Board index Tenis Teniski miks

Svaštara ili forumaši van terena

Re: Svaštara ili forumaši van terena

Postby Altair » 01 Apr 2012, 17:59

Koji god sajt da otvorim samo iskacu "neverovatne" vesti :biggrin:

Wow, zaboravila sam da si vise iko bavi ovim 1 . aprilom
ovaj prilog o limitiranju serve me podseti kad sam na proslom SO gledala ISnerov mec. cekala pauzu da udjem i stajala pored mreze na samom cosku terena , bas blizu decka koji skuplja lopte. dete se jadno zali drugaru da je sav u modricama.
posle tog meca se verovatno ekstra plaveo :crybaby:
I don't give a damn how it's supposed to be
That might work for you, it don't work for me
You write your truth and I'll write mine
One man's ceiling's another man's sky high
Altair

Postby Starsica » 01 Apr 2012, 21:23

U hotelu "Putnik" dve zrtve, u kaficu "Lounge" njih osmoro i sinoc 6 osoba mrtvo. Medju njima i moja drugarica.
Od osoba koje su bile sinoc u tom klubu sam cula da su, kad je pozar primecen, otvoren krov kluba (ima pokretni krov). Ne znam kojim povodom je otvoren, ali svako sa elementarnim poznavanjem hemije zna da bi u tom slucaju doslo do "eksplozije" i ubrzanog sirenja pozara. Ceo grad je zavijen u crno.
Novi pristup učenju engleskog jezika, bez učenja gramatike i dosadnih časova, učenje jezika kroz konverzaciju. Potrebno je minimalno znanje jezika, sve ostalo prepustite meni :D
Stars drži časove engleskog, poruka u inboks za dogovor. Cimanje stop :D
Starsica

Postby alcesta » 01 Apr 2012, 21:25

Strašno :crybaby: Starsice, mnogo mi je žao :crybaby:
Kad god sam u Zmaj Jovinoj prošla pored one spomen-ploče jeza me hvatala, i umesto da to bude za nauk da se iste stvari ne ponavljaju... :(
I will not walk your dusty path and flat,
denoting this and that by this and that,
your world immutable wherein no part
the little maker has with Maker's art.
I bow not yet before the Iron Crown,
nor cast my own small golden sceptre down.
alcesta

Postby Starsica » 01 Apr 2012, 21:31

Nisam jos ni svesna sta se odigralo, njena porodica je iskljucila telefone da ih niko ne uznemirava. I iskreno, ne smem ni da zamislim kako im je. Jos manje smem da zamislim sahranu u utorak, vec sad me hvata panika.
Ljudi su juce bukvalno gazili jedni preko drugih zato sto ne postoji izlaz u slucaju pozara (tacnije, blokiran je kontejnerom) a protivpozarni aparati nisu radili. I ovo treba da bude neka opomena gradu, upravi? Morgen. Videcete, ovo ce posluziti kao deo predizborne kampanje onom ko se prvi doseti.
Novi pristup učenju engleskog jezika, bez učenja gramatike i dosadnih časova, učenje jezika kroz konverzaciju. Potrebno je minimalno znanje jezika, sve ostalo prepustite meni :D
Starsica

Postby Sony » 01 Apr 2012, 21:56

Starsice, iskreno mi je zao.

Strasno....
''Понављам, фудбал се игра на терену и тешко је ову екипу Партизана победити на дуже стазе'' - рекао је бивши тренер Партизана.
Sony

Postby georgina » 01 Apr 2012, 22:12

užas stvarno.
postoje propisi za sve u ovoj zemlji, nažalost, ne poštuju se. neko bi ovde morao da odgovara i to uopšte nije teško utvrditi ko.
znam da porodicama nastradalih to više ništa ne vredi, ali može da vredi za budućnost.
georgina

