Board index Tenis Teniski miks

PDF Tenis-dogovori, pitanja, odgovori

Re: PDF Tenis-dogovori, pitanja, odgovori

Postby Liv » 29 Dec 2011, 14:07

Otvorena je tema Egzibicije u 2012 .

Tata hvala na otvaranju teme Velikani, kao i uvek sjajno odradjeno :hatman:
Liv

Postby alcesta » 29 Dec 2011, 16:21

Liv wrote:Tata hvala na otvaranju teme Velikani, kao i uvek sjajno odradjeno :hatman:

Odlična tema :bravo:
I will not walk your dusty path and flat,
denoting this and that by this and that,
your world immutable wherein no part
the little maker has with Maker's art.
I bow not yet before the Iron Crown,
nor cast my own small golden sceptre down.
alcesta

Postby Milutinov Tata » 29 Dec 2011, 18:56

Malo sam prekomponovao ideju o uvodu, bilo mi zao da se ne napise nista o igracima i igracicama koji su obelezili tenis pre pocetka Open ere, i u neku ruku utabali stazu za danasnju popularnost. "Udavicu" sa jos tri nastavka pre Open ere pa tada mozemo da se raspisemo bez nekog hronoloskog reda. Nadam se da cemo svi dati svoj prilog ovome, sto kroz suve fakte i cinjenice, a mnogo vise licnim utiscima koji su neki igraci ostavili na nas, ili nekim pikantnim pricicama, koje se ne mogu tako lako naci na netu. Pa i da se prodiskutuje naravno :biggrin: .
#10 Gracias Dios, por el fútbol, por Maradona, por estas lágrimas.

#8 #24

OI 2016/2021/2024
SP 2009/2015
EP 2006/2012/2014/2016/2018
SK 2010/2014
SL 2007/2008/2010/2011/2013/2014/2015/2016/2017/2019
MI 2009/2018

OSVOJILI SMO SVEEEEEE!!!
Milutinov Tata

Postby Liv » 30 Dec 2011, 12:55

Zvuci super Tata, kad zavrsis retrospektivu pridruzicemo se :okk:

U medjuvremenu, dobili smo nove smajlice.. u susret Olimpijskim Igrama
:copa1: :copa2: :copa3:

A nece da se bace ni za turnire :hatman:
Liv

Re: Teniske diskusije

Postby Maki » 02 Jan 2012, 19:31

MorningGlory wrote:
Da je smesno stavljati u istu recenicu ime Novaka Djokovica sa "najboljim teniserom ikada".

A tebi je trebalo jedno mesec dana da odgovoris Liv na post, i zakljucis da je smesno. :laugh: :facepalm:
Maki

Postby MorningGlory » 03 Jan 2012, 05:04

Maki wrote:
MorningGlory wrote:
Da je smesno stavljati u istu recenicu ime Novaka Djokovica sa "najboljim teniserom ikada".

A tebi je trebalo jedno mesec dana da odgovoris Liv na post, i zakljucis da je smesno. :laugh: :facepalm:

Kao sto vidis retko zalazim u ovaj deo foruma uglavnom zbog likova koji misle da su popili svu tenisku pamet sveta a mogu da im predajem tenis sto u toriji to i u praksi :P
Djumicu mars iz svetinje
MorningGlory

Postby karambol » 03 Jan 2012, 09:57

Takvi ste vi gubari, sve živo znate :biggrin:
Pravih se reči uvek kasno setim,
odgovor znam kad ostanem sam...
karambol

Postby harper lee » 03 Jan 2012, 11:59

MorningGlory wrote:sto u toriji to i u praksi

Ovo nesto na grckom?
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.
harper lee

Postby Starsica » 03 Jan 2012, 13:16

MorningGlory wrote:
Maki wrote:
MorningGlory wrote:

Kao sto vidis retko zalazim u ovaj deo foruma uglavnom zbog likova koji misle da su popili svu tenisku pamet sveta a mogu da im predajem tenis sto u toriji to i u praksi :P

To je isto kao kad bih ja rekla da ne zalazim na kosarku zbog likova koji su popili svu kosarkasku pamet :beyond: Nema smisla i nije fer prema ostalim forumasima sa Tenisa koji ovde postuju. Niko tebi ne brani da ovde postujes, ovo je sve jedan veliki forum i nikome nije potrebna pozivnica da se ukljuci ili da kaze ono sto misli.
Ne ponasajte se kao deca.
Novi pristup učenju engleskog jezika, bez učenja gramatike i dosadnih časova, učenje jezika kroz konverzaciju. Potrebno je minimalno znanje jezika, sve ostalo prepustite meni :D
Stars drži časove engleskog, poruka u inboks za dogovor. Cimanje stop :D
Starsica

Postby harper lee » 03 Jan 2012, 13:44

Starsica wrote:To je isto kao kad bih ja rekla da ne zalazim na kosarku zbog likova koji su popili svu kosarkasku pamet :beyond: Nema smisla i nije fer prema ostalim forumasima sa Tenisa koji ovde postuju. Niko tebi ne brani da ovde postujes, ovo je sve jedan veliki forum i nikome nije potrebna pozivnica da se ukljuci ili da kaze ono sto misli.
Ne ponasajte se kao deca.

