Board index Tenis Teniski miks

PDF Tenis-dogovori, pitanja, odgovori

Re: PDF Tenis-dogovori, pitanja, odgovori

Postby Liv » 19 Jun 2011, 18:46

M.S. wrote:Mislim da (taj siroma što štedi) ne zavređuje da o njemu dalje polemišemo i time ga posredno dovlačimo na forum.

Potpis.
Liv

Postby Goca_64 » 19 Jun 2011, 18:49

georgina wrote:
goco, jel' tako bese :nisamodavle:

Jaoooj, Djordja, ne staj mi na muku, ne potsecaj me na moje kardinalne greske i lose procene :tap:

Nego, lepo rece M, nemojmo vise o "stedisi", taman smo mu priustili neopisivu muku time sto smo otperjali, sad bi bilo bas bzvze da mu je uskratimo pominjuci ga uopste.
"Ja sam ono što nema cenu - pošten i siromašan"
M. Selimović
"Sve ce proći. Ali, kakva je to utjeha?
Proći će i radost, proći će i ljubav, proći će i život.
Zar je nada u tome da sve prođe? "
M. Selimović
Goca_64

Postby M.S. » 19 Jun 2011, 19:04

Pa dobro, i moje loše procene, nisi jedina. Ali i to je život, tako da-idemo dalje :) .
Najbolji je režim za sve ljude. Najgori su ljudi za sve režime.
M.S.

Re: Vesti i aktuelnosti sa i oko terena

Postby Liv » 19 Jun 2011, 21:19

Ovaj klip je sad na tri teme :D Josh da ga neko okachi na Andreinu :laugh:
Liv

Postby Gama » 19 Jun 2011, 21:22

Liv, ili je ova ili izvan i iza terena suvisna. Jednu bi trebalo ukinuti.
Gama

Postby Liv » 19 Jun 2011, 21:28

Gama wrote:Liv, ili je ova ili izvan i iza terena suvisna. Jednu bi trebalo ukinuti.

Temu? Pa nisu suvisne
1. Vesti i aktuelnosti sa i oko terena- izjave vezane za igrače, turnire, povlačenja, povratke i sl. Recimo shta je rekao direktor turnira o nedolasku Feda u Hale, ili shta je Rafa izjavio o Novaku vezano za igru, turnir isl. Dakle vesti koje imaju veze sa tenisom
2. Izvan i iza turnira - dešavanja van terena, sve što nema veze sa tenisom direktno ali ima s teniserima, outfit, obilasci premijera, odmori, pecanje isl.
Liv

Postby Maki » 19 Jun 2011, 21:29

Liv wrote:Ovaj klip je sad na tri teme :D Josh da ga neko okachi na Andreinu :laugh:

:laugh:

Aj da se definitivno dogovorimo gde cemo kaciti ovakve stvari.Ja mislim da su naprikladnije na ovoj temi.Ja sam i sinoc onaj tekst sa konferencijom i Karolinom stavila ovde a posle Dejan ubacio na Noletovu temu.
Da odlucimo,cisto da bude pregledniji forum! :)

Znam da smo o tome nesto priicali pre neki dan ali koliko vidim nista se nismo dogovorili.Izvinjavam se,mozda i jesmo a ja bila odsutna u tom momentu. :confused:

Moj predlog je da ovakve zanimljive i smesne klipove stavljamo na ovu temu a sto se tice ozbiljnijih stvari,izjava,konferencija na Noletovu temu.Ne znam dal se slazete?
Maki

Postby Monsieur Poirot » 19 Jun 2011, 21:33

Kao prvo, ovakve dogovore treba da vodimo na temi za to predvidjenoj. Drugo, svaka tema koja je dosad napravljena ima svoj smisao; dakle, smesni video snimci idu na "smesne slike...", druge off court stvari na izvan i iza turnira, a vesti za samu igru idu na ovu temu. Ne vidim u cemu je problem razgraniciti te tri stvari.
"If anyone could've drunk the poison cocktail, it could've been me..

H.P. "And there is a possibility even more terrible, mademoiselle.. IT COULD'VE BEEN ME...
Monsieur Poirot

Postby Liv » 19 Jun 2011, 21:36

Maki, tema Vesti i aktuelnosti sa i oko terena je usko vezana za tenis. Dakle tu se postavljaju tekstovi vezani za igru igracha, povrede, povlachenja sa turnira isl. Isti tekstovi se mogu okachiti i na fan teme to je u redu, ali ova je napravljena prevashodno za igrache koji svoje fan teme nemaju i sve shto se odnosi na njih, ucheshce na turnirima i sl. Dakle ako se u tekstu govori o tenisu ide na tu temu.

Tema izvan i iza turnira je za ovo shto si ti recimo postovala.

Ako nazivi nisu dovoljno jasni dajte predlog, to smo vas vec vishe puta pitali i niko sem M se nije javio. Dakle, hajde da ih preimenujemo da svima bude jasno chemu sluzhe :)
Liv

Postby Gama » 19 Jun 2011, 21:38

Liv wrote:
Gama wrote:Liv, ili je ova ili izvan i iza terena suvisna. Jednu bi trebalo ukinuti.

Temu? Pa nisu suvisne
1. Vesti i aktuelnosti sa i oko terena- izjave vezane za igrače, turnire, povlačenja, povratke i sl. Recimo shta je rekao direktor turnira o ne dolasku Feda u Hale, ili shta je Rafa izjavio o Novaku vezano za igru, turnir isl. Dakle vesti koje imaju veze sa tenisom
2. Izvan i iza turnira - dešavanja van terena, sve što nema veze sa tenisom direktno ali ima s teniserima, outfit, obilasci premijera, odmori, pecanje isl.

Onda da se ova tema "Vesti i aktuelnosti sa i oko terena" preimenuje na "Vesti i aktuelnosti sa turnira". Da ne bi bilo zabune.
Gama

Postby Dejan » 19 Jun 2011, 21:39

Monsieur Poirot wrote:Kao prvo, ovakve dogovore treba da vodimo na temi za to predvidjenoj. Drugo, svaka tema koja je dosad napravljena ima svoj smisao; dakle, smesni video snimci idu na "smesne slike...", druge off court stvari na izvan i iza turnira, a vesti za samu igru idu na ovu temu. Ne vidim u cemu je problem razgraniciti te tri stvari.

A ako su te off court stvari vezane za igrača koji ima svoju temu, da li je greška to postaviti na njegovu/njenu temu?
...riječi su isto kao i gomile ljudi, nije nužno znati za sve, odaberi za sebe samo one prave...
Dejan

Postby Liv » 19 Jun 2011, 21:41

Mozhe, ili ...sa tour-a poshto mozhda bude nekih analiza uopshtenih a ne vezanih za odredjeni turnir. Hvala Gama, jel' i ostalima to zvuchi OK?
A ako su te off court stvari vezane za igrača koji ima svoju temu, da li je greška to postaviti na njegovu/njenu temu?

Nije, mozhe da se duplira neko chita samo fan teme recimo.
Liv

Postby Monsieur Poirot » 19 Jun 2011, 21:42

Gama wrote:
Onda da se ova tema "Vesti i aktuelnosti sa i oko terena" preimenuje na "Vesti i aktuelnosti sa turnira". Da ne bi bilo zabune.

Mozda bi bilo preciznije "Vesti i aktuelnosti sa oba tura" :laugh:

Edit: sad ozbiljno, mozda da sklonimo samo ono "oko", znaci da ostane samo "sa terena"
"If anyone could've drunk the poison cocktail, it could've been me..

H.P. "And there is a possibility even more terrible, mademoiselle.. IT COULD'VE BEEN ME...
Monsieur Poirot

Postby Maki » 19 Jun 2011, 21:43

Ok,hvala ti sad je mi jasno sve.Zbunila sam se oko nekih stvari ali sad je ok.
Sto se mene tice ne moramo da preimenujemo, ali ako neko ima druge ideje i misli da ce tako biti bolje nek da prelog!

P.S. Vi se vec dogovoriste.Moze tako kao sto je Gama rekla. :thumbup:
Last edited by Maki on 19 Jun 2011, 21:47, edited 1 time in total.
Maki

Postby Gama » 19 Jun 2011, 21:47

Monsieur Poirot wrote:
Mozda bi bilo preciznije "Vesti i aktuelnosti sa oba tura" :laugh:

Image
Gama

PreviousNext

Return to Teniski miks