Board index Tenis Teniski miks

Svaštara ili forumaši van terena

Re: Svaštara ili forumaši van terena

Postby Houdini » 13 Jun 2012, 20:54

Altair wrote:osecaj je bio kao da je neka nevidljiva sila preuzela svet.. elem, odjednom nisam mogla da se maknem. ta ista nevidljiva sila

Ovo je prosto neverovatno, kada god sam imao tu vrstu snova bio mi je ovakav osecaj. Onda sam citao da je kod mnogih isto. Znaci uvek je neka mracna sila u pitanju, ali koju ne vidis vec samo osetis.

Altair wrote:posle toga sam malo gledala po netu da vidim o cemu se radi u strahu da ponovo ne sanjam nesto tako jer je mnogo gadno.

Ista stvar :biggrin:

Altair wrote:ovo sto si ti imao su oba odjednom.

Tako je, ja sam medijum, a ne slucaj za psihijatriju :biggrin:

alcesta wrote:Meni je brat od tetke svojevremeno pričao kako je on naučio da upravlja svojim snovima, tj. kako je moguće da od momenta kad shvatiš da spavaš počneš u snu da radiš šta hoćeš. Probao je da mi objasni kako, ali ja kad shvatim da spavam odmah se probudim i to je to :beyond:

Meni se to desava ponekad, da mogu da upravljam. Kada sam bio mali, mislio sam da ako u snu uhvatim cvrsto neku igracku kada se probudim ona ce mi i dalje biti u ruci. I onda zamislite razocarenje malog Houdinija kada se probudi a nema igracke :crybaby:
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby Altair » 13 Jun 2012, 21:46

The Don Killuminati wrote:. Onda sam citao da je kod mnogih isto. Znaci uvek je neka mracna sila u pitanju, ali koju ne vidis vec samo osetis.

ovo nisam znala. zanimljivo da vecina ljudi ima taj osecaj.
definitivno se tokom takvog sna nesto cudno dogadja u mozgu. meni je osecaj nepokretnosti bio mnogo realan. a u isto vreme sam znala da nije do mene, vec da mi to neko/nesto radi :crybaby:
Spoiler: pokaži
mozda su otmice vanzemaljaca, a secanje je izbrisano i to su samo tragovi u podsvesti :teacher: :laugh:
I don't give a damn how it's supposed to be
That might work for you, it don't work for me
You write your truth and I'll write mine
One man's ceiling's another man's sky high
Altair

Postby georgina » 13 Jun 2012, 21:59

ja sam isto zbog novog rasporeda potpuno izgubila iz vida neke topike, pa tako i ovaj.
sa zakašnjenjem čestitke cherie :birthday: i dobrodošlica gio :hatman: .

ne želim da mislim o teškim snovima, jedna meni bliska osoba je do unazad nekoliko godina imala san koji se ponavljao maltene svake noći i tako godinama. to je tek užas, jer je san baš gadan, a sve je posledica rata. kaže da je čak i u snu ponekad znao da je san ali je osećaj i dalje bio strašan. onda je malo po malo sve počelo da se proređuje da bi sa vremenom potpuno nestalo, srećom.

umorna sam, želim da sam ovde :odlep:
Image
georgina

Postby Houdini » 13 Jun 2012, 22:08

Altair wrote:mozda su otmice vanzemaljaca, a secanje je izbrisano i to su samo tragovi u podsvesti :teacher: :laugh:

Nije pricao mi jedan lik kako to izgleda :biggrin: To je jedan toliko zivopisan lik, covek koji je toliko inteligentan da prelazi onu granicu ludosti. Nema stan, spava u parku, prodaje neke dzidzabidze, a kada pricas sa njim i kada krene da iznosi neke detaljne podatke rekao bi da je akademik. naravno kada se izuzme to da mora da se javi vanzemaljcima na svakih 15 minuta :biggrin:

Negde sam cuo/citao da se kosmari uglavnom javljaju kada ti je pretoplo i nikada kada je hladno. Kako sam to cuo/citao pratim i stvarno mi se nikada zimi nije desilo da imam kosmare. Kao i za doktora i Novaka, mozda je samo stvar slucajnosti :biggrin:

@georgina
:odlep:

