Liv wrote:Jedaj,
jasno nam je da ne volish Nadala i to je tvoje pravo, ali teshko da mozhe da se diskutuje s tobom kad koristish takav rechnik. Tvoje je da mislish da je netalentovan, zemljoradnik i Tonijev projekat, ali termine kao "zaostalo dete" i "buduci invalid" zaobidji.
Hvala na upozorenju,odjavljujem se sa ove teme do nekih zanimljivijih rezultatskih pomjeranja kao i turnira pa da ponovo suocimo svoje stavove i analize posto ovde skoro da i nema forumasa koji razumiju ono sto zelim da prezentiram nego se
drze fol rezultata kao pijan plota a kada ih nesto upitas da sa strucne strane odgovore na tvoje pitanje osjecas se kao da
si se sudario sa zidom ali zidom cutanja,evo sada je broj 2 i nije im jasno,isto tako ce se ponasati i zavaravati kada bude
broj 4.Priznajem da sam nacinio pogesku ovim ruznim terminima i iskreno se kajem zbog toga i svima izvinjavam ali kada
si tako revnosna prema uvredama tamo nekih sportista sa TV-a zasto nisi reagovala na post u kojem se nalaze da Marej
izvrsi lobotomiju ili mozda mislis da su to manje uvrede od mojih kojih se naravno i pored ovog navedenog slucaja iskreno
stidim.Ovo je tema o strucnim diskusijama a ne o mlacenju prazne slame pa bi ti bilo mozda djelotvornije rjesenje da
usmjeris ovaj pdf bas u tom pravcu a ne u pravcu skakanja pojedinaca na mene a samo iz razloga sto mozda nisu u stanju
da do kraja razumiju moje postove koje namjerno iznosim za njih na plastican nacin.