Ko je ikad odigrao neki 2k mec ovo MORA DA VIDI I PROCITA...
Ja igram 2K od 2k8 verzije cini mi se, ovo nikada nisam dozivio, igram 12 minuta po cetvrtini utakmicu sa Bostonom protiv Portlanda, sa Bostonom svega par puta igrao na 2k15, uglavnom sam ubedljivo gubio...
Kljucne stvari zasto je ovo najludja, daleko najludja utakmica koju sam ikada igrao a bilo koja igrica da je u pitanju...
181:177 konacan rezultat, 2 produzetka
32/41 sut moj za tri
Bredli sut za tri 19/21, gubio sam 18 razlike, 13 na 3 minute do kraja. Trica Bredlija za produzetak, u drugom produzetku sam fakticki sve napade mislim isao na tricu Bredlija, SVE JE DAO
Hall of Fame je nivo, Portland je definitivno jedna od najjacih ekipa na 2k15, suteve otvorene ne promasuju, a Robin Lopez mi je dao milion koseva iz ofanzivnog skoka sto cete videti dole na slikama(23-4 za njih second chance)...
Inace jedan od dva promasaja Bredlija je bio na kraju prvog produzetka za pobedu a pre toga sam bacanje promasio sa njim na +2, drugo, na 40s do kraja, Robin Lopez mi daje 2 bacanja za drugi produzetak a ja masim tricu za pobedu...
A razmisljao sam da prekinem mec na +18 za Portland sredinom 3/4 kad sam imao sut 12/16 za tri i razmisljam jbt, sutam najbolje ikad na 2k a ne mogu ispod 10 da pridjem...
Nadam se da sam sve vazne detalje ovekovecio, stvarno neverovatno...
Neopisiva stvar, bukvalno kad ides u napad i znas da ces dati tricu, nerealno svega mi... Nisam verovao da je ovo moguce.
Slike: