Board index Tenis Teniski miks

PDF Tenis-dogovori, pitanja, odgovori

Re: PDF Tenis-dogovori, pitanja, odgovori

Postby Gama » 07 Jul 2011, 16:46

Nestali i moji postovi, prilikom prenosenja podataka. Sta da se radi.
Gama

Postby ima 1 tim » 07 Jul 2011, 16:56

Altair wrote:super, sad forum ponovo sljaka normalno, al sta se desilo s mojim postom koji sam postovala na temu dejvis kup tamo negde oko 14h.
nisam sigurna, al mislim da mozda na istoj temi fali jos neki post.
napisah samo dve recenice, ali radoznala sam gde je nestao

evo,napisao je Air na obavestenjima
AirBall wrote:Izgleda da smo izgubili postove koje smo pisali nakon 1 popodne, ali nema veze...

Napisacemo ih opet... :D

Bitno je da dobro radi...
samo se lepo moze ruziti,zavist valja i zasluziti

air:Hvala druze, nije nista licno protiv tebe, ali moramo neke standarde da postavimo...

Nemoj da se ljutis molim te...
ima 1 tim

Postby Altair » 07 Jul 2011, 21:36

okej, hvala na pojasnjenju
I don't give a damn how it's supposed to be
That might work for you, it don't work for me
You write your truth and I'll write mine
One man's ceiling's another man's sky high
Altair

Postby Liv » 07 Jul 2011, 21:55

Nisu prezhiveli selidbu :D Al' se bar normalno otvara sad sve, chak jako brzo kod mene :)
Liv

Postby AirBall » 07 Jul 2011, 21:57

Presli smo na znatno brzi server, a oni su ocigledno kopirali samo podatke koji su do 13 casova bili na forumu...

I ako mi je zao postova koji su propali, raduje me podatak da nas je muka naterala da dodatno investiramo i sad imamo znatno bolji server i samim tim rad ce nam biti maksimalno olaksan...

Narednih dana cemo sa programerom srediti neke stvari na koje ste imali zamerke...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Liv » 07 Jul 2011, 22:05

Sjajno, hvala na ulozhenom trudu!
Liv

Re: "Strucne" diskusije

Postby jedaj » 07 Jul 2011, 22:46

Liv wrote:Jedaj,
jasno nam je da ne volish Nadala i to je tvoje pravo, ali teshko da mozhe da se diskutuje s tobom kad koristish takav rechnik. Tvoje je da mislish da je netalentovan, zemljoradnik i Tonijev projekat, ali termine kao "zaostalo dete" i "buduci invalid" zaobidji.

Hvala na upozorenju,odjavljujem se sa ove teme do nekih zanimljivijih rezultatskih pomjeranja kao i turnira pa da ponovo suocimo svoje stavove i analize posto ovde skoro da i nema forumasa koji razumiju ono sto zelim da prezentiram nego se
drze fol rezultata kao pijan plota a kada ih nesto upitas da sa strucne strane odgovore na tvoje pitanje osjecas se kao da
si se sudario sa zidom ali zidom cutanja,evo sada je broj 2 i nije im jasno,isto tako ce se ponasati i zavaravati kada bude
broj 4.Priznajem da sam nacinio pogesku ovim ruznim terminima i iskreno se kajem zbog toga i svima izvinjavam ali kada
si tako revnosna prema uvredama tamo nekih sportista sa TV-a zasto nisi reagovala na post u kojem se nalaze da Marej
izvrsi lobotomiju ili mozda mislis da su to manje uvrede od mojih kojih se naravno i pored ovog navedenog slucaja iskreno
stidim.Ovo je tema o strucnim diskusijama a ne o mlacenju prazne slame pa bi ti bilo mozda djelotvornije rjesenje da
usmjeris ovaj pdf bas u tom pravcu a ne u pravcu skakanja pojedinaca na mene a samo iz razloga sto mozda nisu u stanju
da do kraja razumiju moje postove koje namjerno iznosim za njih na plastican nacin.
jedaj

Postby Liv » 07 Jul 2011, 23:17

jedaj wrote:Hvala na upozorenju,odjavljujem se sa ove teme do nekih zanimljivijih rezultatskih pomjeranja kao i turnira pa da ponovo suocimo svoje stavove i analize posto ovde skoro da i nema forumasa koji razumiju ono sto zelim da prezentiram nego se
drze fol rezultata kao pijan plota a kada ih nesto upitas da sa strucne strane odgovore na tvoje pitanje osjecas se kao da
si se sudario sa zidom ali zidom cutanja,evo sada je broj 2 i nije im jasno,isto tako ce se ponasati i zavaravati kada bude
broj 4.

Praktichno si kvalifikovao forumashe kao neznalice pa ne bih ni ochekivala da ti ljudi odgovore. Imash stav sa visine, u forumskom zhivotu to ne vodi daleko ;)

Priznajem da sam nacinio pogesku ovim ruznim terminima i iskreno se kajem zbog toga i svima izvinjavam ali kada
si tako revnosna prema uvredama tamo nekih sportista sa TV-a zasto nisi reagovala na post u kojem se nalaze da Marej
izvrsi lobotomiju ili mozda mislis da su to manje uvrede od mojih kojih se naravno i pored ovog navedenog slucaja iskreno
stidim.

