Sto se tice teme o velikanima ove igre; i muskarci i dame; open era
Sto se tice koncepta velikana, slazem se sa M, mozda da snizimo malo kriterijum na 4(zbog Kurijera

)
Posle nekog uopstenijeg uvoda, mogli bi da realizujemo ovu ideju, da zajednickim snagama napravimo jednu retrospektivu, a da onda kasnije eventualno po sopstvenom nahodjenju i inspiraciji kacimo aktuelne ili ranije intervjue, YT klipove, slike..
-mislim da svako treba da piše o igračima o kojima želi. možda možemo da se dogovorimo da obrađujemo dublet po dublet (u jednom postu izabran teniser i teniserka) iz komparativne ere (a ako je previše složen zadatak, onda po izboru bez obzira na različite ere igranja), mada može biti i skroz mešovito i po izboru. cilj je da napravimo dobru retrospektivu i uključimo ljude, a ne da sterilišemo stvari i odbijemo ih
georgina wrote: nego, poaro, sta cemo sa prognozom

Ja sam odmah na pocetku ovde organizovao ovu igricu "Suicide tennis"(vi iskusni mtf-ovci verovatno znate o cemu se radi), tako da moje misljenje o igrama ne treba posebno naglasavati
Sto se tice prognoze, mozemo i nju da organizujemo ovde; ili da igramo samo nju, a da Suicide ode u penziju.. Mozda ne bi bilo lose i da se o tome izjasnimo, da vidim koliko je ljudi uopste zainteresovano.
"If anyone could've drunk the poison cocktail, it could've been me..
H.P. "And there is a possibility even more terrible, mademoiselle.. IT COULD'VE BEEN ME...