Pusti coveka. Neka ga neka dodje da nam drzi predavanja o tenisu a mi cemo njemu predavanja iz osnovne gramatike srpskog jezika. Mi naucimo nesto o tenisu, on se opismeni. Svima dobro. :biggrin:
harper lee

Postby MorningGlory » 03 Jan 2012, 15:27

Progutam slovce i eto ga harper mesija i veliki forumaski mag da me opismeni.

O tenisu znam zaista puno, imao sam prilike da igram i pobedim tenisere/teniserke iz top 400 ali bas zbog ovakve lose atmosfere, Djokomanije i nepostovanja razlicitog misljenja ne zelim da trosim svoje vreme na ovom topicu tako da cu ga ubuduce zaobilaziti.

Srecna nova godina
Djumicu mars iz svetinje
MorningGlory

Postby Starsica » 03 Jan 2012, 15:52

Deja vu all over again samo na drugom mestu :huh:

Uopste ne moras da znas puno, i evo, ja te pozivam (eto i pozivnice :biggrin: ) da se ukljucis u diskusije :) A ako negde nije losa atmosfera.. Zao mi je sto stices takvo misljenje.
I uopste mi nije jasan pojam Djokomanija. Valjda je normalno da na srpskom forumu ljudi fore srpskog tenisera :beyond: A cim je manija, stice se pojam da smo zaljudjenici bez ikakvog uvida u realnost. Nije Djokovic Bog, niti je to Federer ni Nadal, nismo mi krivi sto sto ima najvise Djokovicevih navijaca :beyond:

Srecna Nova i tebi.

I zamolicu, jos jednom, da prekinete sa decijim prepucavanjima. Otvoricemo temu "Igraliste" pa raspalite, ali ostavite ovu temu za diskusije. I bas ne bih da ponavljam jos jednom ako ne moram.
Novi pristup učenju engleskog jezika, bez učenja gramatike i dosadnih časova, učenje jezika kroz konverzaciju. Potrebno je minimalno znanje jezika, sve ostalo prepustite meni :D
Stars drži časove engleskog, poruka u inboks za dogovor. Cimanje stop :D
Starsica

Postby georgina » 03 Jan 2012, 17:43

MorningGlory wrote:...ali bas zbog ovakve lose atmosfere, Djokomanije i nepostovanja razlicitog misljenja...

ja nešto ne videh ovde tu lošu atmosferu i nepoštovanje različitog mišljenja, ali ajde da pretpostavim da ne vidim dobro :manikir:

što se tiče '' djokomanije'', šta god to značilo, evo ja sam baš srećna što sam ''djokomanijak'' :tenis:

ako neko u godini, u kojoj redom svi relevantni sportski mediji proglašavaju novaka za sportistu godine, navijanje za tog istog novaka smatra manijom, onda definitivno nije za domaće forume
georgina

Postby harper lee » 03 Jan 2012, 18:22

MorningGlory wrote:Progutam slovce i eto ga harper mesija i veliki forumaski mag da me opismeni.

O tenisu znam zaista puno, imao sam prilike da igram i pobedim tenisere/teniserke iz top 400 ali bas zbog ovakve lose atmosfere, Djokomanije i nepostovanja razlicitog misljenja ne zelim da trosim svoje vreme na ovom topicu tako da cu ga ubuduce zaobilaziti.

Srecna nova godina

Progutao si ti i vise od jednog slova ali nije u tome stvar. Stvar je u tome da ako hoces da nastupas sa pozicije autoriteta taj autoritet najpre moras da steknes. Dakle, vrlo si dobro dosao da nas teniski obrazujes i unapredis nase znanje ali ti to svakako nece uspeti recenicama tipa "znam ja al' necu da vam kazem jer ste glupi, musavi i neobjektivni". Tako mozes da steknes samo crvenilo na obrazu od virtuelnih samara. A to da li se ovde ceni ili ne drugacije misljenje bojim se da ces morati da proveris jer u ovom trenutku niko od nas ne zna da li ti uopste imas neko misljenje a kamoli da li je ili nije razlicito od bilo cijeg. Sve to sto ti znas o tenisu a nisi do sada podelio sa ostalim diskutantima za ovaj forum ne postoji.

U principu, vrlo je jednostavno. Samo treba postovati neki prirodan i civilizovan redosled poteza.
harper lee

Postby Maki » 04 Jan 2012, 17:41

Ja opet ne znam da okacim neki klip. :what: Jer se nesto promenilo u medjuvremenu ili se isto kaci?

P.S.Harpercic kad objasni,to je to. :blue:Ni roditelji te ne bi ovako posavetovali. :blue:
Maki

PreviousNext

Return to Teniski miks