Gama wrote:Sta mu znaci to 50-ta i 3-ca?
Valjda avenije u Njujorku

što je najlepše, drugi tvit jeste Njuz ali prvi je autentičan, izazvao je određene reakcije
Evo nastavaka (ovo je stvarno Jeremić

)
Vuk Jeremic @jeremic_vuk
@fabulousofme_ Ameri sa nama prevrtali, oni bili jos radikalniji.Eto, za one koje se toliko brinu.Pozdrav iz NY , slave navijaci svih rasa
Vuk Jeremic @jeremic_vuk
@fabulousofme_ Ovaj put nam oprastaju, i skandiraju 'Srbija!'. I izvinjavam se zbog nerviranja svim Federerovim navijacima u Srbiji!!!
Vuk Jeremic @jeremic_vuk
@parun_ Gazda je proglasio da je sve pice za sve prisutne na kucu, verovali ili ne. A on je prevrnuo prvi sto - Amerikanac iz Alabame...
Vuk Jeremic @jeremic_vuk
@filorus Ljudi svih boja i etnickih pripadnosti, svi navijali za Novaka....
Vuk Jeremic @jeremic_vuk
@neksula @amfibolije Ljudi, ne pravim se lud.Danas je ceo bar u srcu Menhetna slavio Noletovu pobedu.I stranci su prednjacili u odusevljenju
Vuk Jeremic @jeremic_vuk
@transcendentan @
amfibolije Opet,stolove prevrnuli Ameri.Ne znam ko ce da ih podize,ceo tim je nazad u ofisu,gledamo rezoluciju
Vuk Jeremic @jeremic_vuk
@ptiki Poslacu Vam adresu bara gde je to gazda (Amerikanac iz Alabame) uradio, pa mu Vi lepo objasnite kako da se ponasa u svojoj kafani...
Vuk Jeremic @jeremic_vuk
@ptiki Jesam, priznajem... Nakon sto je kranuo gazda, prikljucili smo mu se, sve sa desetak ambasadora iz UN (bila i dva evropska:))
Vuk Jeremic @jeremic_vuk
Ljudi, odoh da radim, it's been a pleasure and privilege talking to you!! Long live Nole, long live Serbia!! Pozdrav iz UN HQ
Vuk Jeremic @jeremic_vuk
A svim navijacima Federera i Litvanaca u Srbiji jedan veliki sportski pozdrav, i ne sekirajte se, bice jos meceva!
11h Vuk Jeremic @jeremic_vuk
Vidim neki u Srbiji prave vecu dramu oko moje proslave Noletove pobede u Njujorku nego oko samog meca.. Sta da radim, slavio sam i opet cu
Nema šta, rezolucija se priprema punom parom