Govori
Veliki Brat moderacija

Drugari, mi smo se dogovarali uz primese vasih sugestija i imamo mali plan reorganizacije; prezentacija sledi, a ko zeli neka se izjasni da li mu odgovara.. Cutanje ce biti smatrano kao afirmacija
Players & Off court
1. Vesti i aktuelnosti sa i oko terena- izjave vezane za igrache, turnire, povlachenja, povratke i sl.
2. Izvan i iza turnira - deshavanja van terena, sve shto nema veze sa tenisom direktno ali ima s teniserima
3. Smeshne slike i klipovi
4. Mladi lavovi
5. Velikani
+ fan teme igracha
ATP/WTA tour
1. "struchne" diskusije
+ turniri
Dakle, glavna promena bi bila da "Vesti" idu u off court da se ne bismo zbunjivali duplim postovima kada jedan ode u vesti a drugi u fan temu nekog od igraca, pa ce sad sa te strane biti lakse. Na vama je da odlucite gde cete pojedine vesti da kacite, ali ako su to neke koje bi mogle proizvesti neku polemiku mislim da je bolje da to
ne bude na fan temama. Izvan i iza terena ostaje za ono cemu je i namenjena, dakle za vesti o teniserima koje nisu vezane za desavanja na terenu vec za neke njihove privatne afinitete i desavanja.
"If anyone could've drunk the poison cocktail, it could've been me..
H.P. "And there is a possibility even more terrible, mademoiselle.. IT COULD'VE BEEN ME...