Naravno da ne izigravam mr dobricu , niti sam mr dobrica, niti cu biti. Svestan sam da sam prevelikim smaranjem o Janku mnogim ljudima ogadio tog lika, cak sam fanove preveo u hejtere

ali sta da se radi. Medjutim, ono sto me fascinira je kako ljudu postaju alavi i bahati. Evo samo da napisem jos nesto sto jednostavno moram da izbacim iz sebe, pa vise uopste necu pisati o tome, vec ISKLJUCIVO i SAMO o tenisu. Smatram da mogu da doprinesem ponekad ovom forumu svojim analizama, ali neki stavovi nam se duboko razlilaze. Mislim da slobodno mozete da preimenujete naziv pdf-a u Djavangarda, jer ovde je takvo jednolicje da je to neverovatno. Prosto sam fasciniran sto imate cetiri moda, kad vam nije potreban nijedan.
Citam malopre Soni kaze da se Rafa dopinguje, Goca potvrdjuje, dodje del napise i Serena se dopinguje. Veselje

Mislim, meni je super i vama je super i sve 5, ali opet ne mogu da izdrzim a da nekad ne svratim i ovde pre svega sto sam proveo dosta vremena tamo pisajuci sa nekim ljudima. I ja sam Jankov najveci navijac na svetu, ali pobogu svestan sam njegovih mana i kao licnosti i kao tenisera, pa ziv je covek majku mu. Nemojte misliti da vas provociram, daleko od toga da mi je namera. Samo eto zelim da napisem nesto sto nameravam neko vreme, onako da ocistim dusu
Pozdrav za sve, pisacemo se, ali od sada ISKLJUCIVO O TENISU
Edit Liv:
Na stranu sto si vec otvarao dusu na ovu temu, nije dozvoljeno komentarisati desavanja s drugih foruma pa je taj deo izbrisan.
Post je prebacen jer nema veze s Rogers Cup temom.