Board index Tenis Teniski miks

Svaštara ili forumaši van terena

Re: Svaštara ili forumaši van terena

Postby Starsica » 15 Feb 2012, 22:59

NadjaM wrote:Star,ne raduj se prerano!
Prognoza je da ce ponovo padati od veceras,narednih par dana :colera:

Ovo nije normalno. Padao je danas u tri navrata, i to je svaki put bila jebena oluja. OLUJA. Nisu padale pahulje, nego grudvice, ne zajebavam se. Sreca, kad spojis sva tri puta, dobijes pola sata padanja snega, ali je za tih pola sata napadao 5 - 6 cm. Mene je zatekla kad sam isla na folklor, dosla sam bela kao Jeti.

Dosta mi je snega, definitivno. Nit' mogu da vozim, nit' mogu da setam, ne mogu nista da radim.
Novi pristup učenju engleskog jezika, bez učenja gramatike i dosadnih časova, učenje jezika kroz konverzaciju. Potrebno je minimalno znanje jezika, sve ostalo prepustite meni :D
Stars drži časove engleskog, poruka u inboks za dogovor. Cimanje stop :D
Starsica

Re: Smesne slike, tekstovi i klipovi

Postby Starsica » 15 Feb 2012, 23:05

Kad mozemo da imamo besnog Bin Ladena (Divca) i nesto sto podseca na Djokovica a u stvari je Branko Djuric, zasto ne bismo mogli da imamo i npr. onu bugarsku pevacicu sto peva "Ken li" od Maraje Keri. Cenim da ce tako da ispadne Ceca.

Ken li, za one koji ne znaju:

Novi pristup učenju engleskog jezika, bez učenja gramatike i dosadnih časova, učenje jezika kroz konverzaciju. Potrebno je minimalno znanje jezika, sve ostalo prepustite meni :D
Starsica

Postby georgina » 15 Feb 2012, 23:44

ha,ha, ova je bolja od one naše neke što je kao pevala francuski :lol:
georgina

Postby Unexpected » 15 Feb 2012, 23:50

georgina wrote:ha,ha, ova je bolja od one naše neke što je kao pevala francuski :lol:

Ovo? :laugh:
The End.
Unexpected

Postby Unexpected » 16 Feb 2012, 00:01

Liv wrote:Ja se izvinjavam sto vam kvarim zabavu, ali ova tema je rezervisana za "Smesne slike, tekstovi i klipovi" koji imaju veze s tenisom :)

:imsorry:
'ladno sam mislio da smo na svaštari.
The End.
Unexpected

Postby Liv » 16 Feb 2012, 00:04

Preseljeni ste, pa izvolte udariti po "Marajama" susednih zemalja :lollol:
Liv

Postby Starsica » 16 Feb 2012, 00:08

georgina wrote:ha,ha, ova je bolja od one naše neke što je kao pevala francuski :lol:

Ali jos kad je pita: "Don't you mean Without you?", ona odgovara sa: "Ne." najopustenije :lollol: Meni je ovo "Ken liiiii tulibu dibu douch juuuu" duuuuuuuuuugo bila pozdravna poruka na msn - u :D
Starsica

Postby alcesta » 16 Feb 2012, 00:11

Ja se zacenim od smeha kad god se setim toga, uopšte ne moram da slušam ponovo :laugh:
I will not walk your dusty path and flat,
denoting this and that by this and that,
your world immutable wherein no part
the little maker has with Maker's art.
I bow not yet before the Iron Crown,
nor cast my own small golden sceptre down.
alcesta

Postby Liv » 16 Feb 2012, 01:15

Jel gledao neko od vas dnevnik bridzit dzons? kad pevaju madonu u zatvoru? :)
Liv

Postby georgina » 16 Feb 2012, 11:10

Unexpected wrote:Ovo? :laugh:

ma da, to :biggrin:

majkemi, treba ove klipove imati uvek na dohvat ruke, pa čim čovek malo padne u bedak gledati ove gluposti. nema šanse da ne pomogne :lol:
georgina

Postby harper lee » 16 Feb 2012, 13:48

Unexpected wrote:

Ovo? :laugh:

Celu noc sinoc i jutros se ubijam od smeha. :lollol:
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.
harper lee

Postby M.S. » 16 Feb 2012, 14:20

Meni i dalje nije jasno je li to neko podmetnuo kao original francusku pesmu ili je namerna šala. Ako je šala, prilično je imbecilna, ali sumnjam u to.

Takođe, za tu pesmu Ken li, pitam se zbog čega tv šoui insistiraju za promocijom ljudi koji očigledno imaju problem-bilo psihijatrijski, bilo da su zaostali u razvoju (ovo je čisto retorički, ne pitam se stvarno). Ne kažem da se svojevremeno nisam nasmejala, puštala sam replay više puta.
Najbolji je režim za sve ljude. Najgori su ljudi za sve režime.
M.S.

Postby John Dove » 16 Feb 2012, 14:24

M.S. wrote:Meni i dalje nije jasno je li to neko podmetnuo kao original francusku pesmu ili je namerna šala. Ako je šala, prilično je imbecilna, ali sumnjam u to.

Takođe, za tu pesmu Ken li, pitam se zbog čega tv šoui insistiraju za promocijom ljudi koji očigledno imaju problem-bilo psihijatrijski

EDIT:

Slazem se sa tvojim iscudjavanjem. Mada Ken li mozda i nije najbolji primer.. mada da je svesti mozda bi i "mozda" bilo dovoljno za ignorisanje..
Last edited by John Dove on 16 Feb 2012, 14:28, edited 1 time in total.
Animals are my friends...and I don't eat my friends.
John Dove

Postby Unexpected » 16 Feb 2012, 14:27

M.S. wrote:Meni i dalje nije jasno je li to neko podmetnuo kao original francusku pesmu ili je namerna šala. Ako je šala, prilično je imbecilna, ali sumnjam u to.

Malo sam proguglao
http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/296620/Mon-dieu-Pogledajte-kako-Indira-Radic-peva-turbofolk-na-francuskom
The End.
Unexpected

Postby georgina » 16 Feb 2012, 15:15

M.S. wrote:Takođe, za tu pesmu Ken li, pitam se zbog čega tv šoui insistiraju za promocijom ljudi koji očigledno imaju problem-bilo psihijatrijski, bilo da su zaostali u razvoju (ovo je čisto retorički, ne pitam se stvarno). Ne kažem da se svojevremeno nisam nasmejala, puštala sam replay više puta.

meni ova bugarka ne liči na osobu zaostalu u razvoju, a još manje na psihijatrijski slučaj.
pre bih rekla da se radi o neobrazovanoj i isto toliko (verovatno usled istog takvog okruženja) ufuranoj osobi.
neverovatno je šta je u stanju da učini glupost, kombinovana sa velikom dozom neobrazovanja i bezobrazluka.

a da ume da uči, evo dokaza
georgina

PreviousNext

Return to Teniski miks