Board index Tenis Teniski miks

Svaštara ili forumaši van terena

Re: Svaštara ili forumaši van terena

Postby Delester » 14 Aug 2012, 22:57

ja imam jedan neresiv problem, macija dlaka mi je bas alergen. ako ih mazim malo duze, oteknu mi i zacrvene se oci. a ko za inat, vole me kao blesave. mozda ima veze sa hroskopom :D ili time da ih redovno spasavam od kucica, pa su zahvalne. jednom me je jedna pratila pola sata nakon sto sam je spasila sa drveta :D, a druga se nekoliko puta pela na drugi sprat preko loze da bi nasla put do mog otvorenog prozora i sobe jer sam joj jednom dala da jede kad je bila povredjena
ali nikad iz ociju ne mogu da im procitam kao psima, ne verujem im :D
.......................................................................................
http://www.pic4ever.com/images/snapoutofit.gif
Delester

Postby Altair » 15 Aug 2012, 09:23

macke su stvarno necitljive i nepredvidive . psi su kao otvorena knjiga
ali kad imas macku i vremenom je upoznas, verujes joj bez problema. znas sta svaki pogled i pokret znaci.
ranije nikad ne bi dala jednj macki da mi pridje licu, a evo sad ova moja svako jutro dodje i smesti mi se maltene na facu...
I don't give a damn how it's supposed to be
That might work for you, it don't work for me
You write your truth and I'll write mine
One man's ceiling's another man's sky high
Altair

Postby M.S. » 15 Aug 2012, 12:30

volim i jedne i druge, ne mogu da napravim neku opštu razliku, nekoliko dana me je delilo od odluke da nabavim macu (ona je u stvari bila prvi izbor iz niza razloga).
Najbolji je režim za sve ljude. Najgori su ljudi za sve režime.
M.S.

Postby Delester » 15 Aug 2012, 18:09

Altair wrote:macke su stvarno necitljive i nepredvidive . psi su kao otvorena knjiga
ali kad imas macku i vremenom je upoznas, verujes joj bez problema. znas sta svaki pogled i pokret znaci.
ranije nikad ne bi dala jednj macki da mi pridje licu, a evo sad ova moja svako jutro dodje i smesti mi se maltene na facu...

e da, sigurno je tako. tako je i sa psima. upoznas im govor tela, cak i facijalne ekspresije :biggrin:

ali uvek me zanimalo, npr to je kucna maca, je l je pustis napolje ili kako to funkcionise
imam neke komsije koji imaju mace koje su kucne, ali ih cesto pustaju i onda one odu i nalove malih miseva i sve kod mene na otirac :laugh: (lepo kazem da me vole :biggrin: )
a drugi komsija ima neku rasnu koju ne sme da pusti i onda ima mali povodac pa je seta po dvoristu

ne znam kako bih se snasla sa tim, a moj pas jako voli macke i naucen je da se sa njima igra i ybog toga vek zavrsi izgrebane njuske jer mace prvo biju, pa onda pitaju, ko nasa panduracija :biggrin:
.......................................................................................
http://www.pic4ever.com/images/snapoutofit.gif
Delester

Postby Altair » 15 Aug 2012, 21:33

neki pustaju mace napolje, pogotovo je zgodno za one koji imaju dvoriste, onda definitivno nema ogranicavanja, nego se macka seta po kraju. ja sam u stanu i moja nigde ne izlazi. razmisljala sam da je setam na povocu, cisto da ne bude non-stop zatvorena. mada mi je ta ideja malo smesna . pitanje dal bi tako htela da hoda uopste.
inace, ne bih je nikad pustila samu napolje jer bi se verovatno vratila kroz nekoliko dana u jadnom stanju. a mozda i nikad, posto je lovac i radoznala....
Altair

Re: Cincinnati 2012

Postby Opojni zumbul » 17 Aug 2012, 11:50

Elem kad smo kod patriotizma, ja sam prvi taj koji kaže da ga je baš briga, bolje je što više love. Evo Aga ladno izgubio u prvom kolu na OI a ovde se muči za svaki poen, gem, set jer su joj poeni i pare važniji.

