Kakav forum svih neistomisljenika i svih boja... ja bih preimenovao to u "forum za ciscenje neistomisljenika i drugih boja" iliti "ko nije nase boje i izrazi svoje misljenje,neka trazi sebi novo mesto za rekreaciju"
Kazes istinu , malo se pokacis sa moderacijom, odmah te upute dalje, sledi pretnja mocnog gazde, jer ipak smo mi avangarda sto bi rekao keza the mighty...
Ne pada mi na pamet da vise budem deo ove smejurije. Dosad sam bio zbog nekih dragih ljudi (m,ena,goca,hlee pa i sony

) i da vas malo peckam tj. cisto kvarim harmoniju(jer nista gde vlada med i mleko nije dobro

) ali ipak treba imati u vidu da je ovo privatan forum i da gazda moze da ukloni ko god mu postane trn u oku i to bez ikakvog razloga. Mislim, na kom to ozbiljnom forumu mozes da dobijes trajni ban zato sto ovako nesto kazes

Glupost...
Dobro gospodin gazda zna zasto je napravio ovaj forum. Da bi mogao nesmetano i na miru da radi bukvalno sta hoce, a u tome je imao svoje sledbenike. Na nekom forumu gde ima reda i zakona to ipak nije moguce... Ovde su njegova pravila i to mu savrseno odgovara. Verovatno ce vam gazda sada obrisati moj post istog trenutka posto je ovde 24/7 ali sigurno ne znate podatak da gazdu savrseno zabole za tenis i da se folira kako bi dosao do popularnosti ? Taj podatak ne znate, niti cete ga saznati posto ce gazda tm brzo reagovati i ocistiti "govno" sa foruma kako bi mirno mogla da vlada divljina. A teniski deo se savrseno uklopio u pricu, jednolicje, bezzakonje, oni koji su u manjini ili se stope sa mocnicima ili ih banuju(Kao jedana npr) ili ih oteraju bas kao mene sada, i opet ostaje jednolicje i harmonicno oscilovanje. Izvoli, gazda, klikni delete pa da se rastajemo. To nece umanjiti velicinu tvojih kompleksa... Ostalima zelim sve najbolje...