Drago mi je da uvidjash problem. Komentar o Mareju nisam videla ali zato je tu dugme 'report' da prijavite sve shto mislite da nije korektno. Pogledala sam poslednjih par strana i ne nadjoh tu lobotomiju koju pominjesh.
Pravila su na temi 'dobrodoshli na pdf tenis' i za sve su ista.
Ovo je tema o strucnim diskusijama a ne o mlacenju prazne slame pa bi ti bilo mozda djelotvornije rjesenje da
usmjeris ovaj pdf bas u tom pravcu a ne u pravcu skakanja pojedinaca na mene a samo iz razloga sto mozda nisu u stanju
da do kraja razumiju moje postove koje namjerno iznosim za njih na plastican nacin.

Lepo od tebe shto obrazlazhesh svoje stavove, pa makar i "plastichno". Mozhda pojedinci skachu jer nisi otvoren da saslushash stavove koji se ne slazhu s tvojim? Ako mislish da si bezrezervno u pravu diskusije nema.

I najbitnije - ovo nije tema Struchne diskusije, ovo je tema "Struchne" diskusije - pod navodnicima. I svi su slobodni da komentarishu, diskutuju, postavljaju pitanja itd. Moje nije da teram ljude da pishu na odredjenim temama vec da obratim pazhnju na to da kada pishu ne prelaze granice pristojnosti.
Liv

Postby NadjaM » 07 Jul 2011, 23:24

Al ga opravise,svaka im cast :algabacaju:
NadjaM

Postby Goca_64 » 08 Jul 2011, 00:02

NadjaM wrote:Al ga opravise,svaka im cast :algabacaju:

Fercera sve u sesn'est :)
Jos ni kliknula nisam, a on vec otvorio stranicu ;)
Svaka cast, Air!
"Ja sam ono što nema cenu - pošten i siromašan"
M. Selimović
"Sve ce proći. Ali, kakva je to utjeha?
Proći će i radost, proći će i ljubav, proći će i život.
Zar je nada u tome da sve prođe? "
M. Selimović
Goca_64

Postby Maki » 08 Jul 2011, 00:04

To mu je Tole sredio. :D
Maki

Postby jedaj » 08 Jul 2011, 21:13

Delester wrote:da bih ja usla u diskusiju sa tobom, tvoje pisanje za mene mora imati kredibilitet i moram imati vremena. Oba izostaju. Kada naucis da diskutujes bez dijagnoze i nabrajanja osobina diskutanata kada si preplavljen cinjenicama mozda se neko upusti u tu jalovu avanturu. A narocito kada neko trazi sazimanje teniske sustine u par nestrucnih redova. Sam taj zahtev je tragikomican. S
Rafa nije moj omiljeni igrac, ne mislim da je bog, ali znam da ovakvu reakciju slicnu tvojoj imaju oni koji misle da je roger bog. Tu moja diskusija prestaje. Jer prepoznajem momenat kada je bogovima izbijen skiptar od strane jednog ahila. Treba istrpeti gnev podanika pre neko sto zemlja ponovo rodi.

Uzasno si me optuzila i uspotavila mi dijagnozu i ovo je samo gubljenje vremena iskreno sa tobom.
Nisam te nicim uvrijedio prilikom ovih postova niti nista ruzno rekao i samo sam trazio da mi pokusas
na primjeru objasniti i dokazati odkuda je proizaslo tvoje rezonovanje da on ima pravilne udarce.
Ovim zadnjim tvojim postom sama si sebe diskreditovala iz dalje diskusije jer ti je tesko da priznas
da nisu u stanju svima nama da to dokazes.Imas svo vrijeme ovog svijeta da nam predstavis to saznanje
i ja cu te uvijek rado cekati ovde..........Snijeg će proći, sve će proći, moja draga. Naši dani, burne noći, sve će proći. Tvoje oči bit će blijede. Tvoje kose bit će sijede. Ljepoti ni traga. Snijeg će proći, sve će proći, moja draga....LJUBAV.
jedaj

Postby Delester » 08 Jul 2011, 21:21

osedeces u procesu cekanja, a u medjuvremenu raspusti porotu od jednog clana koja vrsi evaluaciju dokaza prinesenih kao zrtva
.......................................................................................
http://www.pic4ever.com/images/snapoutofit.gif
Delester

Postby jedaj » 08 Jul 2011, 21:28

Delester wrote:osedeces u procesu cekanja, a u medjuvremenu raspusti porotu od jednog clana koja vrsi evaluaciju dokaza prinesenih kao zrtva

Nisam jos sijed a i moja ljubljena zenica je pored mene pa cemo osjediti zajedno u tom procesu cekanja :P .
Ja barem zrtve postujem i kao darove im uvijek prinesem bar neke dokaze,bojim se da im ti nosis samo
praznu kosaricu :lol: .
jedaj

Postby Altair » 08 Jul 2011, 22:06

imam pitanjce. ja se nesto zezala s avatarom i izbrisala ga . al sad nemogu da ga vratim, jer nema one opcije da povucem fotku sa kompa, nego mi samo daje varijantu da dodam adresu na kojoj se fotka nalazi, sto meni ne odgovara
jer tu nesto menjano ili sam ja corava?
I don't give a damn how it's supposed to be
That might work for you, it don't work for me
You write your truth and I'll write mine
One man's ceiling's another man's sky high
Altair

PreviousNext

Return to Teniski miks