Anyway, back to the interview. Since I had such an unfettered view of his underpants, I decided to ask about them. Frankly, I’m amazed any underwear company should want to sponsor Nadal, given that his on-court behaviour always screams “My pants are killing me!”
O ovome sam i ja razmishljala
I meni zvuchi kao hejt. Zhena imala losh dan, nije je dochekao kako je ochekivala i to je dovoljno, pored toga shto i nju iritira sve vezano za Rafu, da diktira ton 'intervjua'. Ona nije kvalifikovana da odredjuje tezhinu njegovog dana, i koliko je tezhak mech imao. Oni svakodnevno igraju/treniraju, potpisuju xx autograma i razgovaraju s novinarima. Valjda je ochekivala da joj prostru crveni tepih. Kad ne bi uglavljivali ovakve intervjue gde stignu ili ih ne bi bilo ili bi oni brbljali s njima vishe od pola dana umesto da treniraju isl.
Kao shto je njemu to posao i njoj je posao da gleda mech, ide na pres itd. Pritom ko je uopshte ona? Kao neko ko -koliko vidim ne pishe za neko ime, treba da je srecna shto je uopshte dobila intervju.
Elem, sve shto je rekla o njegovom ponashanju, ja mogu da plasiram na nju.
Istina je da ne znamo mnogo o Rafi, ali ne znamo ni o Fedu ni o Endiju recimo. Sve je to industrija.
Ubedjena sam da je Fed ispao gospodin belog sporta jer je u tom trenutku kad je pocheo da mlati sve redom tenisu jedan takav trebao. Tako je i Rafa, poshto gospodina vec imamo postao dobrocudni dechko iz kraja. Chist PR, shto ne znachi da negde u sebi delom i nemaju to kako ih mediji predstavljaju ali sigurno ne u tolikoj meri.
Pricha za devojku mi je bzvze, svi sportisti koje devojke ne prate po turnirima su u slichnoj situaciji. To shto ce neko izabrati da pricha o tome a neko drugi ne meni ne govori bash nishta...
edit:
Rafa, skromni šampion koji zna razliku između bitnog i nebitnog, sloši mu se kad u seriji uzgubi od jednog igrača pa postane maliciozan, Rafa kome nije bitno prvo mesto ali se polomi da ga zadrži
Rafa je
jednom rekao da mu je neshto zasmetalo i odma je maliciozan i shtatijaznamshta...
Nikad nije rekao da mu nije bitno prvo mesto, vec da je realnost da ce ga izgubiti u nekom trenutku ove godine i da je bitno da nastavi da se bori i igra bio prvi, drugi, deseti. I to i radi.