Altair wrote:mozda su otmice vanzemaljaca, a secanje je izbrisano i to su samo tragovi u podsvesti
Nije pricao mi jedan lik kako to izgleda

To je jedan toliko zivopisan lik, covek koji je toliko inteligentan da prelazi onu granicu ludosti. Nema stan, spava u parku, prodaje neke dzidzabidze, a kada pricas sa njim i kada krene da iznosi neke detaljne podatke rekao bi da je akademik. naravno kada se izuzme to da mora da se
javi vanzemaljcima na svakih 15 minuta
Negde sam cuo/citao da se kosmari uglavnom javljaju kada ti je pretoplo i nikada kada je hladno. Kako sam to cuo/citao pratim i stvarno mi se nikada zimi nije desilo da imam kosmare. Kao i za doktora i Novaka, mozda je samo stvar slucajnosti

@georgina
Kad smo kod ovakvih stvari. Bio mi danas tip u baru i mi tu udjemo u neku pricu. Tip je inace strasno jak, jedna od jacih osoba (naravno finansijski) u Srbiji. Kaze bio je negde u Hrvatskoj, neko malo ostrvce i jedna kuca i priroda je neverovatna. Kupas se u pecini, onda izmedju nekih stena koje lice na kanjon, pa onda neki mikro zalivi, ma opste ludilo na malenom ostrvu. Nije kaze nigde tako nesto video, a po njegovim recima nije mnogo ni skupo, cirka 600e noc