola konacno docekavshi svojih 5 minuta zabija kolac u Sajmona i Dru ide kuci. Sajmon besan, Dru se maltene gusi u suzama i jedva stoji na nogama, a voditelj mrtav ladan je pita za utiske (profesionalac

) Markus Kanti drugi put prezivljava.
Za zainteresovane evo i kako je sve izgledalo
Ali ovo nije nista naspram onoga sto je sledilo naredne nedelje.
#10 Gracias Dios, por el fútbol, por Maradona, por estas lágrimas.
#8 #24
OI 2016/2021/2024
SP 2009/2015
EP 2006/2012/2014/2016/2018
SK 2010/2014
SL 2007/2008/2010/2011/2013/2014/2015/2016/2017/2019
MI 2009/2018
OSVOJILI SMO SVEEEEEE!!!