Što reče Aleksa, da napišem i ja koju, ako nekoga zanima moje mišljenje.
Forum još uvek nije proslavio godišnjicu, iluzorno je očekivati da za tako kratko vreme bu sve u savršenom redu i da nema nikakvih problema. Ako sam dobro upoznat, ljudima koji stoje iza ovog foruma je ovo verovatno prvi projekat ove vrste. Mnogi od moderatora po prvi put vrše tu funkciju. Sasvim je razumno da ima grešaka.
Juče sam napisao,
Od 218.205 postova na ovom forumu, problem se napravio oko 3 ili 4 posta, neka bude 5. Ovo čini 0,002291% od ukupnog broja postova.
Po meni je ovo odličan indeks korisnosti.
Fudbalski forum je izuzetno teško moderisati, ja se mučim sa košarkom gde Aleksa drži sve u malom prstu, mogu misliti kako je kolegama sa fudbala (sa rukometom je idila, sva četvorica koji pišemo smo vrlo pristojni

). Fudbal je stvar u kojoj se u ovoj zemlji prepliće sve i svašta, navijačke grupe, politika, huligani, unutarklupska previranja... Teško je izaći na kraj sa prepucavanjima navijača istog kluba, a ne sa neistomišljenicima.
Mislim da Harper, Liv i Dejan greše, što se tiče povlačenja. Ovo je tek prva džomba na putu na koju smo naišli, a sigurno će ih biti još.
The End.