Komsija Rade wrote:Cestitke na Kupu. Kvalitetnija ekipa je pobedila.
StefNS wrote:Stoxan wrote:Meni ne ide u glavu nikako minutaže Cvetkovića i Nedovića. Ne mogu nikako da svarim da oni ne mogu da imaju pristojniju minutažu.
Da je Vlada slično uradio visio bi ovde uveliko
O tome i ja pričam. Vlada se stavljan a stub srama što mu ne igraju Bogdanović i Miljenović, a Kari u timu u kojem nema imperativ pobede, u ABA ligi tavore negde na dnu, potpuno ignoriše Nedovića, Cvetkovića i Nikolića...
Riquelme wrote:Kljucni covek svih nashih pobeda , na zalost i poraza od kada je malercinu neko pridodao reprezentaciji ...Spoiler: pokaži
Caretta Caretta wrote:Svaka čast košarkašima Partizana za 15. uzastopni trofej u svim takmičenjima koji nisu Evroliga. Izvanredno pripremljena utakmica, odbrana odigrana gotovo savršeno, košarkaši ekipe CZ Diva su bili potpuno nemoćni u napadu.
Ceo turnir smo odigrali odlično i superiorno smo došli do trofeja koji se "osvaja teško i brzo".
Moram da kažem da sam bio žešće iziritiran suđenjem. Ovakvo navlačenje za tim CZ Diva je, mislim, delimično posledica medijske kampanje koju su sproveli Čović i Pešić u poslednje vreme (tobože iznervirani suđenjem u ABA ligi), a delimično je uzrokovano linijom manjeg otpora domaćih sudija. Oni, naime, znaju da je Partizan bolji i da pobednik neće mnogo da se obazire na suđenje. Pomaganjem slabijoj ekipi oni su se obezbedili da niko ne prigovara na suđenje (a svoje dobre honorare će uzeti). Mislim da je dobra strana to što je James na vreme upoznao Beloševića, Vojinovića i Neškovića. Čovek nije mogao da veruje šta su mu sve svirali kao ofanzivni faul, a ona njegova treća lična (isto u napadu) bi mogla da posluži kao demonstracija klasičnog odbrambenog prekršaja.
Kako god, ja sam veoma zadovoljan Partizanom, ovo je bio jedan prijatan vikend.
dejannikolicc wrote:Sve si u pravu, samo si verovatno zaboravio namernu Tomasu???
Riquelme wrote:Kljucni covek svih nashih pobeda , na zalost i poraza od kada je malercinu neko pridodao reprezentaciji ...Spoiler: pokaži
dejannikolicc wrote:MVP Milija_Vojinović_Partizan
Users browsing this forum: Claude [Bot], Semrush [Bot] and 0 guests