Board index Arhiva Košarka

Kup Radivoja Koraca 2012. Nis

Re: Kup Radivoja Koraca 2012. Nis

Postby Zlaja » 19 Feb 2012, 23:00

Image
Zlaja

Postby Zli Gli » 19 Feb 2012, 23:01

Dule is not amused
Zli Gli

Postby Riquelme » 19 Feb 2012, 23:04

Kljucni covek svih nashih pobeda , na zalost i poraza od kada je malercinu neko pridodao reprezentaciji ...
Spoiler: pokaži
Image
Riquelme

Postby irriducibili » 19 Feb 2012, 23:06

Komsija Rade wrote:Cestitke na Kupu. Kvalitetnija ekipa je pobedila.

Hvala komsija, kratko i realno... :thumbup:
irriducibili

Postby Statista » 19 Feb 2012, 23:08

StefNS wrote:
Stoxan wrote:Meni ne ide u glavu nikako minutaže Cvetkovića i Nedovića. Ne mogu nikako da svarim da oni ne mogu da imaju pristojniju minutažu.
Da je Vlada slično uradio visio bi ovde uveliko :biggrin:

O tome i ja pričam. Vlada se stavljan a stub srama što mu ne igraju Bogdanović i Miljenović, a Kari u timu u kojem nema imperativ pobede, u ABA ligi tavore negde na dnu, potpuno ignoriše Nedovića, Cvetkovića i Nikolića...

Bio sam najglasniji u ovakvim kritikama ali pokazalo se da Nedović nije baš najsigurnija karika u odbrani, a u ovakvoj igri koju Kari forsira to je nedopustivo. Sa ovim što ima igra najbolje što može, ko misli da može bolje od ovoga stvarno preteruje.

Treba biti realan, KKP ima najkvalitetniji roster po svim parametrima, RKG odmah iza njih a Zvezda značajno zaostaje. E sad situacija na terenu je drugačija, Kari će da dobije Mutu u 4 od 5 utakmica bez ikakvih problema, na trenutnom nivou forme. Protiv KKP fakat ne može da izgura celu utakmicu sa rotacijom od 7-8 igrača (4 balvana i 3 igrača i Čović - van kategorije).

Rekoh sad Vučku a pitam i vas, šta mislite kakav bi rezultat bio da Kari zameni mesta prvo sa Mutom a onda i sa VJ. Ja cenim da bi ih tukao po +30 po poluvremenu.

Mnogo mi je drago zbog Čakija a posebno Anđušića. Klinac ima tu neophodnu drskost i zaista ga treba forsirati. Uz ovog malog Batočinca koji će takođe da se isteše možda bi rešili kvalitetno poziciju 2 u reprezentaciji na duže vreme.

Imam primedbe na večerašnje vođenje utakmice od strane VJ ali ipak mu treba čestitati, dobro se snašao u ovoj rovovskoj borbi.
OSVOJILI SMO SVEEEEEEEEEE
Statista

Postby Caretta Caretta » 19 Feb 2012, 23:13

Svaka čast košarkašima Partizana za 15. uzastopni trofej u svim takmičenjima koji nisu Evroliga. Izvanredno pripremljena utakmica, odbrana odigrana gotovo savršeno, košarkaši ekipe CZ Diva su bili potpuno nemoćni u napadu.
Ceo turnir smo odigrali odlično i superiorno smo došli do trofeja koji se "osvaja teško i brzo" :roll: .
Moram da kažem da sam bio žešće iziritiran suđenjem. Ovakvo navlačenje za tim CZ Diva je, mislim, delimično posledica medijske kampanje koju su sproveli Čović i Pešić u poslednje vreme (tobože iznervirani suđenjem u ABA ligi), a delimično je uzrokovano linijom manjeg otpora domaćih sudija. Oni, naime, znaju da je Partizan bolji i da pobednik neće mnogo da se obazire na suđenje. Pomaganjem slabijoj ekipi oni su se obezbedili da niko ne prigovara na suđenje (a svoje dobre honorare će uzeti). Mislim da je dobra strana to što je James na vreme upoznao Beloševića, Vojinovića i Neškovića. Čovek nije mogao da veruje šta su mu sve svirali kao ofanzivni faul, a ona njegova treća lična (isto u napadu) bi mogla da posluži kao demonstracija klasičnog odbrambenog prekršaja.
Kako god, ja sam veoma zadovoljan Partizanom, ovo je bio jedan prijatan vikend.
Caretta Caretta

