M.S. wrote:Problem vidim pre svega u tome što do sada nije stradala nijedna velika riba, pa čak ni prosečna. Ubeđena sam da ima mnogo više onih koji nameštaju mečeve sem ludog Danija i Savića.
A to što Viško kaže da je dobar dečko... Mislim, relevantno je koliko i svedočenja Geringove dece, iako je sama komparacija preterana.
Savic je igrac klase Bjelice i Obradovica kom su visine Pasanskog i Bozoljca ostale nedostizne. Ako se zna da kladionice ni ne prate fjucerse, koliko je on uopste odigrao meceva na koje se moglo kladiti? Jeste malo licemerno, pa samo kad bi poceli cesljati nase igrace Nole je imao senzacionalni poraz od Viktora u Umagu, Janko je imao onaj mec u kom su kvote na protivnika drasticno pale nakon sto je uzeo set (totalno nelogicno za poznavaoce kladionice - citaj tokom meca su ubacene ogromne pare na Jankovog protivnika), Pasanski je predao na 0:6 u TB, najbolji dubl sveta Zimonjic/Nestor je izgubio od Marka i Darka, verujem da su itf i atp ljubitelji istine, a ne samo da istrazuju kladionicarske nepravilnosti, a svaki od ovih poraza je vise nego sumnjiv, a takvih nelogicnosti ima svakodnevno i na 250, a kamoli na celendzerima kojih teniseri (a lakse je njemu samom namestiti nego jedanaestorici fudbalera) odigraju po 30, a racuna se samo najboljih 18, pa svako od njih moze sebi priustiti pet iznenadjujucih poraza.
Dobar decko je pre nekoliko preskakao preko ograde i bezao kad je cuo da treba na doping kontrolu.
AirBall wrote:Meni jedna stvar nikako ne ide u glavu, a to je kakav interes ima no name igrac da namesti mec...
Mnogo veci od Rogera koji zaradi osmocifrenu sumu tokom godine jer pare koje zaradi na terenu nisu dovoljne, nedavno procitah da su godisnji troskovi Mikija Jankovica reda 60K, treba to nadoknaditi negde, sto rece Cvorovic ti bi da jedes, ti bi da je.es a to kosta.
A ja pomislio da David pokazuje na Noleta posto je Jelena pre bila sa nekim no name teniserom pa rekoh da nije ljubomoran sto mu je Nole pokupio devojku.

Mada sama ta rec cinkarenje mi je malo bzvz i da se na osnovu toga neko dozivotno banuje, koliko medju igracima ima animuziteta cudi me kako onda Roger do sad nije cinkario Noleta i Rafu da ih izbaci iz konkurencije.
"Da imamo život, sport bi nam bio zabava a ne patologija." Sloba Milošević twitter.