georgina wrote:da li bilo ko ovde ima želju i volju da objasni o čemu se radi ... ili preovladava želja da se mi lepo pozdravimo i kud koji ...
Pa sustinski nista se nije dogodilo, nego su isplivale na povrsinu neke razlike u shvatanjima kako forum treba da izgleda...
Ovaj forum je nastao kao plod istinskih neslaganja sa politikom kuce na kojoj smo svi mi nekada pisali... Neki od nas nisu imali vise strpljenja da gledaju kako se trajno banuju neki nasi forumski prijatelji koji su izjavili da se ne slazu sa politikom prema Kosovu, ili su dali neki svoj sud o neslaganjima sa bombardovanjem Libije i slicno...
Manje, vise zeleli smo da napravimo jednu sportsku oazu, gde ce ljudi sve svoje politicke, verske, nacionalne razlicitosti ostaviti po strani i da se grupisemo oko onoga sto nas zajednicki vezuje, a to je ljubav prema sportu...
S obzirom da na podforumu fudbal postoji topik koji je namenjen Navijacima, to jest tu se skupljaju informacije o desavanjima na navijackoj sceni tu se povela jedna zucna rasprava izmedju Harpera i nekih drugih koji imaju dijametralno razlicite stavove po tom pitanju...
Mi smo odbili da arbitriramo u tom sukobu i to je izazvalo odredjenu reakciju... Prvo se povukao Harper, a zatim Liv...