Postby dejannikolicc » 19 Feb 2012, 23:13

Riquelme wrote:Kljucni covek svih nashih pobeda , na zalost i poraza od kada je malercinu neko pridodao reprezentaciji ...
Image

Od kada je dotični u Zvezdi ona je umrela, a sada će da sahrani i reprezentaciju. To valjda može samo u Srbiji: u koliko god neuspeha učestvovao funkcija je nedodirljiva. Čini mi se da posle deset godina kao tim menadžer prati svaki Zvezdin neuspeh, ali ne odustaje. Da ima malo morala bilo bi mu davno dosta, bio je igrač a sada??? :trtmilojka:
dejannikolicc

Postby dejannikolicc » 19 Feb 2012, 23:14

Caretta Caretta wrote:Svaka čast košarkašima Partizana za 15. uzastopni trofej u svim takmičenjima koji nisu Evroliga. Izvanredno pripremljena utakmica, odbrana odigrana gotovo savršeno, košarkaši ekipe CZ Diva su bili potpuno nemoćni u napadu.
Ceo turnir smo odigrali odlično i superiorno smo došli do trofeja koji se "osvaja teško i brzo" :roll: .
Moram da kažem da sam bio žešće iziritiran suđenjem. Ovakvo navlačenje za tim CZ Diva je, mislim, delimično posledica medijske kampanje koju su sproveli Čović i Pešić u poslednje vreme (tobože iznervirani suđenjem u ABA ligi), a delimično je uzrokovano linijom manjeg otpora domaćih sudija. Oni, naime, znaju da je Partizan bolji i da pobednik neće mnogo da se obazire na suđenje. Pomaganjem slabijoj ekipi oni su se obezbedili da niko ne prigovara na suđenje (a svoje dobre honorare će uzeti). Mislim da je dobra strana to što je James na vreme upoznao Beloševića, Vojinovića i Neškovića. Čovek nije mogao da veruje šta su mu sve svirali kao ofanzivni faul, a ona njegova treća lična (isto u napadu) bi mogla da posluži kao demonstracija klasičnog odbrambenog prekršaja.
Kako god, ja sam veoma zadovoljan Partizanom, ovo je bio jedan prijatan vikend.

Sve si u pravu, samo si verovatno zaboravio namernu Tomasu???
dejannikolicc

Postby StefNS » 19 Feb 2012, 23:16

^ Nema govora o navlačenju za Zvezdu. Suđenje je bilo ok, uz par sitnih grešaka na obe strane, ali bilo kakvog "vetra u leđa" nije bilo.
StefNS

Postby Unexpected » 19 Feb 2012, 23:17

dejannikolicc wrote:Sve si u pravu, samo si verovatno zaboravio namernu Tomasu???

Je l' nije bila. Preteruješ.
The End.
Unexpected

Postby roll with me » 19 Feb 2012, 23:18

Bravo momci i cestitke strucnom stabu na jos jednom osvojenom Kupu!!!

Danilo MVP potpuno zasluzeno i pokazao kolika je klasa za Milosavljevica koji je igrao samo 12 min u ovoj utakmici toliko i inace treba da igra uz forsiranje Danila i sledece sezone Bogdana, koji treba vise da igra umesto Kecmana.
Uz Danila Caki potpuno eksplodirao u ove dve utakmice u skokovima i odbrani, ukupno ih je imao 8 najvise u nasem timu, 5 u odbrani, 3 u napada ali mora jos on da radi njegova neozbiljna dodavanja mora da eliminise ali mi se svidja sto se vise ne ustrucava da sutira.

PARTIZAN SAMPION!!!!!

HVALA TI CRNO-BELA LJUBAVI!!!
Partizan se voli za druge se navija!!!
roll with me

Postby Diktator » 19 Feb 2012, 23:18

Riquelme wrote:Kljucni covek svih nashih pobeda , na zalost i poraza od kada je malercinu neko pridodao reprezentaciji ...
Image

Nesa maler :biggrin:
Kraj sjaji sjajem novog pocetka.
19.04.2015.
Bol je privremen,ponos je vecan.
OBRADOVIC ZELJKO 22.06.2023.
Diktator

Postby dejannikolicc » 19 Feb 2012, 23:21

MVP Milija_Vojinović_Partizan
dejannikolicc

Postby Bane » 19 Feb 2012, 23:26

dejannikolicc wrote:MVP Milija_Vojinović_Partizan

Milija igrao ekstra odbranu na Tomasu i Milutinovicu.
Bane

Postby mortician » 19 Feb 2012, 23:26

Brav crno-beli.
mortician

PreviousNext

Return to Košarka