Goca_64 wrote:Clarissa wrote:...ima još poznatih nickova, ali sa njima se nisam družila, pozdravljam i njih.
Nekad su me zvali Uma.

pozdrav veliki.
Avatar - Zlata Petkovic, ako me memorija ne izdaje.
Eto, ja sam, dok sam jos iz ilegale pratila forum, sto ce reci, dok nisam pocela pisati, primetila tvoj rad na drugim temama, ne na tenisu. Pre svega na temi "Knjizevnost". Ispratila sam i manifestaciju sujete na delu pomenute "tete", na zalost... a osetila je i na svojoj kozi

. No sve ima svoje granice, pa i mazohizam, tako da - gotovo je sa jednim prilicno dugim poglavljem.
Drago mi je da si tu

Jeste, avatar sa likom Zlate petković iz Otpisanih, kao da sam slutila šta će se desiti

. Pisala sam podjednako na tenisu i na literaturi, s tim da je ono drugo prevagnulo, kasnije. Kad smo kod Otpisanih, sećam se Krigerove

rečenice : "Oni nisu Upisani, oni su Otpisani ", ovde je obrnuto, Otpisana, pa Upisana

, evo postigla sam trojku, upisala se i u listu srtrelaca

.
Pratila sam i ja šta se tebi dešava, zaboravi tetu što pre i idemo dalje. Hvala ti na rečima dobrodošlice.
M.S. wrote:i ovde da pozdravim Umu, pošto malopre omaših temu

. još uvek mi muke stvara prepoznavanje tema i šta je starije kokoš ili jaje kad su teme u pitanju. verujem da ću se navići.
Ne znam kad i ne znam gdje
ići ćemo istom stranom ulice...
Ponovo na sunčanoj strani.
Za tebe samo
Bar dok ne naprave smajli srca. I to velikog.
cecans wrote:Dobrodosla Uma

, sjajno je sto si nas nasla na novoj adresi

!
Vratile smo se
sestre to uvek rade drugačije
A ti si jedna od osoba zbog kojih sam ovde . Hvala ti.