Board index Tenis Teniski miks

PDF Tenis-dogovori, pitanja, odgovori

Re: Ana Ivanovic

Postby ivana23 » 31 Aug 2011, 13:25

Liv wrote:
to kod mene nista ne funkcionise, ne mogu ni sliku da nakacim
Ma kako bre ne mozes. za sliku kliknes dugme img i iskopiras link za sliku izmedju.
Za YT kliknes dugme youtube i iskopiras samo deo iza znaka = kao i pre.

Aj probaj

Moze i na dr. nacin, tako ja radim... iskopiras link za sliku, a zatim markiras (poplavis) i kliknes Img.

..................................................................
ivana23

Re: PDF Tenis-dogovori, pitanja, odgovori

Postby vanjabarsa » 31 Aug 2011, 13:31

hvala :okk:
vanjabarsa

Postby Altair » 31 Aug 2011, 16:02

ja bih rekla da je odlicna ideja da se otvori kladionicarska tema na tenisu. znam da postoji negde kladinicarska tema na forumu, ali mozda treba posebna za tenis. juce sam gomilu postova na live temi skrolovala jer me te stvari ne zanimaju
I don't give a damn how it's supposed to be
That might work for you, it don't work for me
You write your truth and I'll write mine
One man's ceiling's another man's sky high
Altair

Postby Liv » 31 Aug 2011, 16:12

Postoji pdf za kladionicare, pa u okviru njega i tema za tenisko kladjenje.
Liv

Re: Teniske diskusije

Postby jedaj » 01 Sep 2011, 19:02

Liv wrote:Spustite loptu obojica.

Hocemo,izvinjavam se Liv na nekim neprimjerenim rijecima.
jedaj

Postby Liv » 01 Sep 2011, 21:07

Jedaj,

Ajde za promenu da se ne izvinjavas nego pripazis na nacin na koji komuniciras, procitas post i editujes pre nego sto lupis 'submit'.
Znaci druze ti me na moje teze koje sam ranije iznio nisi udostojio argumentovanog odgovora
i demantija i ukoliko mi na teniskim diskusijama pred svim clanovima ovog foruma ne uspijes argumentovano
dokazati spregu kretnje otklona zgloba sa vrstom gripa kao i uglovima reketa prilikom izvodjenja udaraca smatrati
cu te neadekvatnim sagovornikom
i nasa od pocetka mucna diskusija moze da prestane.

Niko ovde nije duzan tebi da dokazuje sta i koliko zna, niti da zasluzuje pravo da ulazi u diskusiju s tobom. U svakom postu koji se kosi sa tvojim vidjenjem stvari ti diskvalifikujes sagovornika - "da si uzeo reket, mozda imas xx godina, povrsno poznajes, lupas" itd. nisu nacin komunikacije koja ovde prolazi.

Svaki sledeci post koji bude sadrzao diskvalifikacije ce biti u potpunosti obrisan, bez obzira na 'strucnu' sadrzinu ostatka.
Liv

Postby delgado » 06 Sep 2011, 13:55

Sto su mi brisani postove gde sam napisao da ce smradina da preda, kakve to veze ima sa drugim forumasima ?
Teske price iz hooda!
delgado

Postby Liv » 06 Sep 2011, 13:56

Ne pravi se naivan.
Liv

Postby delgado » 06 Sep 2011, 14:21

Sta da radim kad sam naivan i zelen :(
:biggrin:
Teske price iz hooda!
delgado

Re: Davis Cup

Postby NadjaM » 08 Sep 2011, 23:06

Ma sve je to OK sto ti kazes ali je gadno kad neko ogovara po komsiluku
NadjaM

Postby delgado » 09 Sep 2011, 01:52

A znaci zavirujes u komsiluk :biggrin: E pa eto ti onda, kad ne gledas lepo svoje dvoriste :laugh:
A kad tako lepo zaviris u komsiluk obicno se desava da od zavese ne vidis dobro stvari. " Neki Novakovi navijaci dosezu do granica idiotizma " , Novakovih navijaca ima na milione, ako se ti pronalazis tu, sta da ti radim.

Da nam Jankela sanira lepo povredicu, utrenira se malo i bijemo Argentince !!! :tenis:
A ja i Goca cemo da se prepucavamo ko je talentovaniji na miru :nisamodavle:
Teske price iz hooda!
delgado

Postby NadjaM » 09 Sep 2011, 07:34

delgado wrote:A znaci zavirujes u komsiluk :biggrin: E pa eto ti onda, kad ne gledas lepo svoje dvoriste :laugh:
A kad tako lepo zaviris u komsiluk obicno se desava da od zavese ne vidis dobro stvari. " Neki Novakovi navijaci dosezu do granica idiotizma " , Novakovih navijaca ima na milione, ako se ti pronalazis tu, sta da ti radim.

Ne pale kod mene ove tvoje gluposti...
NadjaM

Postby Liv » 09 Sep 2011, 09:08

Nevesto spinujes delgado, umesto da se pokrijes usima.
Liv

Postby delgado » 09 Sep 2011, 13:45

Ne pokrivam se usima nikad ... Ko se pronalazi u tome, sta ja da mu radim. Niti cu nekom da se izvinjavam, niti cu da se pravdam, apsolutno me ne zanima. Ako vam se toliko gadi ono raspalo dvoriste, zasto dolazite ? Ja ovde niti bilo gde nisam dolazio i pratio dok nisam pisao, niti cu kad vas napustim da vas citam. Juce je jedan lik sve vreme kod nas pljuvao Tipsu sto je sad nasao da igra najbolji mec karijere, mesto da pusti bozanstvo bez borbe dalje. Takodje je pljuvan i za WalkOver. Pa majku mu, ne valja WO, ne valja kad se napali, sta treba jebote da bi ispunio zadovoljstvima teska navijacka srca ? Smejurija. Takodje lik sa sk-foruma Zika , siguran sam da je pisao nesto malo kod nas ranije je isto to radio, ima mnogo primera i drasticnijih od vas , ne bojte se, niste najgori :laugh:
Teske price iz hooda!
delgado

Postby Liv » 09 Sep 2011, 13:58

Tipsa nije = Delgado. Uoci razliku.
Volim kako si nas ubacio u nasi i vasi (tvoji) kategoriju. I opet spinujes na citanje drugih foruma sto nikakve veze nema.
Vrlo je ocigledno da se tvoj komentar odnosio na navijace sa ovog foruma jer se nadovezao na pricu koja je ovde vodjena i to je svima koji su komentar videli jasno. Nema smisla da pokusavas da nas pravis budalama, odlucio si da ucestvujes i na ovom forumu pa bi bilo lepo da budes korektan, kao sto su i ostali forumasi uprkos tvojim vredjanjima josh uvek korektni prema tebi.
Liv

PreviousNext

Return to Teniski miks