Liv wrote::tap:
Naravno da ne znaci kad on i nije problem.
Po xxx put
moja odluka nema nista s Harperom. Molim te da se vratis i procitas to jos nekoliko puta ne bi li ti mozda napokon postalo jasno.
Da, zbog njega sam dospela na temu "navijaci", ali zbog njega nisam trazila da ne budem moderator. Vi ste odlucili da ne banujete Harpera, pa samim tim ni onu dvojicu. Vas dvojica stojite iza ovog foruma. Vasi postupci ilustruju ovaj forum, kog je i teniski PDF deo. Vase je pravo da ne vidite problem u napisanim postovima (ko sto ne vidite), moje pravo da vidim. I moje pravo da odlucim sta cu povodom toga da radim. Evo, sad mogu i javno da ti se zahvalim sto nas smatras ovcama na Harperovom uzetu.
Harpere, evo posto meni ne znaci sto me zoves da se vratim, spasi me zvonceta oko vrata i vrati se ti. Da mogu da odem u miru

edit: pretece me starsica
Citam i ne verujem. Vodio sam danas prepisku sa Irrijem i najavio je da ce je nastaviti veceras pa dodjem povremeno da vidim je li krenuo. Ti i Starsica postadoste ovce, ja Kinikova junacka desnica i antisrbin, a za Dejana se jos ne zna sta je. Jos samo gusala da se dohvatimo i tu smo

Cekam Irrija na PM-u da mi objasni to oko zastite od banovanja i "navika sa onog zlog foruma" da ne bih dalje ovde sirio pricu i zabavljao siroke narodne mase. Inace je Air sve rekao - ko hoce da pise pod ovim uslovima dobro je dosao, ko ne moze siroko mu polje. Fair enough, to se i ocekuje od foruma i tu informaciju sam ja dobio odmah na tom topiku kad sam je trazio.
Iskreno, da sam znao da ce sve ovo dovde doci batalio bih oprostaje i pokusao neprimetno da nestanem. Ovako se osecam prilicno neprijatno a malopre sam se tusirao.

Naravno, ideja da na ovom forumu postoji nekakav alfa muzjak ili zenka za kojim slepo tumaraju ostali forumasi je potpuno komicna i ne govori mnogo o forumasima ali govori dosta o onome ko je uopste tako nesto mogao i da pomisli. Ne znam sta bih drugo mogao da kazem na tu temu, zabavlja me i sama pomisao da u to neko iskreno veruje.
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.