Ne znam Sony ja sam ateista pa ne zalazim u to a dosadni su mi ovi lažni moralisti kao osoba sa mog avatara koja se zaklinje u religiju a sve radi konta tome ili ona koja je pokrala državu i za to pravosudno osuđena pred zakonom i pravom republike Srbije se celog života krila iza duhovnosti.
Opojni zumbul

Postby Sony » 17 Aug 2012, 11:55

Ma ne, samo kazem da nema potrebe da idealizujes ikog ( ako si je idealizovao/la uopste :D).
''Понављам, фудбал се игра на терену и тешко је ову екипу Партизана победити на дуже стазе'' - рекао је бивши тренер Партизана.
Sony

Postby georgina » 17 Aug 2012, 11:55

Agy wrote:Izašla mi slika u Svetu sa njom

aferim
georgina

Postby harper lee » 17 Aug 2012, 11:55

Agy wrote:@Liv lepo bi bilo da i ti odeš na jedan koncert Dragane Mirković, žena pravi takvu atmosveru da je za pamćenje i nije isfolirana zvezda, tata joj ne naređuje da olaća slikanje... Izašla mi slika u Svetu sa njom

Cekaj, ti se zajebavas, jel' tako? Ovaj nik je koncept, fora. Ti zapravo ne ides na koncerte Dragane Mirkovic, nego se zezas.
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.
harper lee

Postby Opojni zumbul » 17 Aug 2012, 11:58

Ne ona mene nešto proziva da sam pod utiskom, ja eto nju pozivam da i ona ode nekad pa da se uveri. Ja sam bio i bilo mi je lepo, neponovljivo.
Opojni zumbul

Postby georgina » 17 Aug 2012, 12:00

harper lee wrote:Cekaj, ti se zajebavas, jel' tako? Ovaj nik je koncept, fora. Ti zapravo ne ides na koncerte Dragane Mirkovic, nego se zezas.

:lol:
hahahahahahaha ... umal' se složih sa stolice ... iz više razloga ... jedan je harperova iznenadna zapitanost :laugh:
georgina

Postby Gama » 17 Aug 2012, 12:06

Pa i ja se pitam georgina :laugh: al' mi glupo da to i pitam kao harper :laugh:

Meni se vise smucila ta prica o patriotizmu i osvajanju medalja za drzavu. Da se ne lazemo, svi sportisti osvajaju medalje, turnire pre svega zbog sebe i svog prestiza a tek na drugom, trecem mestu dolazi drzava.
Iz tog ugla ne moze ni Air ni bilo ko da bude vise razocaran od samog Novaka. Sigurno je Fed osvojio medalju da bi negde tamo pisalo da je Svajcarska osvojila medalju u tenisu, da da :laugh: . Osvojio je da bi u njegovoj biografiji to pisalo.
I ja sam kao Air razocarana neuspehom ali ne zbog drzave vec zbog samog Novaka. Iskreno, veca me tuga obuzme zbog RG nego zbog OI, pa ne kukam ovde zbog toga. Zivot ide dalje Air :cheers:
Gama

Postby georgina » 17 Aug 2012, 12:11

Agy wrote: ... a ono prvo su lažni moralisti odmah uočili

koje prvo i koji lažni moralisti, ne kapiram
georgina

Postby Opojni zumbul » 17 Aug 2012, 12:14

Gama wrote:Ja sam vec napisala zasto, ali ti ne citas. Hvala.

Prekopiraj ga, ne mogu da okrećem stranice.

Geogrina pa oni koji prave neke ikone nacije, očekeve i majke. Te Divac, Bodiroga, Džajić, Novak, Laušević, Ceca, Žigonova mnogo je to očekva i majki za ovako malu naciju koja je iz godine u sve manja.
Opojni zumbul

Postby Altair » 17 Aug 2012, 12:32

M.S. ne vredi. za air-a argumenti ne znace nista... mozemo da ozvalavimo svi do sutra.

Agy, aj molim te pre nego sto upotrebis magicne reci "Dragana Mirkovic" seti se na kom si topiku (jer se bese zove Sinsinati), te da njeno ime ovde nema sta da trazi.

a i gomila drugih postova treba da se prebacuje, jer je opsti crkus nastao
Last edited by Altair on 17 Aug 2012, 12:41, edited 1 time in total.
Altair

PreviousNext

Return to Teniski miks