Kad smo kod ovakvih stvari. Bio mi danas tip u baru i mi tu udjemo u neku pricu. Tip je inace strasno jak, jedna od jacih osoba (naravno finansijski) u Srbiji. Kaze bio je negde u Hrvatskoj, neko malo ostrvce i jedna kuca i priroda je neverovatna. Kupas se u pecini, onda izmedju nekih stena koje lice na kanjon, pa onda neki mikro zalivi, ma opste ludilo na malenom ostrvu. Nije kaze nigde tako nesto video, a po njegovim recima nije mnogo ni skupo, cirka 600e noc :biggrin:
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby DON » 13 Jun 2012, 23:14

2 The Don Killuminati
:sarcastic:

Aj dodji gore u geto i napisi ovo... :laugh: Manje vina, manje vina... Teniserke, sta se lozite, covek laze cim zine, duvali... Ovaj duvanili... Pusili smo neke cigarete... Hudini astralna projekcija frizidercine.... :laugh:
DON

Postby Starsica » 13 Jun 2012, 23:16

Lepo je co'ek rek'o da ne zna gde bi to da napise, mi smo mu oaza, necemo ga raskomadati samo zato sto je drugaciji :D

Huliganiiiiiii :triprsta:
Novi pristup učenju engleskog jezika, bez učenja gramatike i dosadnih časova, učenje jezika kroz konverzaciju. Potrebno je minimalno znanje jezika, sve ostalo prepustite meni :D
Stars drži časove engleskog, poruka u inboks za dogovor. Cimanje stop :D
Starsica

Postby Houdini » 13 Jun 2012, 23:18

DON VUČKO wrote:2 The Don Killuminati
:sarcastic:

Aj dodji gore u geto i napisi ovo... :laugh:

Gore nema nikoga, svi ste se posakrivali :crybaby:
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby DON » 13 Jun 2012, 23:20

Ma ne bismo mu mi nista... :funbat: Evo, pitajte Milutinovog Tatu kako smo pristojni gore na NBA topiku :gitara:

CItam Vas ja redovno, ali ovo mi je bilo tako zanimljivo... Moj brat Hudini, zavezan za kravet u LAzi, pa se cudi sto ne moze da ustane.... Sto puta mi se desilo...

hahah cu huligani.... Donovi... Huligani rade za nas :triprsta:

2 Hudini

Ima, sad cu da te oteram u persun zbog onoga sa Pekmenom.... :biggrin:
DON

Postby Starsica » 13 Jun 2012, 23:23

Avatar imam zahvaljujuci lucidnom Hudiniju :D Tako da, kontam da ne smem da ga podjebavam puno :lollol:
Novi pristup učenju engleskog jezika, bez učenja gramatike i dosadnih časova, učenje jezika kroz konverzaciju. Potrebno je minimalno znanje jezika, sve ostalo prepustite meni :D
Starsica

Postby Houdini » 13 Jun 2012, 23:26

Starsica wrote:Tako da, kontam da ne smem da ga podjebavam puno :lollol:

Go ahead slobodno :biggrin: sad ce biti zurka na NBA delu, cim Vucka puste iz ustanove, jos par ljudi se otrezne mi u tu cast napravimo ludnicu gore :biggrin:
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby DON » 13 Jun 2012, 23:28

Jednom je Roko glumeo u gej filmu. Bio je topdzija, dok je naravno drugi glumac bio furundzija.... Posle tog snimanja furundzija je poceo da tripuje kako ne moze da se probudi iz sna? ring any bell? Ali, zahvaljujuci tome, Vi sada imate novi avatar ;)

Necu vise da Vas uznemiravam, divni ste, ljubim VAAAAS :lol:

btw, pozvane ste na zurku ---- POZVANE!!!
DON

Postby alcesta » 13 Jun 2012, 23:31

:lol: :lol: :lol: Šta vi to pijete tamo gore? :lol:
I will not walk your dusty path and flat,
denoting this and that by this and that,
your world immutable wherein no part
the little maker has with Maker's art.
I bow not yet before the Iron Crown,
nor cast my own small golden sceptre down.
alcesta

Postby Starsica » 13 Jun 2012, 23:34

Jos ja htela da predlozim da kopiras tu njegovu poruku, kad ono... :lollol: Great minds think alike :D
Starsica

Postby anantaram » 14 Jun 2012, 09:00

Delgadov rodjendan danas! :party:

Image

Neces sigurno da radis nesto kao Tipsa ovde u spoileru? :nisamja:
Spoiler: pokaži
Image
anantaram

Postby Gama » 14 Jun 2012, 09:41