Ja sam faks zavrsila u Londonu, krvavo radeci dva posla i studirajuci i spavajuci 3 godine po 3-4 sata. Mrzim London iz dna duse zbog toga. Faks je (bar u vreme kad sam ga ja zavrsila) bio nepostojeci ovde, pa kad sam se vratila i pokusala da nostrifikujem diplomu rekose mi da mi "to" priznaju kao visu treba da polozim jos 7 dodatnih ispita, a kao ekonomski faks trebalo mi je dodatnih 18 ili 19. Rekoh ja jok i upisah SSS u radnu knjizicu. To sto imam SSS i sto mi diplomu ne priznaju ovde nije sprecilo nase vrle da me za vreme bombardovanja sprovedu i uvedu mi radnu obavezu zato sto posedujem neke licence ( u to vreme samo nas 4 je imalo te licence) sa faksa koji mi ova drzava ne priznaje.
Posle 5 oktobra pokusala sam opet da nostrifikujem diplomu. Opet je odgovor bio slican kao u Zlobicino vreme. Onda sam odlucila da cu, pored zavrsenog faksa i o-ho-ho skolarine ostati srednjoskolac.
Pocetkom ove godine nemacka banka za koju sam radila je zatvorila svoju kancelariju ovde. Slala sam CV-je na sve zive banke, cimala se, bila 2 meseca na birou i onda sam nasla posao, jer nas prijatelj ima plac do placa jednog od direktora banke u kojoj radim. Za 10 dana sam bila zaposlena, bez da su me ljudi uopste i videli...
Toliko o obrazovanju i zaposljavanju...

O Srbijo, medj' sljivama...
p. s. eh da, @ M.Tata i anantaram - moj rodjendan je 07.06 ... sitno ....