Board index Tenis Teniski miks

PDF Tenis-dogovori, pitanja, odgovori

Re: PDF Tenis-dogovori, pitanja, odgovori

Postby georgina » 10 Jun 2011, 09:25

ja sam za ali isto za open eru.

mada, zapravo sam vise zainteresovana za temu oni dolaze. ms, ti to mozes ocas posla, vec imas iskustvo.

nego, poaro, sta cemo sa prognozom :gitara:
georgina

Postby M.S. » 10 Jun 2011, 10:07

Priznajem da i mene više interesuje, baš zato što nisam osoba prevelikih sentimenata prema onome što je prošlo. Ok, prošlo je, bilo je lepo i sad idemo dalje.

Videću da proberem neke likove koji su meni osobito interesantni iz generacija 90-93, pa ću napraviti prikaz.
Najbolji je režim za sve ljude. Najgori su ljudi za sve režime.
M.S.

Postby Liv » 10 Jun 2011, 10:46

Milutinov Tata wrote:.
- Da li da bude samo o muskarcima, ili da ukljucimo i dame?

Mislim da nema potrebe otvarati dve teme, pa bih ukljuchila i dame u ovu.

- Kako organizovati temu? Da li cemo recimo pokrenuti pricu o jednom igracu i onda ispucati sve o njemu, ili cemo da napravimo krace uvode, pa onda nabacivati sve na gomilu

Kako god ti osmislish. Lepo bi bilo da ova tema bude retrospektiva, sa analizama igre, detaljima iz biografija/autobiografija koje su u medjuvremenu napisane isl. Bez razvodnjavanja s kratkim komentarima tipa ovog volim/ovog ne volim.
- Da li se baviti samo prosloscu ili ubacivati i aktuelne vesti i price (ako ih ima)

Mislim da se mogu ubacivati i aktuelnosti. Ne bukvalno kao Fan teme gde kachimo sve i svashta, vec selekcija dobrih intervjua i chlanaka.
Liv

Postby werbatim » 10 Jun 2011, 11:10

A gde je Jankova tema? :huh: :unsure:
werbatim

Postby Liv » 10 Jun 2011, 11:12

werbatim wrote:A gde je Jankova tema? :huh: :unsure:

Svi su slobodni da otvaraju teme igracha koje vole. Drugim rechima, baci se na posao :biggrin:
Liv

Postby Monsieur Poirot » 10 Jun 2011, 11:40

Sto se tice teme o velikanima ove igre; i muskarci i dame; open era

Sto se tice koncepta velikana, slazem se sa M, mozda da snizimo malo kriterijum na 4(zbog Kurijera :biggrin: )

Posle nekog uopstenijeg uvoda, mogli bi da realizujemo ovu ideju, da zajednickim snagama napravimo jednu retrospektivu, a da onda kasnije eventualno po sopstvenom nahodjenju i inspiraciji kacimo aktuelne ili ranije intervjue, YT klipove, slike..

-mislim da svako treba da piše o igračima o kojima želi. možda možemo da se dogovorimo da obrađujemo dublet po dublet (u jednom postu izabran teniser i teniserka) iz komparativne ere (a ako je previše složen zadatak, onda po izboru bez obzira na različite ere igranja), mada može biti i skroz mešovito i po izboru. cilj je da napravimo dobru retrospektivu i uključimo ljude, a ne da sterilišemo stvari i odbijemo ih

georgina wrote:

nego, poaro, sta cemo sa prognozom :gitara:

Ja sam odmah na pocetku ovde organizovao ovu igricu "Suicide tennis"(vi iskusni mtf-ovci verovatno znate o cemu se radi), tako da moje misljenje o igrama ne treba posebno naglasavati :nisamodavle:

Sto se tice prognoze, mozemo i nju da organizujemo ovde; ili da igramo samo nju, a da Suicide ode u penziju.. Mozda ne bi bilo lose i da se o tome izjasnimo, da vidim koliko je ljudi uopste zainteresovano.
"If anyone could've drunk the poison cocktail, it could've been me..

H.P. "And there is a possibility even more terrible, mademoiselle.. IT COULD'VE BEEN ME...
Monsieur Poirot

Postby M.S. » 10 Jun 2011, 11:52

nisam do sada igrala samoubistveni tenis. ja ću igrati prognozu ako postavite, ali više rekreativno. čak i jinx je izgubio svaki motivišući smisao posle rg-a.
Najbolji je režim za sve ljude. Najgori su ljudi za sve režime.
M.S.

Postby lord_slawe_ » 10 Jun 2011, 12:01

Ja sam za suicide. Iziskuje manje vremena a i nekako mi je zanimljiviji.
lord_slawe_

Postby Liv » 10 Jun 2011, 12:06

Kako funkcionishe taj suicide... ukratko :) ja ne prognoziram zbog predrasuda, zheshci sam baxuz :/
ali ako se dogovorimo da prognoziramo, pridruzhicu se.
Liv

Postby Monsieur Poirot » 10 Jun 2011, 12:11

Imas na prvom postu te teme pravila; ukratko; svakog dana trajanja slema biramo pobedu jednog igraca, ako on pobedi, sledeceg dana biramo drugog igraca, a sve igrace koje prethodno izaberemo ne mozemo vise da koristimo sto znaci da svaki put prakticno biramo pobedu igraca za koje ne verujemo bas da ce daleko dogurati.. Ne uzima mnogo vremena, ali mora se svakodnevno baciti pogled na raspored i eventualno zreb sto kad se igra slem svi mi prakticno i radimo..

H.P. "And there is a possibility even more terrible, mademoiselle.. IT COULD'VE BEEN ME...
Monsieur Poirot

Postby Liv » 10 Jun 2011, 12:24

Meni zvuchi interesantno i jednostavno. Mogli bi da probamo neshto drugachije :okk:
Jedino mi ovo ne zvuchi bash logichno :beyond:
6.Predaja u toku meca se racuna kao poraz, kao i pobeda izvojevana na taj nacin

Al' ajde nek se 'izglasa' pa cemo da pochnemo prognozu il' da se pridruzhimo suicide-u.. kako odluche forumashi.
Kad bismo pocheli, Wimbledon?
Image
Liv

Postby Boki » 10 Jun 2011, 12:34

M.S. wrote:nisam do sada igrala samoubistveni tenis. ja ću igrati prognozu ako postavite, ali više rekreativno. čak i jinx je izgubio svaki motivišući smisao posle rg-a.

A jel ti nisi zainteresovana za eksperimentalnu proveru jedne čuvene metode u novom okruženju... :biggrin:
No one knows my little game,
Rumpelstiltskin is my name.
Boki

Postby Monsieur Poirot » 10 Jun 2011, 12:39

Ole Boki! :algabacaju:

Liv, kod predaje se misli da ako tvom igracu predaju to je vazeca pobeda, isto kao i kad tvoj igrac preda da je to poraz; na to se misli

Monsieur Poirot

Postby Dejan » 10 Jun 2011, 12:43

Ja sam za prognozu.
Ako je bude, pitanje da li ce se prenositi poeni odande?
...riječi su isto kao i gomile ljudi, nije nužno znati za sve, odaberi za sebe samo one prave...
Dejan

Postby Liv » 10 Jun 2011, 13:29

Pa, Msje, ono zvuchi kao da se i predaja i 'pobeda' rachunaju kao poraz :biggrin:

Da otvorimo poll? Nek stoji par dana pa cemo ga skloniti.. Il' cesh da kucash u exel ko je za a ko protiv Image
Liv

PreviousNext

Return to Teniski miks