NadjaM wrote:Proverite da li je deterdzent koji koristite kvalitetan i obavezno dodajte sjaj,iako ga ima u tabletama (ako njih koristite),jer case mnogo lepse izgledaju.Moguce da vam je najveci problem susenje,posto,ako posudje ne ostane dovoljno dugo u masini u vrucem vazduhu, ostanu ruzne bele fleke,koje se narocito vide na casama.Tu je lek dobar sjaj i ostaviti case dok se ne ohlade u masini i potpuno ne osuse.Tako budu perfektne
Moze biti da je deterdzent problem, bas cu sutra da vidim. Ali opet dok se case operu i osuse prodje vecnost, ja 30 casa sredim za 10 minuta, u masini bi mi trebalo 5 sati. Mislim dobre su te masine, ali onako da pobacas uvece brdo posudja i ujutro ti sve bude sredjeno.
Hvala svima na savetima, pokusacu sve pa javljam sta je najbolje, pocev od ovog cuda
Sony srecan rodjendan sa zakasnjenjem.
Sta covek treba da uradi pa da mu zapisu rodjendan ovde?
Apropo Tome Diplome i skolstva na privatnim fakultetima. Neocekivani je u pravu, trend je takav, trend je da sto manje razmisljas i obrazujes se. Zato se radi na izjednacavanju privatnih i drzavnih fakulteta (citao sam da ce i ovi sa privatnih moci da konkurisu za mesto u domu), jer na ovim drugim i dalje mora da se mnogo zna za prolaz jer su ti profesori uglavnom prosli isti dril. Drugi razlog je i da se malo rastereti budzet. A da se ne lazemo vecina ovih iz vlasti predaje po privatnim fakultetima.
Sa druge strane dosta smerova na drustvenim fakultetima je neupotrebljiva i vec postoji ogroman visak kadrova. Treba raditi reformu skolstva i to ozbiljnu. Ali nemam nista protiv tih privatnih. Recimo ja nisam zeleo da nakon osnovnih idem na master studije, jer sam hteo da ih radim u drugoj zemlji. Medjutim iskrslo mi je nesto i sada moram da odradim ovde. Zasto bih se ja ubijao od ucenja na drzavnom i zjbavo sa budalama (na osnovnim sam poslednji ispit polagao vise od godinu dana jer je profa bio psiho), kada mogu da platim privatni i zavrsim ga sa 10 posto truda, a ja cu se posle nadogradjivati tamo gde je potrebno.
I da JK je idiot.