Board index Tenis Teniski miks

Svaštara ili forumaši van terena

Re: Svaštara ili forumaši van terena

Postby CherieBgd » 03 Feb 2012, 01:03

Za te fish kobaje ne marim, al' mi ova bambi mirise na doooobro... :drool:
CherieBgd

Postby Starsica » 03 Feb 2012, 01:05

Zaboravih bitno. Posto su skontali da im idu te "neobicne" kobaje, sa' ce da kupuju meso divlje svinje i fazana, pa ce i sa tim da eksperimentisu :)
Novi pristup učenju engleskog jezika, bez učenja gramatike i dosadnih časova, učenje jezika kroz konverzaciju. Potrebno je minimalno znanje jezika, sve ostalo prepustite meni :D
Stars drži časove engleskog, poruka u inboks za dogovor. Cimanje stop :D
Starsica

Postby CherieBgd » 03 Feb 2012, 01:08

Starsice mojne mnogo da eksperimentisete, nego se posvetite adidaski i nekim krckavim cvarcima... I sad cu morati da imam jednu nocnu uzinu :crybaby: :crybaby:
CherieBgd

Postby Houdini » 03 Feb 2012, 01:09

:lol: :lol: sta sam ja sve propustao, jos se nervirajuci zbog Partizana, a vi ovde lagano em Nole ubija em se zezate i trgujete suhomesnatim proizvodima i alkoholnim picima :colera:

Starsice steta sto si u pogresnom vremenu rodjena, da si malo ranije pa da u sred devedesetih radis meso i alkohol, ne bi ti sada ovde sa nama se raspisivala, vec bi kao vecinski vlasnik "Adidaske" sa Novakom (zastitnim licem tvoje multikompanije za proivodnju slanine i kobaje), po turnirima isla :biggrin: vec vidim reklamu, Nole dobija pehar, a Rafa komad "Adidaske" na onom tanjiru.

Nego kobasica sa plodovima mora, moze li to da se sredi?
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby Starsica » 03 Feb 2012, 01:11

Pa dobro, adidaska je kucna poslastica, ovo je za prodaju :)
Kobaja sa plodovima mora? Moram pitati oca, on ce to znati da li je izvodljivo. Ako pitas mene, rekla bih ti da nije, ali nisam ja cika majstor :D
Inace, ja kad sam u bedaku, kao danas, kuvam. E pa, danas sam se bacila na pravljenje kifli, a posto ne znam da mesim testo (sve znam da radim, samo to ne znam, brasno mi je horor), pokusavala sam sve dok mi nije uspela smesa. Do tog momenta, ja sam napravila cudo Bozje materijala za pravljenje, pa je umesto pocetnih 20 kifli ispalo 70 :lollol: Terapija mi je uspela, osecam se bolje btw :D
Novi pristup učenju engleskog jezika, bez učenja gramatike i dosadnih časova, učenje jezika kroz konverzaciju. Potrebno je minimalno znanje jezika, sve ostalo prepustite meni :D
Starsica

Postby CherieBgd » 03 Feb 2012, 01:12

Haha terapija kuvanjem...
Malo mrgen bi Novak osvojio AO da ja nisam pcela manicno da pecem palacinke krajem 3 seta :biggrin:
CherieBgd

Postby Starsica » 03 Feb 2012, 01:13

Naravno da je terapija kuvanjem :D Ja nema sanse da peglam ili usisavam kad sam nervozna ili u bedaku, lakse mi je da se istresem na hrani :D
Starsica

Postby Liv » 03 Feb 2012, 01:19

Jel te to drug nesto nasekirao na pidzama partiju Image
Rafa koji dobija adidasku na tanjiru Image

ps. evo ga Harper, znala sam da ce namirisati kobaju :lollol:
Liv

Postby Starsica » 03 Feb 2012, 01:22

Zato ja i pisem toliko o kobaji, pokusavam da ga namamim :lollol:
Ma jok, zdravlje mi se uzjebalo nesto odjednom, a pojma nemam zasto, pa se oporavljam uz kujnu :D Meni su kuhinja, citanje i folklor prave strasti :)
Starsica

Postby Liv » 03 Feb 2012, 01:31

I ja volim da kuvam. Nemam nesto u poslednje vreme vremena ali kad god se nadje skuvam da bude za nedelju dana. Najveca mi je muka sto za nase specijalitete sve moram da improvizujem jer ovde ili nema sastojaka ili nisu isti kao kod nas :sakaosto: I uzivam bas u tome.
Liv

Postby harper lee » 03 Feb 2012, 01:36

Jao, pobicu vas majke mi. Sad sam dosao sa neke pijanke i samo mi uterujete glad a ko normalan jos jede ovako kasno.

Starsice, ima posebno da te pridavim za one srnece kobasice. :drool:
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.
harper lee

Postby Starsica » 03 Feb 2012, 01:39

Evo, ja sam jela malopre, ali nisam neki reper, ne smatram sebe nesto posebno cistom u glavi :lollol:
Svi zinuli na Bambija :D
Starsica

Postby Houdini » 03 Feb 2012, 01:41

Liv wrote:I ja volim da kuvam. Nemam nesto u poslednje vreme vremena ali kad god se nadje skuvam da bude za nedelju dana. Najveca mi je muka sto za nase specijalitete sve moram da improvizujem jer ovde ili nema sastojaka ili nisu isti kao kod nas :sakaosto: I uzivam bas u tome.

Ja sam u super cooking modu poslednjih par dana, napolju hladno, ne izlazi mi se i samo ucim i jedem :biggrin: Izaberem vino i onda spremam nesto na osnovu njega u svakom slucaju lud provod na -10.
harper lee wrote:Sad sam dosao sa neke pijanke i samo mi uterujete glad a ko normalan jos jede ovako kasno.

Ako ce ti biti lakse ja trenutno jedem, a ovo normalan je svakako relativna kategorija :biggrin:
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby Liv » 03 Feb 2012, 02:01

Meni je zao bambija. :(
Liv

Postby harper lee » 03 Feb 2012, 02:06

Liv wrote:Meni je zao bambija. :(

Pa ti mu daj godisnjicu. Uz meze. :roll:
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.