Postby cecans » 01 Apr 2012, 22:22

Uzas, Starsice mnogo mi je zao. Treci pozar u Novom Sadu u kome su izgubljeni zivoti, i svaki put ista prica posle koje se nista konkretno ne uradi. Mnogi klubovi i diskoteke nisu smeli da budu ni otvoreni a kamoli da godinama rade bez najosnovnijih mera zastite u slucaju pozara.
cecans

Postby ivana23 » 01 Apr 2012, 22:46

I ja sam ceo dan pod utiskom te tragedije. Na B92 pise da ce od sutra poceti kontrola svih klubova u celoj Srbiji. E sad, kako ce se sprovesti (ozbiljno ili pro forme)...
U slicnom su nam stanju cak i neke vazne ustanove, a dokle ko zna?!
ivana23

Postby Opojni zumbul » 02 Apr 2012, 10:08

Žao mi je Starsice šta se dogodilo tvojoj drugarici

A kontrola i treba da bude mnogo rigoroznija a ne da ti kvazi ugostitelji misle samo na svoj profit a ne na ono što je osnovno to je ljudski život.
Opojni zumbul

Postby Starsica » 02 Apr 2012, 12:04

Sad sam se vratila sa komemoracije i one novinare, kamermane i fotografe treba sutati u glavu dok im oci ne ispadnu. Bukvalno su im gurali objektive u lice.
Ako ima neko ko je poznavao devojku iz Curuga, Marinu Anicic, sutra je sahrana u 1 sat popodne na Curuskom groblju.
Starsica

Postby Houdini » 02 Apr 2012, 13:34

i meni je zao Star. mnogo ljudi koje znam su bili poznanici ili prijatelji preminulih.

nazalost sumnjam da ce i ovo nesto promeniti, i nakon pozara u Lounge bio je hype par dana da se neke bezbednosne stvari rese, medjutim brzo je sve zaboravljeno.

onaj pozar u Putniku je bio podmetnut radi spustanja cene hotela, i nadam se da ovi ljudi nisu stradali zbog nekog mafijaskog obracuna.
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby ivana23 » 08 Apr 2012, 14:21

Svima koji danas slave - Srecan Uskrs!

Image

...................................................................................
Last edited by anantaram on 08 Apr 2012, 16:16, edited 1 time in total.
Reason: popravio url
ivana23

Re: Davis Cup

Postby novi jevrem » 09 Apr 2012, 09:22

georgina wrote:
Delester wrote:dajte neki link

al' toliko je smešno što kada se pogleda naslov na b92 rekao bi kao da ga uređuje neko iz obraza a na forumu rulaju pravila sa kontra strane ludila.
totalni haos kod njih jbt :krsti:

ovo je sustina cele price o uredjivackoj politici b92 :laugh:
novi jevrem

Re: Davis Cup

Postby M.S. » 09 Apr 2012, 10:18

ma b92 otkad se "dao u promet" meni nije reper ni za šta. obična šarena laža koja kombinuje trenutni nacionalni sport-tenis, sa horacijom i podilazi narodnim masama za šaku reklama. forum je autonomni deo koji vrvi od ljudi iz prošlosti koji žive u prošlosti ko da je Podzemlje rađeno po njihovim likovima. ne shvataju ljudi da je novo vreme, nove teme. senzacionalizam, poluistine i koketiranje sa nacionalnim ponosom, sve što čini da se osećamo bolje u tesnim kožama.
Najbolji je režim za sve ljude. Najgori su ljudi za sve režime.
M.S.

Postby alcesta » 09 Apr 2012, 14:47

ivana23 wrote:Svima koji danas slave - Srecan Uskrs!

Image

...................................................................................

Pridružujem se čestitkama, izvinite što kasnim :)
I will not walk your dusty path and flat,
denoting this and that by this and that,
your world immutable wherein no part
the little maker has with Maker's art.
I bow not yet before the Iron Crown,
nor cast my own small golden sceptre down.
alcesta

PreviousNext

Return to Teniski miks